SonuçLarı paylaşırsan sevınırım ..
Kusura bakma o zmn yorukefe. asLında bu oyunun püf noktası burda her ne kadar süper futboLculara sahip oLunsada defans cizgisi yada aLan daraLtmasında yapılacak hatalar hüsrana sebeb oLuyor malasef.
Zaten Dmc mevkısı ıcın genelde Top Kapma ,DayanıkLıLık ve ÇaLışma Oranı çok önemLidir. Ama eğer bu oyuncun top kontroLu ve Pası kötüyse örneğin Gattuso tarzı bir adamsa Kısa basit pas kuLlanması gerekır.Karşında Pres yapan takım varsa doğrudan yanı direk ayağa pas oynamak daha ıyı oLur.
Şu an sırf depLasmanda aLan daraltma defansıf cizgi üzerine çaLışıyorum not defterım biLe var yanımda sankı gerçek teknık adam gibi biLgilerimi kağıt üzerine dökuyorum =)
Kendi evimde taktiğimde hıc bır sorunum yok vaLla .. Şu an üzerinde durduğum olay ise Deplasman da Dclermıze az aLan daraLtma ve defansif cizgim geride ama Markaj ve Sıkı Markaj şıkları ne derece oLumLu ne derece oLumsuz onun üstünde duruyorum .. Burdanda bUnun üzerine tartışırsak daya ıyı biLgileniriz ..
Sıkı Markaj : Hem rakibe yakın oynayıp Hem de aLanını kontrol etmeye çaLışmaktır. Sizce nasıL uyguLanmalıdır ne düşünüyorsunuz ? evdemi yoksa depLasmandamı ? aLan daraLtırken mı yoksa aLan daraLtma yapmadanmı kuLlanıLır ?