Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 285 sonuç

Konu: TSL 11.Hafta | G.Antep - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Biz senelerdir ULUSOY İSTİFA diyoruz keşke rakip takımlarda bize destek çıksaydı
    Olmaz abi illa kendi başlarına gelcek ondan sora.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

sezon başından bu yana izledım en iğrenç futbolu oynadık kötüye gidiyoruz attığımız golde ofsayt

Tamam simdi tekrarini izledim %99 falan degil %10000 ofsayt.Hakem hatali bir karar vermis.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    sezon başından bu yana izledım en iğrenç futbolu oynadık kötüye gidiyoruz attığımız golde ofsayt
    Bir Galatasaray'lı olupta objektif olduğun için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Federasyon bravo.

Yılmak yola devam FEDERASYON !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Çok şükür Servet'imiz var

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gol ofsayt

Ancak golden önce S. Çalık'ın şutu adamın elinden mi dönüyor tam kestiremedim. Bu şekilde puan almayı Galatasaray taraftarı olarak istemiyorum. Şimdiye kadar olan penaltılar görecelidir. Denizlispor Türkiye kupası maçında Carussca'ya resmen tekme atıyor. Doğru bir karar Denizlispor ile olan lig maçına bakıyorum. Adam gelirken topa değil Ümit Karan'ı hedef alıyor. Pozisyonu izleyip bakabilirsiniz. Beşiktaş maçıda göreceli bir kavram ben veririm penaltıyı çünkü topa müdahale etselerde Arda'yı yere yığıyorlar. Arda pozisyona devam edemiyor. Penaltı olması için illa tekme tokat girmeye gerek yoktur. Bugun hakem Antep'in güzel oyununa yazık etti.

Son olarakta Feldkamp ne yapmaya çalışıyor. Yakında Aykut ve Orkun'u forvet ikilisi olarak görmezsek iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani bunun ofsayt olduğunu göremiyorsan sen ne biçim yardımcı hakemsin yahu.

Harbi sıkmaya başladı bu iş.Bu hatalardan dolayı futbol konuşamaz olduk.Gittikçe batıyoruz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

attığımız gol ofsayt gaziantepspor daha iyi oynadı maçın hakkı gaziantepspor'unda liderlik tekrar elimize geçti diğer haftalarda bu kötü oyundan ama ne yapalım yani ofsaytsa ofsayt gol atmayalım mı gaziantepspor da paf takımıyla çıksın hakları yenildi diye bence süper olur herkesin hakkı yeniliyor nasıl olsa size göre biz hariç geçen sezonlarda beşiktaş'ın lehine fenerbahçe'nin lehine penaltılar goller vs verilirken konuşmuyorsunuzda bize gelince ofsayt diyorsunuz asıl sizin objektif olmanız gerekir

gol ofsayt evet ama bu yardımcı hakemin önünde kimse yok nasıl göremiyor bu pozisyonu hayret. bir de bu kalli ne yapmaya çalışıyor böyle kadro sürülür mü bu maçta sahaya

Arkadaşlar bu yardımcı hakem anelkanın elini görmeyen adammış sanırım

Yaziklar olsun böyle futbola,böyle teknik direktöre,bu adami buraya getirenlere !

Bu takimi Gerets`in eline verseydik,daha fazlasini yapardi.Onun yine bir oyun sistemi vardi,bu adam hicbirsey bilmiyor yahu ! Okadar transfer yapildi,ama halen kötü futbol oynuyoruz.Yaziklar olsun,defol Kalli !

Kalli`den ne zaman kurtulursak ozaman rahata erecegiz.Bu adamin oldugu her gün stres bizlere !

Böyle hakem hatalarindan gelecek puanlarin cani cehenneme,istemiyoruz böyle puanlar,keske yenilseydik ...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    attığımız gol ofsayt gaziantepspor daha iyi oynadı maçın hakkı gaziantepspor'unda liderlik tekrar elimize geçti diğer haftalarda bu kötü oyundan ama ne yapalım yani ofsaytsa ofsayt gol atmayalım mı gaziantepspor da paf takımıyla çıksın hakları yenildi diye bence süper olur herkesin hakkı yeniliyor nasıl olsa size göre biz hariç geçen sezonlarda beşiktaş'ın lehine fenerbahçe'nin lehine penaltılar goller vs verilirken konuşmuyorsunuzda bize gelince ofsayt diyorsunuz asıl sizin objektif olmanız gerekir
    Çok doğru söyledin abi.Sanırım bu federasyonun yaptığı her sene bazı takımların alehine kararlar verip maç yönetmek.Bu gidişe bir dur demek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

gaziantepspor da paf takımıyla çıksın hakları yenildi diye bence süper olur herkesin hakkı yeniliyor nasıl olsa size göre biz hariç geçen sezonlarda beşiktaş'ın lehine fenerbahçe'nin lehine penaltılar goller vs verilirken konuşmuyorsunuzda bize gelince ofsayt diyorsunuz asıl sizin objektif olmanız gerekir
    Arkadaşım bu sezon bizim aleyhimize yapılan hatalardan haberin yok herhalde.Boş konuşmak buna derler herhalde.İş nerelere geldi sen hala dalga geçiyorsun.Tabii tuzun kuru.Lidersin.Hakemlerden canın yanmamış.(Bu sezon için..)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Çok doğru söyledin abi.Sanırım bu federasyonun yaptığı her sene bazı takımların alehine kararlar verip maç yönetmek.Bu gidişe bir dur demek lazım.
    öyle Burak ama ne yapalım yani ben bugün alınan beraberliğe sevinemedim doğru dürüst bu hakem kararları bazen alehimize bazen lehimize yapacak başka birşey yok federasyonunda bırakması gerekir tabii eğer hala bi onur varsa onlarda Türkiye'de bir kaç haftadır futbol konuşucağımıza hakem hatalarını konuşuyoruz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

TÜRK hakemleri çok kötüler[ . ]

yeterli mi ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Arkadaşım bu sezon bizim aleyhimize yapılan hatalardan haberin yok herhalde.Boş konuşmak buna derler herhalde.İş nerelere geldi sen hala dalga geçiyorsun.Tabii tuzun kuru.Lidersin.Hakemlerden canın yanmamış.(Bu sezon için..)
    zamanında ne maçlarda canımız yanmadı birazda bizimki yanmasın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

I love You Servet Bu futbolla 1 puan aldık yine iyidir.

Nesil
    2003

Antep cok guzel oynadi ve 433 ve hizli kanat oyunculari ile oynayarak ozellikle Galatasaray'in kanatlardan oyun kurmasini engelledi. Orta sadaha Bouzid yeterince teknik ve yaraticilik sahibi olmadigi icin de oyun kurma sadece Song ve Servet'in ileriye vurdugu toplara kaldi.

Sol kanatta Volkan ve Hakan ataga kalkamadi ve surekli ileriye top sisirdi ancak Nonda ve Umit Karan kanatlara yeterince gelmedigi icin Antep defansi bu toplari kolaylikla cikartti.

Sag kanatta Arda ve Hasan sola gore biraz daha hareketli idi ancak Antep o kanadi da iyi kapatti.

Aykut'un yedigi gol talihsizlik olsa da, orada defansta cok buyuk paylasim hatasi nedeniyle gol dogdu.

Servet'in golu zaten bariz ofsayt.

Galatasaray'in fiksturu ilerleyen haftalarda nispeten zorlasiyor ve artik takim'in hangi yonlerinin iyi, hangi yonlerinin zayif oldugunu iyice gorme sansi bulacagiz.

Antep'de ozellikle Volkan'in oyununu begendim. Istikrar sorunu olmasa belki de limizin en iyi orta saha oyuncularindan birisi olabilecek teknik ozellikleri var.

Kanatlarda Ekrem ve Erdal'in hizli olmalari rakibi cok yipratacaga benziyor. Ancak yaptiklari ortalarin cogunun disariya veya rakibe gitmesi bu konuda cok zaaflari oldugunu da gosteriyor.

Ergun sol bekte oynadi ve ozellikl soguk kanliligi sayesinde o kanattan Antep'in bir cok atak baslatmasina yardimci oldu. Galatasaray o kanatta daha hizli bir oyuncuyu oynatarak Ergun'u daha zor duruma dusurebilirdi ancak defansa pek katki yapmayan Arda ve devamli arkasina kacan Ekrem'i kontrol etmekte zorlanan calisan Hasan Sas Ergun'e bol bos alan birakti ve Antep'in kolaylikla defanstan cikmasina izin verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MHK komitesi de derhal istifa etsin Hilmi Ok denilen başkanla olucak iş değil bu koyun başına Ahmet Çakar,Erman Toroğlu gibi hakemleri gör bak bakalım böyle hatalar oluyor mu

Nesil
    2006
    Yer
    Island

öyle Burak ama ne yapalım yani ben bugün alınan beraberliğe sevinemedim doğru dürüst bu hakem kararları bazen alehimize bazen lehimize yapacak başka birşey yok federasyonunda bırakması gerekir tabii eğer hala bi onur varsa onlarda Türkiye'de bir kaç haftadır futbol konuşucağımıza hakem hatalarını konuşuyoruz
    Cidden yaw kaç haftadır sürekli hakem hataları konuşuluyor.Ankaraspor maçı,Denizlispor maçındaki penaltı,Fenerbahçe maçı,vs.. daha çok vardır.Araştırılsa kim bilir neler çıkar daha.Bir ara Samsunspor-Fenerbahçe maçında şike yapıldı iddaası çıkmıştı ama sonra yalan oldu.Ciddi bir araştırma yapılmalı bence ve federasyon değişmeli.Mesela bende bir Beşiktaşlı olarak objektif bakıyorumda dünkü maçta Fener'inde bazı pozisyonları yendi.Ankaraspor maçını söylemiyorum bile zaten.Böyle hatalar ne zaman düzeltilecek merak ediyorum.Her sene bazı takımların piyon olması hiç de güzel bişiy değil Sinan Engin'in dediği gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

zamanında ne maçlarda canımız yanmadı birazda bizimki yanmasın
    Bunu belirtirken "Gaziantep'te paflarıyla çıksın" gibi iğneleyeci cümlelerde kullanmayabilirsin..
    So what?
    Saike

Tff,Mhk toplucana istifa etsin,ligimiz git gide kötülesiyor,icinden cikilmaz bir hal aliyor.

Nesil
    2006

G.Saray Antep'te uzun süredir kazanamıyordu. Gene kazanamadı. Ama puan kaybına mı üzülsün yoksa son dakikada gelen bir puanamı. Servet'in hiç G.Saray puan kazandıracağı aklıma gelmezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bunu belirtirken "Gaziantep'te paflarıyla çıksın" gibi iğneleyeci cümlelerde kullanabilirsin..
    çıksın kardeşim tüm takımlar federasyonu protesto etmek için çıksın bugün gaziantepin hakkı yenildi yarında bizimki yenilir diğer günlerde kayseri,bursa diye gider bu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Galatasaray'ın puan kaybetmesi azda olsa moral verici oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu ligin oynanmasındaki amacı ben anlayamadım ?

Amaçsız bir lig içindeyiz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Yılmak yok yola devam!
    hahahaha,şu ligin bu hafta düştüğü duruma artık sadece gülerim.Takılın kendi başınıza,biz bu saatten sonra eğlencimize bakarız..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sene hakemler ya çok kötü bundan biz yararlanamıyoruz ya da bunlara birileri direktif veriyor.Ligimizin böyle belalardan kurtulması dileğiyle..

Ligin 11.haftası sona erdi.Hale bak..
    So what?
    Saike

Sayfa 7 / 10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri