1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: İt-aat Et!!!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

"Medya da Fenerli" denilmediği kalmıştı, tam oldu...Bakalım başka kimler fenerli çıkacak..FIFA başkanı mı yoksa UEFA başkanı mı...
    Demek ben medyanın FB ile ilgli haberlerine boşuna tepki gösteriyormuşım, anlamıyomuşm, meğer tüm sene bizi değil başkalarını sürekli eleştiriolarmış bizi destekleriyle ayakta tutuyomuş medya...
    Bu pankart olayına tepkimizi gösterdk FBliler de dahil, ayıpladık hoş olmadığını söyledik, daha ne yapmamız gerekiyo FByi bırakalım mı bunlardan dolayı...
    Ama hala FB'ye kin kusuluyo sanki biz Yunan takımıyız(ki yunan takımına kin duymak bile doğru değil)...üzülüyorum bunları okudukça ama yine de şanslıyım çünkü hiç GS ye BJK ye kin duymadm..Duymam da. Onun yerine saygı duyarım
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Quote Originally Posted by Neron_FB
    "Medya da Fenerli" denilmediği kalmıştı, tam oldu...Bakalım başka kimler fenerli çıkacak..FIFA başkanı mı yoksa UEFA başkanı mı...
    Demek ben medyanın FB ile ilgli haberlerine boşuna tepki gösteriyormuşım, anlamıyomuşm, meğer tüm sene bizi değil başkalarını sürekli eleştiriolarmış bizi destekleriyle ayakta tutuyomuş medya...
    Bu pankart olayına tepkimizi gösterdk FBliler de dahil, ayıpladık hoş olmadığını söyledik, daha ne yapmamız gerekiyo FByi bırakalım mı bunlardan dolayı...
    Ama hala FB'ye kin kusuluyo sanki biz Yunan takımıyız(ki yunan takımına kin duymak bile doğru değil)...üzülüyorum bunları okudukça ama yine de şanslıyım çünkü hiç GS ye BJK ye kin duymadm..Duymam da. Onun yerine saygı duyarım
    biz FB ye kin duymuyoruz sadece burda bu işe organize değil dendi ona yorum yapıyoruz tabi ki her takıma saygımız var fener beşiktaş galatasaray trabzon bu takımlardan biri olmasa ligin zevki kalmaz her takıma saygımız sonsuz... artık bence bu konu kapatılsın ve kilitlensin bakalım bu hafta temiz futbol ve stadyum olayları başladı inşallah devam eder

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by hurmet
    Artık bence bu konu kapatılsın ve kilitlensin bakalım bu hafta temiz futbol ve stadyum olayları başladı inşallah devam eder
    Noktasına kadar katılıyorum...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Benimde hiç bir takıma karşı kinim yok Allah'a şükür ama medyanın da fenerli olduğunu (fener ağırlıklı diyelim) yeni duyuyorsan günaydın derim kardeş.Bu bir spor ve kin duymak son derece yanlış.bunları bende tasvip etmiyorum.gerçek fenerliler benim kanımca pankarta tepki gösterenlerdir,sadece kendilerine edilen küfüre değil herkese tepki gösterenlerdir.tatlı atışmalar tabi olacaktır ama hakaret olmamalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Benimde hiç bir takıma karşı kinim yok Allah'a şükür ama medyanın da fenerli olduğunu (fener ağırlıklı diyelim) yeni duyuyorsan günaydın derim kardeş.Bu bir spor ve kin duymak son derece yanlış.bunları bende tasvip etmiyorum.gerçek fenerliler benim kanımca pankarta tepki gösterenlerdir,sadece kendilerine edilen küfüre değil herkese tepki gösterenlerdir.tatlı atışmalar tabi olacaktır ama hakaret olmamalı.
    Tabiki hakareti tasvip etmediğimizi söyledim haklısın onda..
    Ancak, bizim en çok şikayet ettiğimiz şeylerden biri(özellikle de daumun) medya..Lütfen fener lehine demeyin medya için..çünkü gerçekten değil..olmasın da zaten Nötr olsun..
    Neyse bu tür Pankartlar olmaz umarım daha..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tabiki hakareti tasvip etmediğimizi söyledim haklısın onda..
    Ancak, bizim en çok şikayet ettiğimiz şeylerden biri(özellikle de daumun) medya..Lütfen fener lehine demeyin medya için..çünkü gerçekten değil..olmasın da zaten Nötr olsun..
    Neyse bu tür Pankartlar olmaz umarım daha..
    bende umarım bu tür yazılar pankartlar olmaz ama kendi görüşümü söyleyim,daumdan kurtulduğunuz gün avrupada şampiyonluğa oynarsınız

Mesaj Yetkileri