Quote Originally Posted by EmperoR View Post
Yanlis düsünüyorsun kanimca,ben de Galatasaray`liyimdir ama gerektiginde takimin eksik yönlerini,kötü futbolcularini belirtmek gerekir degil mi ?

Servet cok caliskan olabilir,hava toplarinda cok hakim olabilir,katilirim bunlara ama pozisyon almada,kademede ve teke tekte cok zorlanan bir isim,bence bu özellikleri onu vasatin altinda yapiyor.Türkiye`nin en iyi Türk defansi sözüne katilmiyorum ben,Servet`ten daha iyi bir Yasin Cakmak,bir Ibrahim Toraman vardir,hatta Bursada izledigim kadariyla Egemen Korkmaz.

Servet Cetin kesinlikle yedek olabilir ancak Galatasaray gibi bir takimda,ama ne yaparsin yönetim Tomas`i gönderdi yerine birisini bulamadi.Servet gibi kötü bir isim geldi.

Iddia ediyorum Servet bizi Avrupada cok sIkintiya sokacaktir.
Oyunda Galatasaray ile oynarken hep hayiflaniyorum zaten. Servet'in arkasina kacirdigi oyuncu sayisi bitmek bilmiyor. Ama rakip havadan gelmeye kalkarsa Servet'den hava topu alabilen cok az oyuncu var.

Rehberler bolumunde bir baslik actim. Her pozisyona gore oyuncularin butun onemli ozelliklerini de iceriyor bu baslik. Ona bir goz atildiginda Servet'in

Hızlanma, Zıplama, Hız, Güç, Kafa, Markaj, Top Kapma gibi bir defans oyuncusu icin onemli ozellikler arasinda 7 ozellikten 4'unun cok ust seviyede oldugunu goruyoruz. Hiz ve hizlanma oldukca zayif, top kapma ise vasat olmasi gerekli.

Servet'de tek yapmayi dusundugum degisiklik tackling'in 2 puan inmesi ve marking'in 2 puan yukariya cikmasi.