Quote Originally Posted by Emurafu View Post
Ümit karana yapılan pozisyonda net penaltı idi..Nerdeyse adamın ayagı kırılıyordu...Ama hakem Ümite inanmadı..Gelelim maça...

Caruscada iş yok:..Adamın ismini duymuyorum bazen cıkıp bir sut cekiyor..Carusca bu takımda oynaması zor ya satılacak yada kiralanacak..Ama bir anadolu takımına kiralanması sart...Takım gercekten eksik oynuyor hele hele caruscanın deplasman maclarında oynaması hep zor...Onu bir Anadolu takımında görmemizlazım..Sonucta arjantin takımları onu kiralamak için 1.3 civarı para veriyor...

Kallinin bir yorumuna dikkat cekmek istiyorum..Sag bek oyuncumuzgeri döndü dedi...Demekkki Artık Ugur bu takımda yedek..Sanırım sag bekte hep sabri oynayacak(Bu kötü)...Ugur harcıyacak bence insallah yanılırım..

Serkan çalık çok süratli az biraz da kuvvetli olsa kimse tutamaz..daha genc olması kuvvetleneceğini gösterir aykut 1 numaraydı dün..helal olsun kurtarışlarıyla hemde topu oyuna sokmasıyla degajları tık bizim oyuncuların önünde orkun’dan da bunu bekliyoruz.. ümit karan’a ne oldu bu sene anlamadım çok güçsüz mü baska seymi var bilmiyorum kendini toplaması lazım..
Bence Carrusca birazcik daha kendini gelistirse bu takimda oynar.(Fizik acidan)

1.Bence Ugur kesilmemeli.
2.Aykut dünkü mac harikaydi
3. Serkaninda kendini fizik acidan gelistirmesi lazim. Simdiden cok hizli, ama gücsüz. Daha kuvvetli olsa Galatasarayin aradigi hizli forvet olur
4.Ümit karan dünkü macta yine iyidi, en azindan gecen maclardan daha iyidi.