Berabere biter
kazanır Trabzonspor...
Trabzon rahat alabilir...
Trabzon alir kucuk ihtimalde berabere bitter
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Trabzon ofansif oynar..Ankara kontradan 1 veya2 tane gol atar)Ankara kaybetmez..
Trabzon alır maçı .....
Rahat alırız..
[SIGPIC][/SIGPIC]
trabzonspor offansif oynayarak maci alir. gokdeniz gol atar ya attirir.
Bu macı aLırız ve çıkışa geçeriz
Trabzonspor kazanır diyeceğim ama Ankaraspor kolay kolay kaybetmiyor.Hatta kolay kolay gol bile yemiyor.0-0 ya da Trabzon![]()
Ankaraspor geçen hafta kazansa bile pek iyi değiller.Trabzon alır.
Evimizde Ersun Hoca ile kazanacağımızı düşünüyorum..
Trabzon kazanır diyorum ama tamda emin değilim.Ankara'da tehlikeli bir takım çünkü.Trabzon bir öyle bir böyle olduğu için kestiremiyorum.5 de atabilir.Hiç golde atamayabilir.
So what?
Saike
Trabzonspor kazanir diye dusunuyorum, bu mac ile cikisa gecerler.
Geçen sene üst üste maglubiyetler aldıgımız sırada evimizde yine seyircisiz bir maçta Ankaraspor'u 3-0 maglup etmiştik ve kötü gidişe son vermiştik..yine aynısı olacak
cuma maclarından sıkıldık artık yaa..
gökdeniz-umut-yattara-ceyhun un kişisel becerilerine baglı macın skoru ama ersun yanal bu maçı alır
bu kaçıncı Cuma maçı anlamadım 4 etti galiba.. piyango hep bize vuruyor..millet evinde oturup rahat rahat bi maç izleyemedi.
Bu mac berabere bitecek,Ankaraspor hafife alinmamali.
Cuma olması benim için çok iyi oluyor malum dershane hafta sonu olunca 4 e maç koyuyolar
h.sonunda 4 te izlemektense cuma 8 de izlemeyi yeğlerim
Trabzonspor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
Dakika 35 Umut...
Sonunda gol gördük bee![]()
Yattara'dan adrese teslim orta,Umut'tan güzel bitiriş..1-0..umarım skor bozulmaz..
trabzon artik maci birakmaz..
Maçı izleyen var mı?Takımlar nasıl oynuyor?
2.5 over bahsi yaptım da ondan soruyorum.
Nasıl bol pozisyonlu mu maç yoksa orta saha mücadelesi şeklinde mi geçiyor?
güzel goldü ama umut artık açılır umuyorum ki
ankara bastırıp bir gol diye bulursak işimiz çok daha kolaylaşır diye düşünüyorum
BAŞARILAR TRABZON'UM...
İyi oldu Trabzon için,zaten tahmin oyununda da Trabzon demiştim![]()
Helal olsun takımıma gayet güzel bir oyun sergilediler ve maçı almasını bildiler ersun yanal ı da ayrıca tebrik etmek gerekir diye düşünüyorum