Originally Posted by
uAmurat91
55 bin kişiden ses çıkmıyor, stadda ses efektiyle tezahürat sağlanıyor, kalkmış burada Fener taraftarı bağırıyordu diyorsunuz..
Orada 2000 kişilik çArşı grubu üyeleri aslanlar gibi tezahüratlarını yaptılar, takımlarına hep destek tam destek oldular, fener taraftarı ise sadece küfürlerle bağırdı, hakaret etti.
Farklı maçlar mı izledik?
Ayrıca ultraslan değil, ultrAslan !
Sevgili Murat.Bilmediğin birçok şey hakkında yorum yapmak pek mantıklı değil.Dün maçın tekrarını izlersen küfürlerin ortada uçuştuğunu görürsün.Tamam FENERBAHÇE düşmanı olabilirsin fakat bu forumda bu sökmez .Ayrıca kanıtlayamayacağın ithamlarda veya mantıklı örnek veremeyeceğin konularda idda 'da bulunma.-ses efekti -
ve bir daha asla bana TÜRKÇE konusunda özellikler sonunda ! gibi bir uyarı işaretiyle öğretim yapma.Yaş itibariyle'de kime nasıl hitap edeceğini öğrenmen gerekli.En azından büyüklerine karşı.
Koskoca Amir o tribünden herhangi bir şahsiyetten özür diliyorsa ve ordaki bir seyirci Polis'e parmak sallayarak tehdit edebiliyorsa az bile demişim...
Polislerimize , bizim emekçi dostlarımıza bu şekilde hitap etmen hiç ama hiç yakışık değil.FB-BJK basket maçında aynı şekilde beşiktaş tribünlerinde gördüm bu olayı.AMİR bir beşiktaşlı taraftara laf anlatmaya çalışıyordu.Adamda bağrıyordu bizim kızımız , şuyumuyuz vs.. hemde polisin üstüne yürüyerek.Poliste ondan özür diliyordu.
Şimdi sen bir taş atmışsan , adamın kızına gelmişse..Bir babayı bu durumda kimse durduramaz amiri bırak başbakan gelsin isterse..Polis'te adamı sakinleştirmek amacıyla özür dilemiş ve ona laf anlatmaya çalışmış olabilir.
Yani olaylara tek bir açıdan bakmak yakışmıyor size..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !