İlk maç güzel olmuş,istatistiklere de bakıldığında ezmişsin Middlesbrough'u resmen.
Devamını bekliyorum![]()
İlk maç güzel olmuş,istatistiklere de bakıldığında ezmişsin Middlesbrough'u resmen.
Devamını bekliyorum![]()
Teşekkür ederim Fıratcan abi.
Teşekkürler Yılmaz.
Teşekkürler Yusuf
Teşekkürler.
Teşekkür ederim Mert.
Ve gelelim Reading maçına işte Reading maçı ve maçın öyküsü:
MAÇIN YILDIZI:ROLANDO BİANCHİ
MAÇIN ÖYKÜSÜ:
Hafta içince Pazar gününü izinli olarak geçirmişti City temsilcisi.Pazartesi tek idman yapmıştılar.Salı,Çarşamba,Perşembe ve de Cuma gününü çift idmanla geçirip kampa girmişti City.Ve Cumartesi günü maçın oynanacağı şehre yani Reading şehrine gelmişti City.Ve maç saatini beklemeye koyuldular.Hedef yine mutlak galibiyetti.Yunus takımıyla son kez şöyle konuştu:
Yunus:Haydi beyler 2.maçımızı da alıp ilk deplasman galibiyetini alalım.Size güveniyorum haydi kazanacağız beyler iyi konsantre olun ve onların etkili silahlarını durdurun.
Ve maç başlıyordu stadta 24000 biletli seyirci vardı.Henüz 4.dakikada beklenen gol ROLANDİ BİANCHİ nin ayağından geliyordu ve az sayıdaki City taraftarı coşuyordu.31.dakikada yine BİANCHİ sahaya çıkıyordu ve takımını rahatlatıyordu.90.dakikada Peter Mate Readingde kırmızı kart görüyordu ve maç bu sonuçla tamamlanıyordu.İşte maç sonundaki Yunus’un açıklamaları
BASIN TOPLANTISI:
Yunus:Takımım bugün çok iyi mücadele etti ve güzel bir futbol oynadık kazanmayı hak ettik.Daha farklı olabilirdi skor ama 2-0 da neyimize yetmiyor demi..Takımımı kutluyorum şimdi önümüzde Aston Villa maçı var bu maça en iyi biçimde hazırlanıp o maçı da kazanmak istiyoruz hedef artık ilk 3.Sorusu olan.Var.buyrun:
Muhabir<Hocam takımla kaynaştınızmı nasıl aranızdaki dialoglar?
Yunus:Tabiki kaynaştım takımımı çok seviyorum emin olun ki daha da güzel günler ileride.Başka sorusu olan.Yok.Teşekkürler iyi geceler.
Reading Şehrinden Ayrılış:
Takım otobüse bindi ve saat gece 11.00 sularında City şehrine ulaştı.
DEVAMINDA ASTON VİLLA MAÇI VE MAÇIN ÖYKÜSÜ…
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?