Maçın özetini izlerken gördüm hakem faulü veriyor ve arkasını dönüyor. Hatta iyi dinlerseniz daha orta yapılmadan da 2-3 kere düdüğü çelıyor. Faulü verdikten sonra oyuncuların duymadığını anlayınca yapıyor onu ve hala duyulmuyor. Sonrasında zaten oyunu önceden durdurduğunu, golün geçerli olmadığını gösteriyor.
Yani pozisyon golle sonuçlanınca oyunu durdurmuyor, ilk anda durduruyor, hatta Fenerbahçe atışı kullanacak diye arkasını dönüyor, Beşiktaş sahasına gidecek muhtemelen.
Gökhan'ın Bobo'dan önce havalandığını hepimiz gördük sanırım, Bobo'nun sol elinin de Gökhan'ın omzunda olduğunu görmüşüzdür. Havada Bobo, Gökhan'a müdahale etmedi diyen de yok sanırım, belki Bobo yüklenmedi hava topuna çıkarken Gökhan'a ama elinin orada olması ve Gökhan'ın düşmesinden dolayı hakem faulü çalmış olabilir.
Maçın tamamını izlemedim, maçın genelinde bu tür pozisyonları nasıl değerlendirdiğine de bakmak lazım tabi ki hakemin?
Bir de arşivlerde mevcuttur sanırım, geçen sene Erciyes-Beşiktaş kupa maçından sonra Beşiktaşlı arkadaşların hakem hakkında neler yazdıklarını merak ediyorum, arşivlere bakmak lazım. O maçtan sonra Demirören hakem hatalı, derhal istifa etmeli diye tepki göstermiş miydi acaba?
Ligden çekilmeyi, pafla çıkmayı Fenerbahçe yönetimi de söylemişti ama Divan Kurulu'nda bunlar kabul edilmeyince uygulanmadı. İnşallah Beşiktaş uygular ve birşeylerin değişmesine vesile olurlar.
Ve son söz olarak Ulusoy İstifa! Artık Türk futbolundan uzaklaş da herkes rahatlasın. O kadar çok şey konuşuluyor ki her maçtan sonra, ben bugün ezeli rakibimi yenmişim ama sevinemiyorum, sevinmeme izin vermiyorlar. Bunu bizler Galatasaray'ın kazandığı maçlardan sonra yapmadık mi? Evet. Ve bize kızan Galatasaraylı arkadaşlar aynı şeyleri yapıyor.
Şunu hepimiz kendimize ititraf etmeliyiz aslında, hepimiz fırsat bekliyoruz, mesela çoğu kişi yarın oynanacak Galatasaray maçında hakem hata yapsın, Galatasaray öyle kazansın da laf sokayım derdinde. Bizim lehimize yapıldığında nedense sesimiz çıkmıyor ama aynı şey karşı tarafa yapıldığında ortalığı yıkıyoruz.
Ne zaman ki yöneticilerimiz özeleştiri yapar, bu maçta hakem hata yaptı, maç karşı tarafın hakkıydı ama hakemin hatası yüzünden biz kazandık. Bu konudan çok rahatsısız diye samimi şekilde açıklamalar yapar, o zaman bu durum düzelir...