1 ile 30 arası toplam 472 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | Fenerbahce - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006

Bende sizlere anlam veremiyorum. Hakkınız yenmiş olabilir. Ama şu bir gerçek. Bobo'nuın kaçırdığı gol, Batuhan'ın yaptığı hata ve bir kaç pozisyonu bunu değerlendirmediniz. Eğer değerlendirseydiniz bunu şuan konuşmuyordunuz... Beşiktaş'a hakem hatası olmasa ne olurdu merak ediyorum?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bende sizlere anlam veremiyorum. Hakkınız yenmiş olabilir. Ama şu bir gerçek. Bobo'nuın kaçırdığı gol, Batuhan'ın yaptığı hata ve bir kaç pozisyonu bunu değerlendirmediniz. Eğer değerlendirseydiniz bunu şuan konuşmuyordunuz... Beşiktaş'a hakem hatası olmasa ne olurdu merak ediyorum?
    Batuhan onları da yazdım bir çok kez..Bir çoğumuz yazdı,Batuhan'ın kaçırdığı çok acemiceydi..Ben sevemedim o adamı zaten de,yine Bobo müsait pozisyonda bomboş gelen Burak'ı görmedi..Onlar da hata yok demiyorum ama sizde savunmanızın haline bir bakın..Bobo-Delgado ikilisini (ki performansları belli) tutamadılar.Kademe hataları yaptılar sık sık.Siz de bunları konuşmuyorsunuz,kazandınız diye mi?
    Söz dönüp dolaşıp faul pozisyonuna geliyor,bence alakası yok ama mesela sence faul olabilir.ama kesin faul bu,amatörde veriyorlar,baki şöyle yaptı,volkan sus yaptı ama nedeni vardı falan denince cevap hakkı doğmaz mı bize sence?
    İlk fb golünde de buna benzer bir mücadele oldu,oyun devam etti,gol oldu(buna bulunduğum yerde kimse faul falan demedi,ağzını bile açmadı,forumda ki arkadaşlarda aynı fikirde bence de orda faul yok) hatta ona faul değil diyip buna ''faul işte abi görmüyormusun?'' denince insan sinirleniyor..Ben mağlubiyeti kaldırırım ama açık seçik haksızlığı sanmıyorum kimse kabul etsin,hem de bir değil iki değil..

Eren,bunu sürekli yapıyor volkan,siz hiç rahatsız olmuyormusunuz?Hiç alakası yokken taraftarı kışkırtıyor,futbolcunun yapmaması gereken şeyler bunlar..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Ben mağlubiyeti kaldırırım ama açık seçik haksızlığı sanmıyorum kimse kabul etsin,hem de bir değil iki değil..
    İşte bundan adım gibi eminim..O yüzden gerekmedikçe cevap atmayacağım.
    Ayrıca uAmurat merak etme herkes uyarılıyor.Aslında uyarmamıza gerek yok.Direk buna tekabül eden cezai işlemide yapabilirim ama gerek görmedim bu seferlik.Yoksa sohbete ve tartışmaya devam.Sadece birbirinize laf sokmaktan artık vazgeçin.Bak feyyaz demiş ki defansınız kötü şöle böle.Bu yorum beni tahrik etmedi üstüne bu olay üstüne düşünmemi gerekirse cevap vermemi sağladı.Ama sen gidipte başka şey söylersen-genel ifadedir üstüne alınma- olmaz.
    Eren,bunu sürekli yapıyor volkan,siz hiç rahatsız olmuyormusunuz?Hiç alakası yokken taraftarı kışkırtıyor,futbolcunun yapmaması gereken şeyler bunlar..
    Tabi ki oluyoruz ama şimdi bobo'da yapmış.tuncayda yapıyordu tümerde , arifte hakanda...
    yani artık bu hareket türk futbolunda bir sevinç göstergesi..Yapılması doğru mu ? değil...ama çokta önemli değil yani..yapar çok aşırıya kaçarsa kartını görür oturur..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Batuhan onları da yazdım bir çok kez..Bir çoğumuz yazdı,Batuhan'ın kaçırdığı çok acemiceydi..Ben sevemedim o adamı zaten de,yine Bobo müsait pozisyonda bomboş gelen Burak'ı görmedi..Onlar da hata yok demiyorum ama sizde savunmanızın haline bir bakın..Bobo-Delgado ikilisini (ki performansları belli) tutamadılar.Kademe hataları yaptılar sık sık.Siz de bunları konuşmuyorsunuz,kazandınız diye mi?
    Söz dönüp dolaşıp faul pozisyonuna geliyor,bence alakası yok ama mesela sence faul olabilir.ama kesin faul bu,amatörde veriyorlar,baki şöyle yaptı,volkan sus yaptı ama nedeni vardı falan denince cevap hakkı doğmaz mı bize sence?
    İlk fb golünde de buna benzer bir mücadele oldu,oyun devam etti,gol oldu(buna bulunduğum yerde kimse faul falan demedi,ağzını bile açmadı,forumda ki arkadaşlarda aynı fikirde bence de orda faul yok) hatta ona faul değil diyip buna ''faul işte abi görmüyormusun?'' denince insan sinirleniyor..Ben mağlubiyeti kaldırırım ama açık seçik haksızlığı sanmıyorum kimse kabul etsin,hem de bir değil iki değil..

Savunmamız dün kötüydü. Tribünden izlediğim için savnunanın sadece ilk yarısını görebildim. Oda berbattı hele ilk golde o kadar bağırdım şu herife basın diğer bağırmamdan sonra tribün sustu. Sonuç gol oldu... Zaten ondan sonra kendimden geçip maça konsantre olmadım tek amaçın destek vermekti...

Appiah'ın pas hatası az kalsın gol oluyor ki Beşiktaş bu sefer hataya hata ile karşılık verdi. Avrupada bu tip hatalar hep gol olur bizde ise ne yazıkki diğer 17 kulübümüzde bile gol olmuyor. Ortasaha üç pas üst üste yapamadı. Doğru düzgün oley bile çekemedik son dakikalarda.

Volkan'ın yaptığının yakışır bir yanı yok zaten son dakika Volkan ile birisi kavga etti ama takım arkadaşları ayırdı sanırım bu yüzden olsa gerek ben bunu görmedim. O yüzden yorum yapmamam mağlum Kale arkasından izleyince sadece belli bir bölümü görebiliyorsunuz.

İlk FB golünde T.V'den baktığım kadarıyla Lugano kendini kornerde yere atıyor. En azından gol olmassa penaltı isteriz diye orada Lugano'ya sarı kart gerekli.

Semih'in golünde Beşiktaş'lı üç savunma gerride Fenerliler öndeydi eğer yerler farklı olsaydı Semih o golü atamazdı Beşiktaş savunmasının yaptığı en büyük hatalarda biriside buydu.

Haksızlığa uğradığınız ortada. Ama bu ne son ne ilk olacak. Kimler geldi kimler geçti Futbolumuzdan belli bir süre sonra buda unutalacak yeni hataları konuşacağız. Yılalrdır derbilerde şu karar işleniyor. Kazanan haklıdır. Kaybeden ise mutlaka mağrurdur. Ne yazık ki bu böyle...

Mesaj Yetkileri