1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Beşiktaş PAF'tan vazgeçti...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Gogo istersen daha doğru dürüst aklı başında yorumlar yap,takım benim elimde olsa verdiğim sözü tutardım..Yöneticilerin yaptığı hatayı taraftarlar ve camiaya yıkıyorsan,zaten mantığının seviyesi belli..
    Ayrıca yok birbirimizden farkımız,Osmanlı bankasıyız...Kardeş,anlayana,alayına!
    Ya valla Şeref Şeref diye nutuklar atıyoruzsunuzda ondan dedim ... Taraftarın tepkisi nasıl olacak acaba maça gidecekler mi ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Ya valla Şeref Şeref diye nutuklar atıyoruzsunuzda ondan dedim ... Taraftarın tepkisi nasıl olacak acaba maça gidecekler mi ?
    Valla elimden gelen bir şey olsa inan yaparım,yöneticiler lafının altında kalıyorlarsa onlara da yazıklar olsun zaten ama ne yapalım?Bu durum BJK taraftarının yada futbolcusunun şerefini göstermez,sadece lafı söyleyenlerinkini gösterir onlarıda savunamam bu saatten sonra!
    Valla taraftar için şu an pek bir şey diyemem çünkü hiç bir şey belli değil,sağdan soldan haber almaya çalışıyorum ama şu ana kadar tık yok..Büyük ihtimalle pafla da çıkılmayacağına göre,yani ortada protesto olmadığına göre gidilir ama kalabalık olur mu?Tepki ne olur?Onu şu an bilmemiz imkansız gibi...

Valla 2. gole bakarsan taçın tamamen hatalı olduğunu görürsen ama hakem falan boşmuş bunu anladık biz..
    Arzuman için de ben hakkımız yendiği için tepki gösteriyordum ama artık geçti,zor zamandan geçiyoruz ve geçmişe bakıp bıdı bıdı yapma lüksümüz kalmadı,futbolcuların da kafasına bunu koyup hakem kararlarını sorgulamamayı öğrenmesi gerekiyor..Nitekim L'pool maçında yediğimiz 2. gol bariz baştan aşağı hata ama itiraz edene kadar oyuna baksak golü yemezdik belki böyle tarihi bir fark olmazdı belki olurdu ama şüphesiz ki itiraz ederken hakeminde pozisyonu kaçırmasına neden olduk..Yani demem o ki artık BJK takımının hakemle makemle uğraşacak ne yüzü ne de hakkı yoktur,çatır çatır topunu oynayıp bu sene en kötü Şamp. Ligine(hala şampiyonlar ligi diyorum utanmadan,evet) katılması gerekir..

Mesaj Yetkileri