arkadaşlar pazar günkümaç delle alpide dimi?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Juventus taraftarının hissettiklerini anlıyorum ancak son 10 yılda mağdur olan hep bizdik. Juventus'un Şike Skandalı'nda yaşadıklarını kendimize avantaj sağlamak için kullanmayı aklımızdan bile geçirmedik."
"Zlatan Ibrahimovic ve Patrick Vieira konusunda tartışılacak bir durum yok. Oyuncular satılıktı, biz de değerlerini verip onları aldık."
"Genoa maçında sergilediğimiz performansın Juventus karşısında da tekrarlanacağını umuyorum. Bu maçı uzun zamandır bekliyoruz. Kimseden korkumuz yok. Asıl rakiplerimiz Roma ve Milan. Ancak Juventus ve Fiorentina da saygıyı hakeden takımlar."
Ya bu moratti ne çirkef bi adammış ya.iyice nefret ettim bu sözden sonra.İnşallah pazar günü bunları gömeriz sahaya da bu zavallı da cevabını alır.Del piero da hazırmış pazara.Pavel Nedved, Giorgio Chiellini, Nicola Legrottaglie ve Antonio Nocerino da cezalarını tamamladılar.
Lippi: "Juventus şampiyon olabilir"
Juventus’un eski patronu Marcello Lippi, İnter’in ligin en güçlü takımı olduğunu, ancak siyah-beyazlıların Serie A’yı kazanabileceğine inandığını söyledi.
Pazar günü İtalya Ligi’nde Juventus – İnter derbisiyle nefesler tutulacak. İkili arasında yalnızca 4 puan bulunması, maçın heyecanına ayrı bir katkı yapacak.
İtalya’nın ünlü Gazzetta dello Sport gazetesine konuşan Juventus eski teknik direktörü Marcelo Lippi, “Çok kaliteli bir maç olacak. Bu maç onlar için kendilerini kanıtlamak için bir fırsat olacak. İnter ligin en güçlü takımı olabilir ama Juve de çok iyi oynuyor. Bana kalırsa puan farkı bu maçla azalabilir. Ama böyle bir maçın sonucunu tahmin etmek çok zor, herşey olabilir,” diye konuştu.
Juventus’ta çalıştığı dönemde çok başarılı olan Lippi, takım kazandırdığı lig şampiyonluklarının yanısıra Avrupa Şampiyonluğu sevincini de yaşamıştı. İnter’de ise beklenen başarıyı yakalayamayan İtalyan teknik adamın işine 2001’de son verilmişti.
Bence bizim şampiyonluk şansımızı Ocak'ta yapacagimiz 1-2 takviye büyük oranda artıracaktır.
Diğer takımlar ŞL'de oynuyor yogun mac trafiginde istikrarsız gidiyorlar bu yüzden bizim aradan sıyrılma şansımız kuvvetle muhtemel.Umarım 1 defans 1 de orta saha için oyun kurucu lider alabiliriz.Bu biraz zor gözüküyor nedeni de ocak transferlerini genellikle cok sıkısan mecbur kalan takımlar yapar bu yüzden bu dönem futbolcu fiyatları tavan yapabiliyor.Bakalım görecez neler olacagini.PAzar günü trezegol ile İ**uinta'dan oldukça umutluyum.
juve bence bu olaylarla çok taraftar kazanır gibime geliyor ....
yahu Lippi geçse tam süper olucak takımın başına... Seri A da iyi gidiyor Juventus hakemler maçlarda büyük hatalar yapsada Şampiyonlar Ligi biletini alır garanti. Gönül isterki Şampiyon olsun ama bakalım Napoli maçı gibi maçlar devam ederse zor...
Lippi gelirse bu takımı kimse tutamaz.
Lippi'nin tekrar gelecegini pek sanmıyorum adam artık yeni maceralara yelken acıyor.Sıkılmış italya'dan.Yaş kemale ermiş ne de olsa.
bence de gelmez.anlamdıım ranieri'nin nesi var.juve şuanda serie a da en iyi top yapan takımlardan biri belki de.takımda sorun yok yani.hakemleri de yenmek zorundayız sadece
Trezeguet: “Bu maç için bir sene bekledik”
Juventus’un Fransız forveti David Trezeguet, yarınki rakipleri İnter’le oynayacakları maçı bir senedir beklediklerini belirtti.
Şike skandalına karıştığı dolayısıyla geçen sene Serie B’ye düşen Juventus, iki sezon sonra İnter karşısına çıkacak. Bilindiği gibi İnter rakiplerinin aldığı cezalardan faydalanıp, geçen sezon açık ara şampiyon olmuştu.
Maçtan önce konuşan Trezeguet, “İnter için yarınki maç herhangi bir maç olabilir, ama biz bu maçı tam bir sene bekledik. İtalya’nın en derli toplu takımına karşı oynayacağız. 4.hafta Roma deplasmanında futbol adına olumlu sinyaller vermiştik. Oynaması ve izlemesi de çok zevkli bir maç olacak. Juventus tarihi boyunca hep kazanmak için oynamıştır. Yarın da böyle olacak,” diye konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca I a q u i n t a da şöyle konuşmuş;
"Bizden korkuyorlar. Bundan eminim. İnter kağıt üzerinde bizden daha güçlü; ama bizim de önemli oyuncularımız var. Biz de kaliteli bir takımız. Onlara zor anlar yaşatabiliriz. Bu sene şampiyonluk yarışı heyecanlı geçecek. Ligin zirvesinde birbirine yakın takımlar var. Şu âna kadar en güçlü takım olduklarını gösterdiler; ama biz de sonuna kadar savaşacağız. Almamız gereken bir intikam var"
Juventus'un 109.Doğumgününde biraraya gelerek klüplerini asla yanlız bırakmayacaklarını gösteren GERÇEK EFSANELERİN videosu
http://www.youtube.com/watch?v=UlMe8gpH1tY
![]()
Attachment 227
Attachment 228
maç kanal 24'te.umarım şifre koymazlar
evet 24'te maçyanlış bakmışım içim rahatladı
arkadaşlar maçı internetten izleyebilieceğim yer var mı?
sipru ve tvants programlarından izliyordum normalde ama galiba kapatıldı o siteler bildiğiniz link veya program varsa yazar mısınız?
sağol bu çok iyi oldu
Arkadaşlar öncelikle selam
Daha önce burada Juve Store'un contry listinde niçin Türkiye'nin olmadığını kızgın bir şekilde dile geçirdim
Juvestora vasat ingilizcemle mail atmaya karar verdim
Ve sonuç aldım :
(2. Benim mail1. Cevap)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Helal be kardeş, azimle s... duvarı deler..![]()
Bu maç kaçmaz.Kan çıkacak bu maçtan21.30'da 24'te müthiş maç.İntikam vakti geldi Juve için..
[SIGPIC][/SIGPIC]
del pierodan free kick golü bekliyorum.chielini bizim içn büyük bir nimet.tam bir joker.
river plate maçı ile dönüşümlü izlicem bu maçı.
çok basit bir gol yedik.ofsayt taktiğinin fazla uygulanması sonucu ortaya böyle durumlar çıkıo maalesef.bi 45 dakka daha var bakalım bekleyip görücez.ama ilk yarı trezeguet hiç yoktu
hata abidesi gene sahneye cıktı malesef bu adama iyi demeye gelmez zaten ne diyim sana legro bilmem ki...gole kadar ortada gidiyordu maç fena da oynamıyorduk.bakalım 2.yarı artık inş. golleri atariz
gooooooool camoranensi 1-1
adına yakışır bi maç oldu arkadaşlar.yenemedik ama yenilmedikte.nooldu o juveyi kçümseyen moratti ve diğer interliler.bütün maç boyunca hep interin ensesindeydik.hep baskılı oynadık.interde kontra ataklar ve duran toplarla ataklar yaptı.ama ibrahimoviç de harbiden çok şerefsiz bi futbolcuymuş.chellini iki kez elini uzattı yere düştükten sonra birini isteksiz zorla tuttu diğerini tutmadı.böyle bi adam juvede olmadığı için hiç üzülmeye gerek yok.yenmedik ama yenmiş gibi olduk.sahada öyle bi atmosfer vardı yani.bi kaç tane takviyeyle bu takımıkimse tutamaz bu
camoranesi maça girer girmez agırlıgını koydu takımı hareketlendirdi keşke 90 dk oynayabilseydi maçta.
Takımımız çok iyi defansa liderlik vasfı olan iyi bir oyuncu alırsak ve hızlı bir forvet bizi kimse tutamaz.
http://www.juvebalkan.com/multimedia/pjesme.php
Sitede 12 tane juventus mp3'ü var ilgilenenlere site güvenli bu arada![]()
Yüreğiyle oynayanların paralı askerlere karş verdiği mücadeleyi izledik.
Maçın başından itibaren adeta alay edercesine ofsayt taktiği uyguladık ve düştükleri ofsaytın sayısı belli değil.Araya atılan bir topa ne yazıkki engel olamadık ve gol yedik.Ancak golden yaklaşık bir dakika önce Del Piero'ya ceza sahasının tam önünde yapılan net faul verilmedi ve gol geldi yine hakemin kazığını yedik.
Palladino birkaç yanlış pas dışında harika oynadı.Maça sağ kanatta başlayıp sonra sol kanada geçti.Bir forvet olmasına rağmen iki kanattada etkili oldu.
Camoranesi oyuna girdiği anda fark yaratacağını anladık.İlk önce karşısındakileri ipi dizip bizi gole yaklaştırdı.Sonra ise golümüz onun ayağıdan geldi.Uzun bir sakatlıktan sonra son dakikada bu maç çevirmek için döndü.
Maçtan sonra Juventus başkanı onu efsane Omar Sivori ile karşılaştırdı.
Chiellini Zlatan'ı maç içinde öldürmedi ama süründürdü.Adeta ezici üstünlük kurdu.Zlatan'ın ilk yarıda toplam 10 kez ofsayda düştüğünü görünce Juventus'ta beni deli ettiği maçları anımsadım.Ama Zlatan hakikaten adam değilmiş bunu anladık.Chiellini onu bir pozisyonda elini uzatıp yerden kaldırdı.2 dakika sonra Chiellini yere düştü yine elini o uzattı kaldırması için ama arkasını dönüp gitti.Bu olaydan sonra onun gidişinin talihli bir olay olduğunu anladım.Maçtan sonra bile Chiellini'ye vurmaya kalkıştı,maçtaki hava topu mücadelesinde öyle bir dirsek yediki kafası kopuyordu belki onun intikamını almaya çalıştı,belkide gol atmayı hırs haline getirip atamadığı için kudurdu
Buffon'un da ismini anmasak olmaz numero uno!
Çünkü Juventus'a adam lazım.
Cannavaro,Thuram,Emerson,Vieira,Mutu,Zlatan,Zambro tta gitti.
Maçta sahada onların yerinde Molinaro,Nocerino,Legrottaglie,Zanetti,Palladino,I a quinta,Grygera vardı.
Ne değişti?Maliyette gidenlerin yarısı kadar etmeyen adamlar yürekte onları geçti.Bu yüzden Juventus her zaman onlara karşı uygulanacak en etkili tedavi olacaktır.
Juventus'un ruhu var,ruh paraya karşı üstün gelir.1-1 den sonra bacaklarının titrediğini gördünüzmü?Figo'nun yerine Burdisso,Maicon'un yerine Dacourt'un girişi zaten herşeyi anlatıyor.
Juventus kendi işini kendi yapar.Chiellini'yi,Nocerino'yu,Palladino'yu bulur yine İtalya milli takımını kendi kadrosunda oluşturur ve onların masa başında işledikleri günahları sahada ödemelerini sağlar.
İkinici ligden yeni çıkan hangi takım bunları yapabilirdi?Hakem hataları olmadan Juventus'un şu an lider olması gerektiğini düşündüğümüzde diyecek tek bir şey kalıyor.
Juventus adın kazanmak için yeter!
Forza Juve per Sempre
Tribünden görüntüler
http://www.youtube.com/watch?v=feI7p6zj7gw
Maç
http://www.youtube.com/watch?v=yGawfnbo4Ds
JUVENTUS-INTER MILAN 1-1 (0-1)
GOALS: Cruz 41 mins, Camoranesi 78 mins
JUVENTUS: Buffon; Grygera (Zebina 78 mins), Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Palladino, Nocerino, Cristiano Zanetti, Nedved (I**uinta 61 mins); Del Piero (Camoranesi 70 mins), Trezeguet.
Subs not used: Belardi, Birindelli, Salihamidzic, Tiago.
Manager: Ranieri.
INTER MILAN: Julio Cesar; Maicon (Dacourt 85 mins), Cordoba, Samuel, Chivu; Figo (Burdisso 62 mins), Javier Zanetti, Cambiasso, Cesar; Ibrahimovic, Cruz (Suazo 65 mins).
Subs not used: Orlandoni, Maxwell, Solari, Crespo.
Manager: Mancini.
REFEREE: Rocchi from Florence.
YELLOW CARDS: Nocerino 9 mins, Figo 18 mins, Nedved 56 mins, Burdisso 66 mins.
NOTES: attendance 22,722
![]()