Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur ?
- Voters
- 79. You may not vote on this poll
-
Gaziantepspor
-
Ankaraspor
-
Manisaspor
-
Emre Sipahi : HATIRLATIRIZ !
1 Saat önce G.Antepspor menajeri Murat Özdemir tarafından yapılan yoruma Emre Sipahi'den jet yanıt :
"Emin olsunlar sezon sonunda onlara bu sözleri hatırlatılacaktır! Sayın Ferdi Kasap sizde basını takip etseniz meşgul etmediğimi anlarsınız.Takip etmediğinizi nerden mi biliyorum? Çünkü aynı sizin sözlerinizle bizim hayallerimizle dalga geçen kişilere verdiğimiz cevapları görmemişsiniz."
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son Dakika
Manisaspor Menajeri Emre Sipahi Hangi Oyuncunun Peşinde ?
Hafta içinde 2 yardımcısıyla birlikte Arjantin'e uçtuğu basına sızan ünlü menajerin orada 2 günlük bir araştırma sonucu bu sabah erken saatlerde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanın'a indiği oradan Manisa'ya geçeceği belirtildi.Ünlü menajere sorulan sorular ve alınan cevağlar şöyleydi :
Yeni bir yıldız peşinde misiniz ?
Hedefimiz Manisaspor'la hedefimize ulaşacağımız futbolcular almak bunları yıldız olarak nitelendirmek size kalmış ancak benim söyleyebileceğim şu ki bu fiyata bu yeteneklerde imkansız.
Transfer için düşündüğünüz isimler kimler?
Özellikle rakiplerimizin hakkımızda herşeyi kullanarak kötülük yapabileceği bir ortamda bunu açıklamayı doğru bulmuyorum.
Niye gözlemci yollamak yerine kendiniz gittiniz?
Bu takımın patronu benim.Çok kilit bir noktaya alacağımız bir oyuncu olduğundan en ince noktasına kadar araştırmamız lazım.hem oyuncuyu oynatacak ben olduğuma göre beğenecek olanında benim olmam lazım.Hepinize iyi günler diliyorum...
Emre Sipahi'nin bu açıklamalardan sonra P.tesi kulüple yapılacak görüşmelerden sonra oyuncunun Salı günü Manisa'ya gelmesi planlanıyor.
Mesaj Yetkileri