Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 50 arası toplam 50 sonuç

Konu: "Beşiktaş PAF takım ile çıkmaz"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Sözde kesin demişlerdi paflarla çıkmaya..
    İşte bende onu anlamadım...Demiören kesin kararımız budur demişdi..Sadece lisans olsa anlarım..veya istifa eden olsa...
    Bu toplantı herseyi belli ediyor:..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PAF oyunculara lisans cıkarmak 400 bin dolar maliyeti olan bir işmiş.Ve hafta sonuna kadar yetişmeyebilir.Lafımızın arkasında durmamız lazım en azından yedek kadroyla cıkarız.Paflara lisans cıkartılamazsa.

Beşiktaş bu sene bu yapılanlardan sonra kesinlikle şampiyon.Hakemlere inat Federasyona inat yaşadıgımız haksızlıklara inat.Rakiplerimize rahat rahat penaltı verilmesine inat Ofsayttan gol atmalarına izin vermelerine inat Şampiyon olcaz buna eminim..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by welet View Post
    PAF oyunculara lisans cıkarmak 400 bin dolar maliyeti olan bir işmiş.Ve hafta sonuna kadar yetişmeyebilir.Lafımızın arkasında durmamız lazım en azından yedek kadroyla cıkarız.Paflara lisans cıkartılamazsa.

Beşiktaş bu sene bu yapılanlardan sonra kesinlikle şampiyon.Hakemlere inat Federasyona inat yaşadıgımız haksızlıklara inat.Rakiplerimize rahat rahat penaltı verilmesine inat Ofsayttan gol atmalarına izin vermelerine inat Şampiyon olcaz buna eminim..
    PAFlarla bizim penaltı kullanmamızın ne alakası var yahu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    PAFlarla bizim penaltı kullanmamızın ne alakası var yahu ?
    Ben PAF larla sizin penaltı kullanmanızın alakası var dedimmi ?
    Beşiktaş bu sene herşeye inat ve birkaç örnek vererek şampiyon olcaktır dedim PAF la ilgili yorumumu yukarda belirttim..

Nesil
    2006

Beşiktaş istesede maddi açıdan çıkamaz. Çıktığı taktirde, sponsorlar biz bu kadro için sponsor olmadık der sponsorluğu çeker. Borsada alt üst olurlar. Beşiktaş finansal olarak dağılır. Ayrıca her paf oyuncuyu oynatmak için en az 17 yaşında olması gerekli ve ayrıca bu oyuncular için yeni lisans çıkarıp para ödenmesi şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Welet@
    Sampiyonluk sansınız zaten var...Asıl paflarla falan cıkarsanız işnizzorlasır ozaman sampiyonluk zor olur..Sivasda fark açar bu arada bence Çıkın sivası yenin..Çünkü fenerbahce puan kaybedebilir mesela malum kayseri ile...

Paf takımla cıkılmıyacak bakın gördünüzmü son toplantı varmıs...Çok kaptırmayın dedim size...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam işte arkadaşlar bende onu diyorum PAF la cıkamazsak en azından yedek kadroyla cıkmamız gerektigine inanıyorum.Eger şartlar uygun olursa Beşiktaş'ım sözünü tutar Paf la cıkar demek istedigim bu.

Ayrıca artık çogu maçda rakibimizi 12 kişi olarak görmeliyiz.Buna ragmen kazanmalıyız.11+1 şeklinde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Welet@
    Sampiyonluk sansınız zaten var...Asıl paflarla falan cıkarsanız işnizzorlasır ozaman sampiyonluk zor olur..Sivasda fark açar bu arada bence Çıkın sivası yenin..Çünkü fenerbahce puan kaybedebilir mesela malum kayseri ile...

Paf takımla cıkılmıyacak bakın gördünüzmü son toplantı varmıs...Çok kaptırmayın dedim size...
    Emrah abi PAF takımla çıkılmayacağı açıklandı mı?Hayır.Cumartesi gününü beklemekte yarar var...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Pafla çıkmazsak ilk dakika kendi kalemize gol atalım,sonra onu çevirmeye çalışalım.Fantistik olur valla..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Paf takımla çıkmaz diyenler yanılıyorlar bence. Söz, aynı zamanda şeref, izzet-i nefs meselesi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Anlık tepki sonucu Yaptığı açıklama Şimdi geri dönmekde istemiyor. ama görünüyorki YıLdırım Demirören geri adım atacak.Aslnda böyle maçlar bittiğinde Yöneticilere Mikrofon Uzatmayacaksın o heycanLa konuşuyorlar,sonrada geri adım atmak istemiyorlar.Geri vites halinde camiayı karşısna aLacak Demirören.BekLeyip görecez.Ama büyük İhtimaLLe geri vites oLacak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Anlık tepki sonucu Yaptığı açıklama Şimdi geri dönmekde istemiyor. ama görünüyorki YıLdırım Demirören geri adım atacak.Aslnda böyle maçlar bittiğinde Yöneticilere Mikrofon Uzatmayacaksın o heycanLa konuşuyorlar,sonrada geri adım atmak istemiyorlar.Geri vites halinde camiayı karşısna aLacak Demirören.BekLeyip görecez.Ama büyük İhtimaLLe geri vites oLacak

Zaten futbolumuzu olumsuz etkileyen bir nevi medya. İşlerini hiç güzel yapmıyorlar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Anlık tepki falan değil bilmeden konuşmayalım arkadaşlar.Yıldırım Demirören,Sinan Engin,Ertuğrul Sağlam ve üst düzey yöneticiler maçtan sonra başkanın villasında yaptıkları toplantı sonucunda karar verdiler.Eğer lisans ile ilgili bir problem olmazsa kesinlikle ve kesinlikle PAF takımla çıkacaktır Beşiktaş maça...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sinan Engin Hemen Maçın ardından DiLe getirdi,Sinan Engin ÇekiLiyoruz Diye açıkLamayı yaptıktan sonra topLandıLar O açıkLamadanda Geriye Dönmekde Zor oLacağı için bence PafLa Çıkıyorz DediLer ama Enine Boyuna DüşnmedikLeri açık ve ortada..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlık Öfke veya degil.Bizim durumumuza düşen herkesin yapacagı bir işti bu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Toplantı yapmak zorunda kaldılar nedenmi...Sinan engin maç bitti işte lafları söyledi sonra dediki baskanla telefonla konusdum suan pafla cıkacagız dedi..Baskan mecburen toplantı yapmak zorunda kaldı hatta bunu dün tartısdılar...Sonra baskanda acıklama yaptı...Sinan engin yüzünden oldu birazda...Baskan o anlık sinirle söylemiş olabilir sinanda hem karıstırdı ortalıgı...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Federasyona bir tepki verilmeli bu yanlış hatalar, saha içinde verilmeyen kararlardan dolayı, fakat bu maçlara pafla çıkma tepkisi biraz tuhafıma gidiyor. Anadolu kulüplerimizde aynı durumdalar, o zaman onlarda pafla çıksınlar. Eğer tepki vereceksen, yukarıda ki saydığım hatalara rağmen as takımınla çıkarsın, çatır çatır rakiplerini yener, dize getirirsin. Sezon sonunda şampiyon olursun. Hakemleride yenersin, rakibi de yenersin + olarakta Federasyonu da yenersin. Bunlara rağmen şampiyon olmak en iyi en güzel tepkidir bence ama Beşiktaş Yönetimi bir karar aldı ve saygı duymak zorundayız.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Tepkimiz haklı ben ilk defa başkanın arkasındayım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Federasyona bir tepki verilmeli bu yanlış hatalar, saha içinde verilmeyen kararlardan dolayı, fakat bu maçlara pafla çıkma tepkisi biraz tuhafıma gidiyor. Anadolu kulüplerimizde aynı durumdalar, o zaman onlarda pafla çıksınlar. Eğer tepki vereceksen, yukarıda ki saydığım hatalara rağmen as takımınla çıkarsın, çatır çatır rakiplerini yener, dize getirirsin. Sezon sonunda şampiyon olursun. Hakemleride yenersin, rakibi de yenersin + olarakta Federasyonu da yenersin. Bunlara rağmen şampiyon olmak en iyi en güzel tepkidir bence ama Beşiktaş Yönetimi bir karar aldı ve saygı duymak zorundayız.
    Dediklerinin harfi harfine katılıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neden Cuma günü toplantı yapılyor? Eğer paf takımla çıkmayı düşünüyorlarsa 1 hafta sre vardı. 1 haftada 15 tane oyuncunun lisansı çıkartılır. Eğer cidden böyle bir düşünce varsa lisans işi sorun olmaz.

Ama Cuma günü toplanıp karar alıp sonra da 1 günde lisanslar çıkmaz o nedenle paf takımla çıkmıyoruz derlerse hiç hoş olmaz.

Liverpool maçından sonra lig maçının konusu açılır, orada tartışmaya devam ederiz. Paf takımla çıkar mı çıkmaz mı diye. Bu konuyu kapatıyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri