Nüfus burada ne kasdediyor ben anlamadım? Ama taraftar çokluğu ise bana göre yanlıştır. Kapasiteye göre ort ise Madrid ile Barça nerede?
Nüfus burada ne kasdediyor ben anlamadım? Ama taraftar çokluğu ise bana göre yanlıştır. Kapasiteye göre ort ise Madrid ile Barça nerede?
Arkadaşlar bizde kabul ediyoruz bu haberin kaynaksız ve sallama olduğunu ama gerçeği görmek o kadarda zor değil.Nüfus dışında gerçeği yansıtıyor zaten.Sadece resmi bişey değil...
bu konunun ömrü fazla uzun olmaz.
yahu niye takıldınız saçmaysa saçma, atmasyonsa atmasyon. Gerçek ise gururlanmanız gereken yerde saçma diyorsunuz.
Tamam arkadaşlar evet bir Beşiktaş forumundan aldım ve paylaşmak istedim , bilgilerimi paylaşmakla kötü etmişim yetkili arkadaşlar kapatabilirlerse sevinirim...
Fifa birgün eğer gerçek bir liste hazırlarsa eğer gene Beşiktaş'ın 1. sırada olacağından eminim.
Liste sallama olabilir ama 1.sıradaki isim doğru![]()
Yav çok komiksiniz valla, 1 tribün şovuyla hemen lider oldunuz. Daha ne diyelim..
Konu kapanır, açtığınız konulara kaynak eklerseniz daha iyi olacak.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=52782
Kilitli.
Bu tür üzerinde tartışma çıkabilecek konularda kaynak belirtmek zorundasınız. Her koyduğunuz haberde kaynak belirtmek zorundasınız.
Kaynak belirtilmeden açılan konular kapatılacaktır ve konu açanlara uyarı sistemi uygulanacaktır.