Maç hakkında düşüncelerimi yazmak için forum'a girdiğimde bir derbi maçının konusunun daha üyelerimizin ve bazı yöneticilerimizin gereksizce ortamı germelerinden dolayı kapatıldığını gördüm.
Konunun kilitlenmesine neden olarak maç hakkında seviyeli tartışmalar yapmak isteyen kişilerin bu hakkını elinden aldığınız için sizleri kınıyorum.
Ey konunun kapatılmasına neden olan kişiler. Zihniyet olarak maçın bu kadar stresli bir ortama bürünmesini sağlayan açıklamaları yapan Fenerbahçe ve Beşiktaş spor kulüplerinden farkınız yok! Maçın başından sonuna sadece orta saha çizgisinin her iki yanına en fazla 10 metre geçen, pozisyonlara uzak kaldığı için ters kararlar veren İsmet Arzuman'dan da zihniyet açısından farkınız yok. Yani belki de bu kişileri ve camiaları eleştirmesi gereken son kişilersiniz. Ne zaman taraftar yerine futbolsever olursunuz, o zaman eleştirilerinizin, düşüncelerinizin bir değeri olur.
Aksi takdirde bu konudaki mesajların belki de yarısından fazlasına gereksiz mesaj yazma uyarısı vermek gerekir. Benim mesajım da dahil.