Hasan zaten yedek bekliyor bu sene,Sabri sakat,Baris son maclarda formsuz olundugu icin alindiGalatasaray takım oyunu oynamıyor. Bunu bir kere daha belirteyim. Mücadele mi? Var! Pres mi? Var. Ama takım oyunu yok. Arda soldan alıp dalıyor içeri, Hasan başka bir alem. Takım oyununda Hasan Şaş'ın yeri yoktur.
Arda bireysel oynamayi seven biri kabul,ama takimi iyi oynatan da birisi.Lincoln ile iyi anlasiyorlar.Arda gerektiginde defansa gelip top kapan ve takimi ataga kaldiran da birisi.
Lincoln olmadi mi takimin ben bitecegini,ya da cok gücsüzlesecegini sanmiyorum.Lincoln olunca büyük katki gelir ama olmadimi da fazla etkilenmeyiz.Onun yerine oynayacak futbolcularimiz vardir,bkz:Arda...Tamam ben mecazi olarak dedim Lincoln olmazsa yeniliriz falan ama bireysel yeteneklere dayanan bir takımda en büyük yeteneğin olmaması sistemin büyük ölçüde zayıflaması anlamına gelir. UEFA'yı kazandığımız dönemde solda Ergün de oynasa Hakan Ünsal da oynasa farketmiyordu. Ergün daha teknikti, daha iyi ortalar yapıyordu ama Hakan da sert ortalar yapıyor, iyi şutlar çekiyordu ve çok hızlıydı. Yani oyuncular arasındaki farklar oyuna etki etmiyordu fazla (Hagi hariç). Şimdi öyle bir durumu yok ki Galatasarayın. Şimdi Ferhat ile Volkan veya eski oyuncumuz Ergün ile Ferhat bir mi yani. Biraz düşünürsen yorumumun saçma (!) olmadığı görürsün.
Uefa dönemi bambaskaydi abi,simdi takim yeni kurulmus,o takim ise öyle degildi kac sene kadrodaki kilit isimler degismedi,müthis bir takim kuruldu.Yani bizim takim daha yeni kurulan bir takim,gecen sene takimda olanlardan 2 kisisi as takimda oynuyor,ya da 3..