Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 47 arası toplam 47 sonuç

Konu: Sağlam istifa etti...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yav Bu haberde yaLansa Fanatiğede yuh ki ne yuh.İstifa etmemiş adama İstifa etti diye haber mi yapıLır yahu

Nesil
    2006

Yerinde omayı kimse istemez...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Keşke Lucescu gelse

Keşkeeeee ....

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Lucescu'da geLse bu yönetim oLdugu sürece başarı,istikrar yakalaması çok zor Beşiktaş'ın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medyamıza helal olsun rezillik :@ Ne istifası istifa falan yok !

Ertugrul Saglam'a güveniyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Lucescu'da geLse bu yönetim oLdugu sürece başarı,istikrar yakalaması çok zor Beşiktaş'ın

Gerçekten artık yönetimin bırakma vakti geldi.4 senedir bu takıma T.direktör olarak Rıza Çalımbay geldi,Del Bosque geldi,Tigana geldi bişey değişmedi.Futbolcu olarak Kleberson'lar,Ailton'lar,Carew'ler,Ricardinho'lar geldi bir şey değişmedi.Bir de yönetim değişsin bakalım ne olacak...

Nesil
    2006

Sağlam'ı takımda tutmuşlar. Büyük bir hata, gitmek isteyeni engellyirosun artık adam tavrını koymuş ben gitmek istiyorum diye sen zorla tutuyorsun istemeden başarı olmaz. Ama Beşiktaş öncelikle gereksiz olan oyuncularını göndermeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

besiktas.org'da da Sağlam Bıraktı diye başlık açılmıştı ama, son durum nedir haberlere göre?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ertuğrul sağlama sorsalar kayserispora geri dönermisin diye heralde dünyaları verirdi dönmek için çok yazık etti kendine

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Ertuğrul sağlama sorsalar kayserispora geri dönermisin diye heralde dünyaları verirdi dönmek için çok yazık etti kendine
    Bazı yerlere gelebilmek için Beşiktaş gibi takımları yönetip, risk almak gerek..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Riskinde aLınacağı bi zamanı var bence E.SağLam için daha erkendi ama ben kalmasından yanayım giderse dahada kötü oLur Beşiktaş için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertugrul Saglam'a şahsen ben sonuna kadar güveniyorum.Adamı medyamız sagolsun cok yıpratıyor.Saglam bunları haketmiyor.Arkadaşlar kaybettigimiz sadece 3 puan digerleri görsel olarak önemli degil.Roma gibi takımda Manchester'a 7-1 yenildi geçen sene.Noldu yani dünyanın sonumu ? Bu kötü günlerde taraftar olarak başarıya kenetlenmemiz gerek.Ertugrul hocamız daha cok genç onu yıpratmamamız gerek.Tigana Del Bosque geldide naptı.Saglam hocamız kadar başarı yakalayabildilermi ?Hayır ,dünyaca ünlü Coach olarak onlarda yapamadı.Bu takımdan ayrılcak kişiler varsa Yönetimdir.

Ben inanıyorumki Sivas macıyla birlikte çıkışa gecicez.Daha hiçbirşey kaybetmiş degiliz.Ligde liderle aramızda hakemlerin canımızı cok yakmasına ragmen 4 puan fark var önemli degil kapanır.Biz Beşiktaş taraftarları olarak takımımızın her zaman kötü günlerinde yanındaydık.Şimdide öyle olcagına eminim.Şampiyonlar ligindede şansımız devam ediyor.Hiç birşey bitmiş degil..

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    Kayserispor da olmak bir döngü bence... E.Sağlam kalsa veya dönse yine aynı şeyler olcak Tolunay Kafkas'dan fazlasını yapcağını sanmıyorum kadro iyi ligin kaliteli takımlarından Kayserispor ama heycan fazla yok ligde en fazla 4. vs...

Beşiktaş gibi üst düzey bir takıma gelip muhteşem bir taraftarın önünde menajerlik yapması bambaşka birşey geri çevrilmesi zor bir teklif...Şampiyonlar Liginde takımın başında olabilmek gibi..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ertuğrul Sağlam bence kötü değil Yönetim kötü Del Bosque,Tigana,Rıza Çalımbay hepside Demirören Yönetiminde geldi sonuç aynı hüsran futbolculara m$ verildi boşuna çöpe gitti paralar... Beşiktaş gibi büyük bir takımın formasını giymemesi gereken isimleri alan yönetimdir... Ne yapsın E.Sağlam elinde 11'de olan dan iyisi veya hazırı yokki Liverpool maçında hem oyuncuların yetersizliğini teknik direktöre yıkmamak lazım bence suçlu aranıyosa v istifa etmesi gerekiyosa bu Ertuğrul Sağlam değil Yönetim olmadılıdır v sonra bu formayı
    haketmeyen oyunculara yol verilmelidir...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk olarak yönetim değişmeli ve birkaç futbolcu dışında kadroda kökten bir değişiklik yapılmalı. Daha sonra Ertuğrul Sağlam ile yeni yönetim birlik olursa süper olur.

Bu bir onur meselesidir her ne kadar şu an bu haberin düzmece olduğu anlaşılsada istifa etmesi isabet olur..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şu forumda kolpada olsa "Canaydın istifa etti" diye başlık görebilecek miyim acaba..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BöyLe bir durum söz konusu oLmadığından; hem kapanır hemde GMA`ya gider.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri