Batuhan onları da yazdım bir çok kez..Bir çoğumuz yazdı,Batuhan'ın kaçırdığı çok acemiceydi..Ben sevemedim o adamı zaten de,yine Bobo müsait pozisyonda bomboş gelen Burak'ı görmedi..Onlar da hata yok demiyorum ama sizde savunmanızın haline bir bakın..Bobo-Delgado ikilisini (ki performansları belli) tutamadılar.Kademe hataları yaptılar sık sık.Siz de bunları konuşmuyorsunuz,kazandınız diye mi?
Söz dönüp dolaşıp faul pozisyonuna geliyor,bence alakası yok ama mesela sence faul olabilir.ama kesin faul bu,amatörde veriyorlar,baki şöyle yaptı,volkan sus yaptı ama nedeni vardı falan denince cevap hakkı doğmaz mı bize sence?
İlk fb golünde de buna benzer bir mücadele oldu,oyun devam etti,gol oldu(buna bulunduğum yerde kimse faul falan demedi,ağzını bile açmadı,forumda ki arkadaşlarda aynı fikirde bence de orda faul yok) hatta ona faul değil diyip buna ''faul işte abi görmüyormusun?'' denince insan sinirleniyor..Ben mağlubiyeti kaldırırım ama açık seçik haksızlığı sanmıyorum kimse kabul etsin,hem de bir değil iki değil..
Eren,bunu sürekli yapıyor volkan,siz hiç rahatsız olmuyormusunuz?Hiç alakası yokken taraftarı kışkırtıyor,futbolcunun yapmaması gereken şeyler bunlar..