1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Closing Down-Alan Daraltma... Hata mı, Yoksa Gerçek mi?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hemen hemen aynı şeylerı yapıyoruz. Ben Atak oyuncuma Sık sık aLan daraLtma verıyorum Ve topu tut seçeneğini kesınLıkle işaretLemek şart.Yanındakı fc ye de aLan daraLtmayı karışık verıyorum tabi bu adam hızLı ve bıtırıcı bır santrfor oLması Lazım . o hızLı forvetın ıLerı koşuLarını az yapmak ne derece doğru ? ıLerı cıkısLarı mı dıyosun yoksa topLa beraber koş mu ?

yanlış anlaşılma var.iki forvetimize 1 ve 2 dersek;
    1:ileri koşular sık sık alan daraltma sık sık mentalite normalin iki üstü
    2:ileri koşular rarely derinlemesine pas sık sık alan daraltma karışık,ve de hold up ball.şimdi iyi anlattım sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

DepLasmanda hicbir sorunum kaLmadı artık . En kısa zamanda upLoad edınce denersın sende oke.

Takım mantalıtesı:normaL ın 2 altı
    Pas : Doğrudan
    Tempo :Hızlı
    GenişLik :Normal ın 2 aLtı
    YaratıcıLık: Normal ın 2 altı
    ALan daraLtma: sık sık
    Top Kapma:Normal
    Zaman gecırme :Karışık
    Defans çizgisi:NormaL ın 2 altı

Pas odağı : 2 Kanada birden , aLan savunması , Atak oyuncuya pas karışık

Oyuncu komutlarında ise defansımdakı 2 Dc aLan daraLtma Nadiren in 1 üstü yanı karışık , sıkı markaj,

Beklerım mantaLitesı normal ın 2 aLtı aLan daraLtmaları karışık ve sıkı markaj

Kanatlarım da iLeri oku kaLdırdım ok fln yok ama mantaLitesi ofansif yaratıcıLıkları fazla karışık pas ve aLan daraLtma karışık iLeri çıkışLar da sık . Oku kaldırınca daha ıyı oLdu ama Okları amL ye doğru cekersenız o zmn Mantalitelerini normaL oLsun

Dmc oyuncum aLan daraLtma sık Sıkı Markaj ve doğrudan pas

Amc ise alan daraltma nadiren kısa pas yaratıLık fazla

Atak oyuncum aLan daraLtma sık , topu tutsun kısa pas mantalite normalin 2 üstü

Hızlı forvet ise aLan daraLtma karışık kısa paslar mantalite ofansif 2 üstü ilerı cıkıslar sık sık

Her takımda denıyorum en son denızLıspor ıle cok gucsuz kadrosuna rağmen deplasmanda yıne aynı başarıyı elde ettım . Oyuncu paslarını yazmadım bazı oyuncuLarın gerek yok cunku rakip kaleye yakın oyuncular kısa pas diğerleride uzakLığına ve mantalıtelerıne göre ayarlanır

iyi.inş indirenler de güzel başarılar sağlarlar.atak veryosyonlarla ilgili de çok güzel taktikler geliştiriyorum.bu konuda da kafana takılanlar olursa paylaşabiliriz.

Mesaj Yetkileri