-
hımm peki ya theoue nin beşiktaşla oynadığı maçta ne kadar ağır ne kadar güçsüz olduğunu biliyormusun o maçtan bu yana 7-8 kilo almış olabilir ben 5 maçını izledim ilk iki maçı için 5 para etmez diyordum sonra yavaş yavaş toplandığını gördüm ve fenerbahçe maçında bomba gibiydi yinede sen demiyorsun ağabey ama yılmaz vural gibi bir isim selim soydan gibi bir isimler diyorki bu adam nondadan iyi kezmandan iyi çıldıracak gibi oluyorum herif 1 maç izliyor böyle yorum yapıyor o zaman ibb li adrianoda gs da promisede bjk de theoue de fb de oynamalı
bu adamlar neden bu kadar amatör olupta yorumcu ve teknik direktör oluyorlar arkadaş anlamıyorum aynı programda beşiktaş yorumcusu yaşlı bir adam daha var oda diyorki neymiş efendim tuncay fenerbahçeden çok daha küçük bir takım olan middlesbourg a gitmiş orada ona yakın bir tane adam bile yokmuş sene başı bunu söylüyordu middlesbourg bu lige gelsin 10 puan farkla şampiyon olur kimde roma da tothannem da oynamış mido var kimde barcelonada oynamış rocemback var kimde real madridte oynamış woodgate var kimde valenciada oynamış mendiata var kimde arsenalde oynamış aliedierre var
ama bu adam diyorki ben hazırlık maçını izledim middlesbourg takım değil selim soydan diyorki theoue nonda dan kezmandan iyi
yaw onun için kimse 1 maç izleyerek yorum yapmamalı sonra youla olayında olduğu gibi herkes tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor ve bu adamlar nasıl yorumcu oluyor anlamıyorum yaaaaaaaa :@
Mesaj Yetkileri