Ertuğrul sağlama sorsalar kayserispora geri dönermisin diye heralde dünyaları verirdi dönmek için çok yazık etti kendine
Ertuğrul sağlama sorsalar kayserispora geri dönermisin diye heralde dünyaları verirdi dönmek için çok yazık etti kendine
Kayserispor da olmak bir döngü bence... E.Sağlam kalsa veya dönse yine aynı şeyler olcak Tolunay Kafkas'dan fazlasını yapcağını sanmıyorum kadro iyi ligin kaliteli takımlarından Kayserispor ama heycan fazla yok ligde en fazla 4. vs...
Beşiktaş gibi üst düzey bir takıma gelip muhteşem bir taraftarın önünde menajerlik yapması bambaşka birşey geri çevrilmesi zor bir teklif...Şampiyonlar Liginde takımın başında olabilmek gibi..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ertuğrul Sağlam bence kötü değil Yönetim kötü Del Bosque,Tigana,Rıza Çalımbay hepside Demirören Yönetiminde geldi sonuç aynı hüsran futbolculara m$ verildi boşuna çöpe gitti paralar... Beşiktaş gibi büyük bir takımın formasını giymemesi gereken isimleri alan yönetimdir... Ne yapsın E.Sağlam elinde 11'de olan dan iyisi veya hazırı yokki Liverpool maçında hem oyuncuların yetersizliğini teknik direktöre yıkmamak lazım bence suçlu aranıyosa v istifa etmesi gerekiyosa bu Ertuğrul Sağlam değil Yönetim olmadılıdır v sonra bu formayı haketmeyen oyunculara yol verilmelidir...