Cidden bundan Sonra İnş birşeyLer değişir iLLaki tüm takımLarın tek tek Mağdur oLmasına gerek yok.artık dur zamanı geLdi Fnerbahce gecen seneden Beri uLusoy İstifa diyor Ve hakLıda artık damak tadı verdi bu hataLarr..
Cidden bundan Sonra İnş birşeyLer değişir iLLaki tüm takımLarın tek tek Mağdur oLmasına gerek yok.artık dur zamanı geLdi Fnerbahce gecen seneden Beri uLusoy İstifa diyor Ve hakLıda artık damak tadı verdi bu hataLarr..
Maçta ne oldu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım yıllardır diyor Ulusoy İstifa diye. Bunu sevmem ama demekki bir bilidiği varmış. Tek söyleceğim bu. İyi Süper Ligler...
ilk defa hakem sayesinde puan kazandık
Ulusoy'un istifa vaktinin geldiğinin konusunda sanırım herkes hemfikir.
"Hasan bana küfür etti"
Yıllarca Galatasaray'da top koşturan Ergün Penbe, bugün Gaziantepspor formasıyla eski takımına karşı mücadele etti. Deneyimli oyuncuların maçtan sonra söyledikleri ise çok konuşulacağa benziyor.
Penbe şunları söyledi: "Herkes bugün izledi, ben de maçtan önce söylemiştim maçtan puan alacağımızı. Galatasaray'ı böyle yakalamışken, 3 puan alabileceğimiz bir maçı kazanmalıydık, maalesef berabere bitti. Hakem maçın genelinde iyiydi ancak biz 1-0 öne geçince tüm kararlarını Galatasaray lehine vermeye başladı. Hasan Şaş, hakemin yanında bana küfür ediyorsa ve hakem buna birşey demiyorsa benim söyleyecek birşeyim yok. Hasan Şaş, yıllarca top oynadığı arkadaşına hakemin yanında küfür etti. Hakem de Hasan'a cesaret edip kart gösteremedi."
Yazıklar olsun Hasan Şaş.Tam düşündüğüm gibi bir şahsiyetmişsin.Yıllarca ezeli rakiplerin bile alkışladığı,saygı duyduğu ve herşeyden önemlisi yıllarca beraber top oynadığın arkadaşına küfür etmek tam karakterinle örtüşecek düzeyde...
Bu ne ilk ne son arkadaslar,ona göre yorumumuzu yapalim ! Gecmiste yasadiklariNizi unutmayin...
Hasan ÇirkefLiğini yapmış yine
iLk Defa Hakem Sayesinde Puan aLdık demiş arkdaş doğru oLabiLir Zira daha önceki MaçLarda PuanLar aLıyodu Gs
Hasan Sas mac icinde cok agresiftir,kazanmak icin herseyi yapar.Ama Gstvden,baska kanallardan izledigim kadariyla Hasan Sas özel hayatinda böyle birisi degildir.
kisiliksiz,karaktersiz ha ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Siz sütten cikmis ak kasik numarasini oynayin.Mesela Genclerbirligi macinda attiginiz golün iptal olmasi gerektigini hic konusmadiniz.Nerede kaldi objektifliginiz ? Ali Tandogan yanlis tac atisi kullandi,ayagi 1 metre icerdeydi attigi tac gol oldu ...
Bjk macina hic girmeyecegim,tartismali bir macti.Bana göre dogru ! sana göre yanlis...
Öbür maclari da gecen senenin hesabina sayin![]()
Hasan'a da yakıştıramadım, Ligimizde saygı duyulacak birkaç futbolcu içerisinde bulunan Ergün'e küfür etmemeliydi. Ama işte maçın psikolojisiyle her an herşey olabiliyor.
(/s)
Pozisyon ofsayt. Ama G.Antepspor bunu dikkatsizliğne saymalı. Çünkü son dakikada bir duran toptan sonra arkada 3 kişi boş bırakılmaz. Acı bir tecrübe olmuştur onlar için
Antep deplasmanında zaten çoğu zaman kazanamıyoruz. En korktuğum deplasmanlardan biridir her zaman için![]()
I'm back...
Arkadaşlar size bir önerim var yeni bir lige başlıyoruz
-bu lig tam 5 yıl sonra devreye girecek ve FİFA'dan gelen özel ekiplerin eğittiği profesyonel FEDERASYON , HAKEM , MHK üçlemesi başta olacak...
-Bilet Fiyatları Stadın Büyüklüğüne göre ayarlanacak.YOk öyle derbi maç kale arkası 60 ytl.
-Satılan her parça eşyadan havuz yapılacak ve alt yapıya verilecek takımların
-TV gelirleri için havuz sisteminden çıkıp tamamen özel bir sisteme geçilecek.Maçları veren kanal MAÇ başı para ödeyecek takımlara..
-Taraftarlar arası kavgalar önlenmesi için Tribün grupları arasında ALTTAn başlayarak bir kaynaştırma çabasına girilecek , milli duygular vurgulanacak.
-Stadlarda normal POLİS değil , SPORDAN SORUMLU ÖZEL POLİSLER görev yapacak.
çok fazla fm oynuyorum galiba
neyse..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Ufak ayrinti,desene diyecek laf bulamadim
Bul iste onu diyorum ben,bulmadan konusma ...
Gecen sene ne mi oldu ? Sen gecen sene ligi izlememissin belli,itirazlarin da yok,cünkü gecen sene sadece Galatasaraya ve Fenerbahceye hatalar yapildi.Besiktas gecen sene rahatti,bu sene hakemler hata yapmaya basladi mi basladiniz Seref ayaklari oynamaya ...
Ne demek geçen senenin hesabına sayın,böyle mi yürüyor bu işler?
O zaman bize bir Şampiyonluk borçlu Türkiye kardeşlerim..
Olan oldu artık.Daha neyi tartışıyorsunuz?Geçmişe değil geleceğe bakılmalı.Bir daha böyle hatalar yapılmamalı.Kupaydı,ligdi geçti artık.