Fenerbahçe yönetimi maç öncesi hakemden dert yanarken BJK tarafı bu sözleri "gündemi değiştirme çabası" olarak niteliyordu. Şimdi aynısı onların başına geldi.Kader
Geçen sene oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş K.Erciyes - Beşiktaş FTK maçlarında da bu skandallar yaşanmıştı. Ulusoy TFF'de bulunduğu sürece de devam edecek.
Bu maça gelirsek ;
Beşiktaşlıların bazı konularda haklı olduğunu düşünüyorum.Ama kimi konularda katılmadığımı belirteyim.
Hakem gerçekten çok kötü maç yönetti.Oyunu olmadık pozisyonlarda kesti,faulleri es geçti.En önemlisi Deivid'i 2.sarı karttan oyundan atamadı.Çünkü yüreği yoktu.Onun hakkında maç öncesi söyleneneler aklına geliyordu Ki söyleyenler de haklıydı.
Gökhan'a yapılan hareket fauldü bana göre.Ama faul değil derseniz de söyleyecek bir lafım olmaz.Ortada bir pozisyondu. Hakem buna faul çaldı.Düdük duyulmadı.Pozisyonun devamında gol olması hakemin talihsizliğiydi.
Bu maçın ardından dikkat ettim çoğu programda insanları tahrik edici yorumlar,fikirler ortaya atıldı.
"Hakem düdüğü çaldı mı ,çalmadı mı?" "Hakem maçı katletti." gibi.
Medyamız yine iş başındaydı anlayacağınız.
Bu maçın ardından İsmet Arzuman,MHK Başkanı ve Haluk Ulusoy istifa etmeli.Şu olanlar yüzünden tüm kamuoyundan özür dilemelidirler.