1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Şunu da söyleyeyim maç hakkında,söylemezsem rahat edemeyeceğim..
    Helal olsun Higuain,yine sonradan girdi,yine büyük sorumluluk aldı.Gelen ortayla topu ağlara da gönderdi,volkan artisti dönüp taraftara hareket çektiğinde de ilk o gitti yanına.Helal olsun kartal yürekli arkadaşım.Seni şimdiye kadar eleştirdiğim,beğenmediğim için burda bütün forumun önünde senden özür diliyorum..

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Şunu da söyleyeyim maç hakkında,söylemezsem rahat edemeyeceğim..
    Helal olsun Higuain,yine sonradan girdi,yine büyük sorumluluk aldı.Gelen ortayla topu ağlara da gönderdi,volkan artisti dönüp taraftara hareket çektiğinde de ilk o gitti yanına.Helal olsun kartal yürekli arkadaşım.Seni şimdiye kadar eleştirdiğim,beğenmediğim için burda bütün forumun önünde senden özür diliyorum..
    altına imzamı atarım(bkz: )

yemişim Holosko'u,ForzA Higuain

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Türkiye'de ne futbol, ne futbolcu, ne yönetici, ne hakem, ne taraftar, ne yorumcu kalmış. Ülkemin evlatları FB-BJK-GS diye boşu boşuna birbirini yiyor. Bu ülkenin terör denen illetten kurtulması için Kuzey Irak'a girilmesi yetmez. Öyle avatara bayrak, msnde iletiye gül koymakla da olmuyor. 70 milyonun tek yürek olması lazım ama görüyorum ki biz hala birlik beraberlik içinde değiliz. Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Türkiye'de ne futbol, ne futbolcu, ne yönetici, ne hakem, ne taraftar, ne yorumcu kalmış. Ülkemin evlatları FB-BJK-GS diye boşu boşuna birbirini yiyor. Bu ülkenin terör denen illetten kurtulması için Kuzey Irak'a girilmesi yetmez. Öyle avatara bayrak, msnde iletiye gül koymakla da olmuyor. 70 milyonun tek yürek olması lazım ama görüyorum ki biz hala birlik beraberlik içinde değiliz. Yazık.
    Bunun futbol ile olan alakasını kuramadım ben?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAmurat91 View Post
    Bunun futbol ile olan alakasını kuramadım ben?
    hala futbol diyorsun. bravo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    hala futbol diyorsun. bravo.
    O zaman doğrusunu sen açıkla, anlayamadım olayı tam olarak..

Mesaj Yetkileri