1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: İtiraf: Saha Kapatma Gelmeli.

Hybrid View

Nesil
    2006

Lig T.V sesi rakip tribüne koymuş. Ben maça gittiğim halde Beşiktaş'ın yaptığı çoğu tezahuratı duymadım ama Lig T.V'den duydum bu nasıl oluyorsa... Ama genede etkiliydiler...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Emniyet güçlerinin bu anlamsız tutumlarını anlamış değilim.Kesinlikle Aziz Yıldırım'ın himayesi altında çalışıyorlar.Koskoca amir gidiyo F.Bahçe taraftarından özür diliyor.Fenerliler bizim tribüne yabancı madde atıyo.Çevik bizim tribüne giriyo.Fener tribününe giren bir tek Polis yok.İnönü'de maç bittikten sonra Çevik tribüne girip copla çıkarıyor bizi.Dün Fb'li taraftarlar yarım saat içerde kaldı.Çevikler gitti adamlara çıkın diye rica ediyor.Onu geçtim maç bitti.Statdan Haydarpaşa Garı'na polis çemberinde yürüdük.Polisler öyle mimlenmişki.Beşiktaş'lı taraftarların en ufak hareketini bekliyor,sataşıyor.Adam niye bakıyosun diye çocuk copluyo,böyle bir şey yok.Her neyse anlatmak istediğim Emniyet Güçleri'nin Beşiktaş taraftarına karşı inanılmaz sert tavrı.Bu anlamsız tavırlarından vazgeçmeliler.Heralde maçtan sonra çimlerde oturan Polis'leri İstiklal Marşı okuyarak ayağa kalkmak zorunda bırakmamız zorlarına gitti...
    Hadi canım, maçı 90dk boyunca yaklaşık 3 polisin arasında izledim. Ayrıca o polis yüzünden grup kurulamadığı için tezahuratımız eksik oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Lig T.V sesi rakip tribüne koymuş. Ben maça gittiğim halde Beşiktaş'ın yaptığı çoğu tezahuratı duymadım ama Lig T.V'den duydum bu nasıl oluyorsa... Ama genede etkiliydiler...

Hadi canım, maçı 90dk boyunca yaklaşık 3 polisin arasında izledim. Ayrıca o polis yüzünden grup kurulamadığı için tezahuratımız eksik oldu.
    Hangi tribünde izlediğini bilmiyorum.Ama "burjuva" tribünündeysen Polis'ler hizmetli gibi bişeydi sizin için...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hangi tribünde izlediğini bilmiyorum.Ama "burjuva" tribünündeysen Polis'ler hizmetli gibi bişeydi sizin için...
    Telsimdeydim ama burjuva yakıştırması hiç güzel olmadı. Hiç kimse Polis'e hizmetçi diyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Telsimdeydim ama burjuva yakıştırması hiç güzel olmadı. Hiç kimse Polis'e hizmetçi diyemez.
    Koskoca Amir o tribünden herhangi bir şahsiyetten özür diliyorsa ve ordaki bir seyirci Polis'e parmak sallayarak tehdit edebiliyorsa az bile demişim...

Mesaj Yetkileri