Offf yine başladık yine. Her maçtan sonra aynı tartışmalar, eski defterler felan. Valla bu konuları kapatalım derim ben kardeşlerim yoksa bu konu uzarda uzar. Başka yerlere gelir.
Offf yine başladık yine. Her maçtan sonra aynı tartışmalar, eski defterler felan. Valla bu konuları kapatalım derim ben kardeşlerim yoksa bu konu uzarda uzar. Başka yerlere gelir.
I'm back...
kötü futbola ve puan kaybına rağmen hala Lideriz.Umarım bu oyunumuz son olur .Ayhan,sabri,hakan,linderoth ve lincoln tam olarak sahalara dönünce çok iyi işler çıkarıcağımıza eminim.
Pozisyon bariz ofsayt. Gaziantep Galatasaraydan daha iyi oynadi ve istekliydi. Galibiyet haklariydi.
Neyse uzatmayalim,elimize gececek birsey yok cünkü.Benim demek istedigim olaylara hep tek yönden bakmayin...
Ne kadar itiraz ve tartışma olursa olsun giden maçlar geri gelmeyecek.Sadece ilerisi için birşeyler yapılmalı.
Yapilmasi gereken belli,Mhk,Tff toplucana istifa etmeli,baska cözümü yok bunun.
Al bulayım bir tane Cisse Gs maçından önce kırmıız kart gördü.Neyse geçelim bunları.
Geçen sene Beşiktaş rahatmıydı?Saçmalama istersen.Biz son yıllarda hiç rahat olamadık.03-04 sezonunda itibaren.Hem size ne oldu ki geçen sezon
.Hadi Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltıları var.Size ne oluyor?
Şeref mevzusu bu sene açılmadı ayrıca.Biz yıllardır söyleriz;
ŞEREF'iyle oynayıp HAKKI'yla kazananların torunlarıyız
![]()
Yahu şimdi böyle konuşuyoruz.Sezon sonu şampiyon olan takımın taraftarları bunları hatırlayacak mı?..
So what?
Saike
Türkiye'de Her Dönem 3 BüyükLerin Lehine yada aLehine hakem hataLarı oLmuştr.Ve bu gidişLede iLerdede oLacak.Sadece canı yananın ses Çıkardıgı bi dönemde bu iş böyLe gider durur.Seneyede Bi bakmışsın hakemLer Gsyi katLediyor,Bjk yi koLLuyor
yapacak tek şey var bana göre artık devlet federasyona müdahele etmeli futbolun içinden gelen ''eyyamcı'' olmayan kişiler getirilmeli Ulusoy ve onun gibi yöneticiler olduktan sonra hiç bir zaman bunlardan kurtulamayız mümkünse bu sezon maçları yabancı hakemler yönetsin hatta MHK'nın başınada Ahmet Çakar,Erman Toroğlu gibi dediklerini yapacak adamlar getirilsin gör bak konuşuluyor mu hakemler
İkinci bir öneri biz TARAFTARLAR olarak ligden çekilelim..![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Hilmi Ok açıklandı. Gol ofsayttır diye.
Ofsayt , zaten bunu tartışan yok hatta maçı tartışa yok herkes birini yiyor '' aman siz şöyleydiniz biz böyledik '' Canı en fazla yanan BJK'dir. Kimse bunu inkar edemez. Bişey desem GS'lilerle atışacam yine en iyisi kalsın.![]()
DevLet temzLerse Bİz Uefanın Gözünde Fifanın Gözünde Ne duruma Düşeriz ?
Çıldırmatın adamı beeeeee
10 haftardırr aynı şeyler
bıktık artık
penaltı verdiyse
ofsayt olan pozisyonu gol verdiyse biz napalım.
onlarda insan değilmi.Elbette hata yapıcak saçma sapan konuşup adamın asabını bozmayın.her şeyin altında art niyet aramayın
Dünkü Fenerbahçe maçından sonra da İsmet Arzuman için aynı şeyleri düşünmüşsündür umarım. Ya da Anelka'nın faul yaparak attığı golden sonra ya da Nobre'nin elle attığı golden sonra.
İnşallah o zamanlarda da art niyet aramamışsındır ve sadece hatadır demişsindir. O zaman başka, şimdi başka şey söylersen olmaz ama...
Dün demiştim, hiç bir takımın taraftarı hakem hatası yüzünden kazanmak istemez. Ama bizde bu hakemler olduğu müddetçe hatalar da olacaktır.
Türk futbolunun kurtuluşunu değil de oynanan oyunu tartışsak diyorum. Neden Galatasaray kötü oynadı vs... Artık futbol konuşalım, nasılsa her yerde bu hakemler federasyon vs konuşulup duruyor...
Birbirinizi kışkırtmayın arkadaşlar böyle gitmez bu başlığında ömrü kısa olur bu gidişle.
samet.süner arkadaşım sekopej'in dediği gibi dünkü maç içinde inşallah düşüncelerin böyleydi.
Çok yazık tartışmaya oldukça açık bjk maçındaki hata'dan sonra, ertesi gününde oynanan bir maçta bu kadar açık bir hata yapılması gerçekten çok yazık.
Bir GS'li olarak ucuz kurtulduk diyorum. Fakat objektif olarak bakarsak pozisyon ofsayt gibiydi. Tabi ilk gol anında bunu anlamam mümkün değildi. Ama tekrarda net belli oluyodu sanki. O kadar çok pozisyon harcamışken, böyle bir pozisyonda tartışmalı gol atmak üzüntü verici. Maçın hakkı beraberlikti zaten ama, bu haftaki hatalardan sonra, bare şu maçı hakem hatası olmadan atlatsaydık diye düşünüyor insan. Neyse sağlık olsun ne diyelim.Oldu bitti.
Bu arada size tartışmayın asla demiyoruz. Ama sakin, saygılı ve seviyeli bir şekilde tartışın arkadaşlar. Çok zor değil. Eğer sinirlerinizi kontrol edemiyorsanız, yorum yapmayıp çıkın. Kendinizede zarar veriyorsunuz sonra bir anlık öfkeyle...
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bu konuyuda kilitlettirmeyin bize arkadaşlar..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !