Ayrıca arkadaşlar bana hakemi suçlamak bu kadar kolaymı diyenler neredeler ? baksanıza herkesin yorumunda hakem suçlanıyor ama iki hafta önce aynısını ben dediğimde ne kadar tepki verilmişti :S
Ayrıca arkadaşlar bana hakemi suçlamak bu kadar kolaymı diyenler neredeler ? baksanıza herkesin yorumunda hakem suçlanıyor ama iki hafta önce aynısını ben dediğimde ne kadar tepki verilmişti :S
Her Hafta Penaltı yazıkk...
Hadi bu Penaltı öncekilerdemi penaltıydı..
Bu Federasyonla Ne Beşiktaş Ne Fener cok zor şampiyon olur..
Malesef bu böyle biline..
TEBRİKLER GALATASARAY
TEBRİKLER FEDERASYON...!
Hakemin verdigi penaltı haklı ama calmadıgı düdükler vermedigi kartlar tartısılır....Hasanda en sonunda çileden cıktı..
Tebrikler Galatasaray.Nonda'nın penaltısı süperdi yalnız.Kör noktaya attı.Oradan çıkarması imkansız gibi bişiydi zaten.
Kardes surda tebrik edecegine ortalıgı karıstırıyorsun..Macı izledinmi 90 dakika denizli puan alsaydı içimçok acırdı ayrıca lehimize verilen cogu penaltıda dogru..Şimdi bana bunları saydırma..Evinde bugün yenemiyorsun federasyona kabahat bulma..
Suana kadar 8 penaltı verildi ise 2si yanlısdır..Bunlarıdas por programlarında izle..
Ayrıca denizli macında verilen penaltı dogru........
maçı izleyemedim penaltı GERÇEKTEN TAM bir penaltı mıydı? yoksa bizim klasik ümit uçuşlarından birimiydi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bana göre penaltı..Trt yorumcularıda penaltı dedi. EREN
90 dakika maçı izlemeden konusmayın..Ben trabzon-Besıktas macını izlemedim yorum yapmadım bunuda forumda belirttim...
Hakemde kusur ararsambende...Calmadıgı fauller vermedigi kartlar oo nerler vardı hele bir avantajı kesdi.
Emurafu tebrik ettim...
Arkadasım yemin ederim insanın içi acıyo her hafta penaltı kullanıyosunuz.Eger size her hafta penaltı verilip bizlere verilmiyorsa ben bunun altında artniyet ararım kusura bakmayın.
Neyse artık tartısmaya gerek yok yendiniz 3 puan sizin Tebrikler..
bizim penalti pozizyonu ile denizlinin penaltı pozizyonu aynı
Biraz mola verelim, maçın özetini izleyip daha sağlıklı yorum yapalım. hem bu sırada tansiyonda burada düşer.
Konu bir süreliğine kilitli.
Penaltı pozisyonları tartışmaya açık pozisyonlar bizde tartışabiliriz yanlız rakip takımı aşşağılayıcı kelimeler sarf etmeden aksi taktirde ceza alabilirsiniz.
Sakin olmaya özen gösterin, konuyu açıyorum.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Denizli'nin penaltısı penatı.
Ama Galataray'ın pozisyonunda adam elini bile koymuyo göğsüyle savunuyo Ümit'i Ümit'te kendini yere bırakmış hakemde vermiş penaltıyı
![]()
2 penaltının arasında hiçbir fark yok 2side penaltı değil Tebrikler Galatasaray'ım...
Bunun neresi penaltı ya.Bi de penaltı demiyor musunuz adamı sinir ediyorsunuz.Hakem benzer pozisyonda Denizli'ye penaltı çaldığı için bunu da çalmaya şartlamış kendini.(ikisi de penaltı değil)Eyyamcı bunların hepsi.Yazıklar olsun sana Bünyamin Gezer.Bari daha erken çalsaydın da adamların hakkını yemeseydin.Maçı çevirmek için zaman bıraksaydın.
FEDERASYON İSTİFA!.
Maça gelcek olursa Gs üstün oynamış genelde.Nonda'yı beğendim.Ümit'in boş kaleye kaçırdığı gole çok şaşırdım.Ayrıca şu Hasan Şaş kadar çirkef futbolcu yok.Bir pozisyona da itiraz etme be kardeşim!
Bencede Penaltı değil. ( Galatasaray'ınki )
Söylenebilcek bir şey yok herşey ortada
Penaltıyla alakası olmayan bir pozisyon tebrikler Bünyamiz Gezer,tebrikler Galatasaray
denizli çok iyi oynadı sonuna kadar hakettiler. yusuf'u çok beğendim, penaltı penaltıydı, GS'nin penaltısı kesinlikle değildi, federasyon istifa ulusoy sen orada ne yaparsın ya?
her hafta penaltı kazanıyoruz, biz bu gidişle şampiyon oluruz..
ulusoy istifa yeter ya her hafta penaltı kullanıyoruz
Alıştırıyolar her maç penaltı penaltı sonra Avrupa'da çalmayınca hakem vermedi oluyor.
İyi oynadık diye haksız penaltı kazanıp mac kazanmanın arkasına sığınmak ne kadar doğru acaba?
Pozisyonu şimdi gördüm gerçekten komik yani Sayın Adnan Polat umarım maçtan sonra çıkıp bir şeyler her maç çıkıp Manşet vermeyi biliyor