-
Semsi birde bazı oyuncularımızda rahatlık var...Adam diyorki ben nasıl olsaherzaman cagırılıyorummilli takıma gidiyor..Son dönemde Milli takımımız sürünüyor..Bunu oyuncularada baglıyorum..Çünkü ruh kalmadı:..Herseyi Terimede yıkmaya gerek yok..Oyuncular ruh ve özveri olsa Cıkarlar sahaya kosarlar mücadelesini yaparlar....Keske Bir yabancı stoperi Türk vatandaslıgına gecirip hemde milli takımda oynatsak..Defansımız Avrupanın en rezil defansı haline geldi....
Adı üstünde Alman milli takımı amatakımda bir çok polonyalı,Panamalı oyuncu var...Adı üstünde fransız milli takımı ama takımda daha çok afrika kökenli oyuncu var...
Sonucta basarılar Fransızların basarısı olarak görüküyor afrikalıların degil...
Almanlar ve Fransızlarda bizim gibi düsünüyormu acaba..Üstelik onlarda kendi oyuncuları bile iyi olmasına ragmen dısardan oyuncu alıyorlar her zamanda kafaya oynuyorlar...Eger belli bir yerlere gelmek istiyorsalk bazı seylere katlanmak zorundayız.Yok böylekalsın dersek ozaman hersene grublarda burun farkı ile cıkarızveya ruhsuzluktan kaybederiz....
Hatta milli takıma bazı oyuncuların alınmayıp onlara ceza verilmesi lazım...
Türk olacak kişi hem bu ülke vatandalıgına gececek..Hmede bu ülkede yasıyacak..Sadece milli takımda oynamasına bende karsıyım...
Dogruya Dogru bana göre Lincolnden cok vedersona Çok ihtiyac var....
Mesaj Yetkileri