Bence de olmadı.![]()
Bence de olmadı.![]()
biri beğeniyo biri beğenmiyo serkan abi yazık sana![]()
Kanka bu bestenin F.Bahçe'yle bağlantısı yok da ondan dedim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Pehh 1-1.![]()
![]()
olsun abimizin hoşuna gitmiş yazmışmühim olan içerik
![]()
Nasıl alakası yok yahu, Samanyolu, Fenerbahçe tribünlerinde hep söylenir. Çok alakası var hem de.
İkinci hazırlık maçımız Yunan temsilcisi Poli 1921 ile. Bu açta biraz fantezi yaptım ve ortaya bu sonuç çıktı.
Maçı kazandık gerçi ama oyun hâkimiyeti rakipteydi ve daha çok pozisyona giren onlardı. Tek golümüz 4. dakikada Carlos’dan geldi. Yine tüm oyuncularıma bu maçta da forma şansı verdim.
Şimdi Bayern Münih’in düzenlediği 4’lü turnuvaya katılacağız. İlk maçımız Bayern ile.
Abi rakibin atak oynaması galiba taktiğin ile alakalı
Normal 4-4-2 ile Bayern'i devirebilirsin![]()
(/s)
Kezman'ı satıp Jo'yu al bence abi seni uçurur Jo.Ayrıca Deivid sözleşme fes et Aaritalo al.
Serkan abi toparlarsin takimi sen.Ama söylemeden edemeyecegim Poli macindaki taktigine bittim![]()
Hiç güleceğim yoktu.
Başarılar
taktik değil o fantezi![]()
Abi bence 4-4-2 ile oyna İlhan Parlak'ı oynatabilirsin, 4-5 maç sonra kendini buluyor![]()
(/s)
Transfer yok, şu anda kadro nasılsa oyunda da öyle olacak. Devre arası belki transfer yapabilirim.
Onu mutlaka deneyeceğim sezon içersinde.
Celtic maçında da 4-4-1-1 dizilişinde sahaya çıktık. Volkan, Gökhan-Lugano-Edu-Carlos, Kazım-Appiah-Selçuk-Vederson, Alex ve Kezman 11’ ile. Sadece sakatlanan Gökhan yerine Önder’i oyuna aldım.
Alex’in 2 güzel asisti, Kezman ve Carlos’un golleriyle maçı 3-1 kazandık. Yedekleri diğer hazırlık maçında oynatacağım.
Abi İlhan Parlak'ı da Erciyes maçında oynaticon_biggrin:
(/s)
Başarılar...
http://www.2shared.com/file/2452625/..._ub_2008_.html
Bu taktik fenerde tutuyor. Tavsiye ederim.
Transfer önerilerim:
Mika Aaritalo
Leonardo (Shaktar Donetsk)
Nizamettin Çalışkan
Özer Hurmacı
Muslu Nalbantoglu
Mehmet Topuz
Gökhan Ünal
Diğer Tavsiyelerim:
Kezman süper oynuo. Onu tek forvet oynat.
Kezman'ın arkasına Alex'i koy. Alex olmadığı zaman Nizamettin orda oynar.
Aaritalo'yu ML'ye, Özer Hurmacı'yı MR'ye koy.
MR'de Colin-Kazım'ı da onatabilirsin.
MC'de 2 def. orta saha oynat. Selçuk - Aurelio - Appiah üçlüsünü değişmeli oynatmanı tavsiye ederim. 3'ü de birbirinden iyi oynuor.
WBL tabii ki R.Carlos. Ama Carlos 1 sene oynar. Ondan sonra onun yerine
River Plate'den Vilaggra (Böyle yazılıodu galiba) almaın öneririm.
Sağ bek'e M.Topuz veya Muslu Nalbantoglu ikilisinden birini mutlaka al.
DC'de Yasin Çakmak - Leonardo ikilisi iyi oynuo. Lugano - Leonardo da oynatabilirsin.
Kalen sağlam. Volkan'la Serdar'ı değşmeli oynat. 2. sezon bu ikiliye Babacan da katılabilir.
Serkan abi öncelikle başarılar dilerim.Biraz geç oldu ama hafta içi okul yoğunluğundan giremiyorum internete.Henüz gördüm.Takipçinim.
Gelelim yorumlara
Celtic maçı çok güzel olmuş ama Malatya maçı yakışmamış.Ayrıca Poli maçındaki taktik cidden fantezi olmuş dediğin gibi.Eğer daha fantezilerin varsa taktikle ilgili her zaman bekliyoruz![]()
Zico diyorum![]()
Erciyes maçında Beşiktaş Süper Kupa maçının provasını yaptık. Carlos’un 2 golüyle karşılaşmayı 2-1 kazandık.
Kamp döneminde göze çarpan 2 isim vardı. Carlos ve Kezman. İkisi de iyi performans sergilediler. En küçük saha boyutunu seçtik. Avrupa’da daha kapalı oynamamız gerekiyor çünkü.
İlk resmi maçımızı Beşiktaş ile yapacağız, bakalım takımımız hazır mı?
Elbette ki Zico.
-dan başarılı olacaksındır Serkan sana güvenimiz tam.
Kullanacağım İlhan'ı merak etme sen.
Teşekkürler
Tavisyelerin için teşekkürler. Taktiği kendim oturtmaya çalışıyorum. Transfer yapmayacağımı söylemiştim.
Evet Kezman oynadığı maçlarda etkiliydi, Alex de forvetin arkasında serbest rolde olacak. Kazım ve Ali Bilgin'i orta sahanın sağına düşünüyorum. Appiah hala sakat olduğu için düzelene kadar Selçuk'u düşünüyorum.
Sağ beke Önder mi Gökhan mı ona karar vermedim henüz. Diğer mevkiler büyük oranda belli.
Olacak olacak. Siz bekleyin, ligdeki durumumuza göre deişik taktikler deneyeceğiz.
Zicocular, hiç heveslenmeyin.
Teşekkürler Emre.![]()
OOOOO Beşiktaşım oleeeeeeeee
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bekliyoruz Serkan abi.
hadi bjk lılar maçaaa
Fenerbahçe almıştır kupayı 2-1 ahada buraya yazıyorum![]()
Beşiktaşım oleyyyyy ..![]()