1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de Kezman şoku .. !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

kezman iyilesene kadar semihin kezmanı kesecek kadar iyi olmadıgını hepimiz anlıycaz tabi şu medya kezmanı yerden yere vurmak için semihin yaptıgı herseyde onu futbol ilahı gibi göstermeye devam etmezse.semihi seviyodum ama son 2-3 mactır sogudum özellikle psv macında bence hiçte basarılı degildi 90 dakikalık oyuncu degil bence ama yinede kezman gitmeli çünkü yabancı sorunu var maalesef forvete ihtiyacımız var ve birini almak istiyosak kezman gitmeli

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kezman iyilesene kadar semihin kezmanı kesecek kadar iyi olmadıgını hepimiz anlıycaz tabi şu medya kezmanı yerden yere vurmak için semihin yaptıgı herseyde onu futbol ilahı gibi göstermeye devam etmezse.semihi seviyodum ama son 2-3 mactır sogudum özellikle psv macında bence hiçte basarılı degildi 90 dakikalık oyuncu degil bence ama yinede kezman gitmeli çünkü yabancı sorunu var maalesef forvete ihtiyacımız var ve birini almak istiyosak kezman gitmeli
    Katılıyorum Semih ile Kezman'ı karşılaştırmam bile.Semih çok büyütülüyor hiç bir zaman 11 oyuncusu olamaz bana göre Kezman büyük kayıp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Katılıyorum Semih ile Kezman'ı karşılaştırmam bile.Semih çok büyütülüyor hiç bir zaman 11 oyuncusu olamaz bana göre Kezman büyük kayıp
    İkinize de katılıyorum. Kezman'ı kötülemek için Semih'in en ufak hareketinde bile onu göklere çıkaracaklar. Semih oynadığı maçta gol atar belki ama yine de bu takımın 11'inde oynayacak bir oyuncu değil. Bunu yıllardır görüyoruz, ne zaman 11'de oynasa etkili olamıyor.

Beşiktaş maçında belki gol atacak, 3 puanı getirecek ama bu Semih'in yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmeyecek. Kezman yoksa Kazım oynamalı.

Ameliyat olup olmayacağı henüz belli değil, gücünü kazanıp bir an önce takıma dönmeli.

Mesaj Yetkileri