SöyledıkLerınde hakLısın ama şu an buna mecburuz bu takımın çıkacağı en iyi 11 de yukarda yazdığım gibidir. Bak meseLa Kayseri maçında oynamayan Celaleddın dün oynadı yine onun yüzünden goL yedık Keza Erdinç de Kayseri maçında oynamadı dünkü maçın en kötüsüydu farkındaysan bunLarın iLk 11 de işi yok kötünün en iyisini yazdım ben . Ayrıca bu oyuncuLarın aLınması ztn baŞlı başına hata . Bunları getiren de Ziya Doğan dır . Stepanov'u ben sattırmadım ToLga Seyhan'ı Erdinç'i geri ben aLmadım Ziya Doğan aLdı . Ayman Risp bunLarıda Ziya Doğan aLdı . Takımın o guzel kadrosunu bozdu . Ne kada kazma defansıf adam varsa getirdi şimdi enkaz kaldı Ersun YanaL'ın başına. Stepanov Marcelınho Musampa Szymkowıak Lı Fatıh Tekke'Li kadro olacaktıkı Ersun Hoca'nın eLınde o zmn bak neler oLuyor adam ztn hücüm oynatıyor . Manisa'da Zelenka , Rafael gibi oyuncularla neler yaptı DenizLide Gençler de öle . İŞte bir teknık adam bir kLube bu kadar zarar verebiLir ancak. Seneye nolcak şimdi onca para verilip gereksız yere aLınan Ayman lar Risp ler Keçeli ler gidecek yerlerıne yıne para verip oyuncu alınacak . oLan kıme oLacak Ne Nuri 'ye Ne Ziya' Ya Ne de Ersun'a oLan canıM TrabzonUm'a oLacak ! BatakLığın içine düştük artık