Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 256 sonuç

Konu: Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Inter'i sahaya gömdük yedek yedek yedek dediler konuyu Mahvettiler...
    Şimdi PSVyi yenmişiz gruptan çıkmışız yok esinlenme falan filan yine konuyu mahvetmeye çalışıyorlar Helal Olsun ....
    Ne oldu peki ? esinlenme dediler kanıt sunduk önlerine..
    Yedek dediler..
    bugün interin kadroya bir gözatın..durun yazayım hatta..işte inter malesef 4 maçtır ŞL'ye yedek kadro ile çıkıyor..
    julio Cesar
    Cordoba*
    zanetti
    maxwell
    ibrahimovic
    maicon
    dacourt
    crespo
    cambiasso
    samuel
    chivu*

bakın bakalım ne kadar yedek miş suazo hariç var mı oynamayan

aa yoksa psv'demi yedekti bugün?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

ne güzel galibiyeti kutlayıp maç hakkında konuşacağımız yerde oradan biri çıkıp yok bizden çaldı yok esinlenme var diyor adam gibi yorum bile yazılamıyor.istisnasız her maç konusunda hatta maça bile gerek kalmadan normal futbol haberlerinde hep tartışma çıkıyor,uyarı oluyor,kilitleniyor,açılıyor,sonra tekrar kilitleniyor... hep böyle devam ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Yedek dediler..
    bugün interin kadroya bir gözatın..durun yazayım hatta..işte inter malesef 4 maçtır ŞL'ye yedek kadro ile çıkıyor..
    julio Cesar
    Cordoba*
    zanetti
    maxwell
    ibrahimovic
    maicon
    dacourt
    crespo
    cambiasso
    samuel
    chivu*

bakın bakalım ne kadar yedek miş suazo hariç var mı oynamayan

aa yoksa psv'demi yedekti bugün?
    Dilimizde tüy bitti bunları anlatana kadar uyarılar aldık ama nafile görüyoruz ki değişen bir şey olmamış...
    Biz kendi yolumuzda EMİN ve DEV adımlarla ilerliyoruz GERİMİZDE KALANLARA neden bakalım ki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ne kanıtı sundun acaba videonun tarihi 03.10.2007 yani 1 ay öncesinin .

Demekki ispatın yanlış . Burada ben haklı oluyorum .

Tabi yanılabilirsin yöneticiler yanılmayacak diye bir kural yok

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

UEFA
    Fenerbahçe flourish with first-half flurry
    Two goals in three first-half minutes took Fenerbahçe SK within sight of a place in the UEFA Champions League knockout rounds for the first time as they moved four points clear of PSV Eindhoven in Group G.

Four-point gap
    Kazım Kazım's shot was turned into his own net by PSV defender Dirk Marcellis on 28 minutes, and Semih Şentürk swiftly finished off a fine move to seriously dent the hopes of their Dutch rivals. A win at FC Internazionale Milano or at home to PFC CSKA Moskva would be enough for Fenerbahçe to banish memories of four group-stage exits.

Fan factor
    The Fenerbahçe fans relished their usual noisy pre-game warm-up, and the home players were suitably inspired as they started the brighter, hoping for a repeat of the performance which defeated Inter on Matchday 1. However, PSV caretaker coach Jan Wouters had stated that his team's first task was to silence the crowd, and they were certainly blunting Fenerbahçe's forward moves. Roberto Carlos waited 23 minutes to take a free-kick, but when he did his low effort zipped just past the post.

Quickfire goals
    All PSV's good work was undone in a two-minute spell leading up to the half-hour. First Semih and Alex worked the ball right to Kazım Kazım, and the English-born forward's shot from the corner of the penalty area deflected in off Marcellis. The celebrations went up a notch two minutes later as a fine exchange of passes with Alex set up Semih to break into the box and shoot past Heurelho Gomes.

Alex effort
    It was a fine reward for some hard work by the striker, leading the line in the absence of perhaps Fenerbahçe's star man of the campaign so far, Deivid, suspended along with Lugano and PSV's Eric Addo following the goalless draw in Eindhoven a fortnight ago. Still the attacks came as Alex chipped just over, although at the other end Timmy Simons got on the end of a free-kick and forced Volkan Demirel to save.

Gomes saves
    Wouters sent on Mike Zonneveld for Jan Kromkamp at half-time in a defensive reshuffle, but Fenerbahçe were not about to give up the initiative. After a one-touch passing move akin to those that made the first two goals, Kazım Kazım produced another fine angled effort that Gomes was able to parry, and the goalkeeper then smothered Mehmet Aurélio's follow-up.

Close again
    Alex, as always, was the fulcrum of Fenerbahçe's forward moves and a curling free-kick just past the hour drew another save from Gomes. PSV, with Danny Koevermans now added to the attack, were not giving up, but nor were they really troubling the home defence. Semih's menace had not diminished, though, forcing a flying Gomes stop and from the resulting corner Alex headed over.

Omens
    A Gökçek Vederson effort flew past the far post, but Fenerbahçe's job was done. The two previous occasions PSV have come to Fenerbahçe in the European Champion Clubs' Cup, the home team have won but not gone through. On this evidence, that could be another run coming to an end.
    Maçın Adamı : SEMİH ŞENTÜRK

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence de haklısın ama bunu burada yazarak tartışmayı tetiklemiş oluyoruz. Bu sebepten dolayı tartışma uzadı ve konudan saparak kişisel tartışmaya girdiğin için uyarı aldın.

Quote Originally Posted by chaos
    Ooooooooo gibi bir uğultu duyuldu bir ara stadda ama sadece bir uğultuydu o .

Biz bağırsak , çarşı bağırsa liverpool ile inönüdeki maçı hatırla , televizyonun sesini kısmak zorunda kalırdınız .

Taklit var ama başarısız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Fenerbahce PSV'yi ezdi gecti. Hollandali spiker durmadan Fenerliler cok sert oynuyor, Fenerbahce aslinda o kadar da iyi oynamiyor diyip durdu. Macin sonunda skor kapak oldu kendisine.

Macta en cok begendigim oyuncularin basinda Semih geliyor. Zaten macin adami secilmis. Kezman'dan kat kat daha iyi oldugunu gosterdi bu macta. Alex'le de cok iyi anlasiyor, tek pas yapmalari cok sik oluyor.

Ben yurt disinda kalan birisiyim ve Turk takimlarinin maclarini olabildigince izliyorum yani yanlisim da olabilir. Kamera tribunleri gosterdiginda taraftarin dalgalanmasi bana carsi'yi animsatti. Ellerini assagi yukari savurmalari. Fenerbahce'li arkadaslar bu kadar cok alinmasinlar ustlerine. Keske bizim takimimiz sizinki gibi oynasa Avrupa'da, ben baska takimin tezahuratlarini kendi takimima adapte etmeye raziyim.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ChAoS View Post
    Ne kanıtı sundun acaba videonun tarihi 03.10.2007 yani 1 ay öncesinin .

Demekki ispatın yanlış . Burada ben haklı oluyorum .

Tabi yanılabilirsin yöneticiler yanılmayacak diye bir kural yok
    Beşiktaş'a ait daha eskisini bul birader o zaman..bizde susalım..
    dale beşiktaş yaz youtuba en eski videolar yine fenerlilere ait..nasıl olacak bu iş kuru gürültüye gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beyler, yöneticisinden üyesine kadar lütfen tartışmayı kesin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Julio Cesar xxx, Zanetti xx, Rivas xx, Samuel xx, Maxwell xx, Stankoviç xx, Dacourt x (Dk. 70 Jimenez x), Cambiasso xx, Solari x (Dk. 58 Figo xx), İbrahimoviç xx, David x (Dk. 72 Crespo x)

Rivas, Jimenez i hayatında ilk kez gördü herkes...

Maicon
    Chivu
    Cordoba
    Adriano
    Materazzi
    Cruz
    Vieria
    Burdisso

Evet gerçektende yedek takım değilmiş... Doğru kanıtıyla bir örnek verdim yine hatalı bnm çekin istediğniz yere ben ispatıyla doğrusuyla mesajımı yazarım...

Fenerbahçe'nin hiç bir maçını gölgelemek ya da 2.plana atmak gibi bir amacım yok CSKA nın 4oyuncusu var 2si yoktu mesala Fenerbahçe maçında ama eksiklerinde söyleyince yada gözümüze çarpanları provakatör olarak nitelendirilmeyelim...

Son olarak konuya cevap atılsa bile son mesajımdır daha fazla dağılmasın zaten dağılacağı kadar dağıldı Fenerbahçe gruptaki tüm maçlarını eze eze çok güzel oynayarak kazanmış veya berabere kalmıştır... Bu gece ki zaferinden ötürü tekrar Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi 2.tura çıkacaklarına eminim...

Maçın ardından konuşulması yazılması gereken şeylerden başka şeyler yazanlardan biriyim kendi payıma düşen kısım için kusura bakmayım amacım kavga yada başka bişey olsa alıntı yapcam mesajlar çoktu tekrar tebrikler Fenerbahçe...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

SONUÇ OLARAK
    Kazandık mutluyuz , taraftar çok iyiydi , takım çok iyiydi...herşey iyi işte..
    iyi geceler!

ayrıca inter hemen hemen 9 maça lig , ŞL o kadroya çok yakın kadrolarla çıkmıştır bilginize.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

umarım alnının akıyla çıkar demiştim oylede oldu tebrikler fenerbahce

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar tahrik edici mesaj vardıki bende cevap vermemek için"Şu anda o kadar mutluyum ki sana cevap vermek istemiyorum."dedim ve uyarı geldi.Çok ayıp ediyorsun biliyomusun İlhan abi senin bu yaptığın terbiyesizlik.Eğer onu yazdım diye uyarı aldıysam kesin İnter maçında BAN !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahçeyi yürekten tebrik ederim..Acımızı Biraz azalttı

Yanlız Mahmut Usluyu Kınıyorum...

Mahmut uslu:Star tv ye verdigin röportajda aynen söyle dedi..Sampiyonlar ligi grublarından Çıkan ilk Türk takımı olmak istiyoruz bunada Çok yakınız..Takdir Sizlerin..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Evet Emurafu bende duydum o demeci benimde dikkatimi çekti..Unutkanlık diyelim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe yi dün gece ki gaLibiyetinden doLayı can-ı gönüLden kutLarım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süperdi , zevkliydi , harikaydı.

Volkan : Günün iyi adamlarındandı son dk lerde çok iyidi. 5 / 4

R. Carlos : Süperdi , ben bu adamı bi türlü çözemedim yahu insan yorulur sen hiç yorulmak nedir bilmez misin ? 5 / 5

G. Gönül : Harikasın sen adam geleceğin hatta şimdidende Carlos'u inanılmaz hızlı kısacık boyuna rağmen toplara harika kafa vuran süper adam. ( Yaşı Kaç Arkadaşlar ) 5 / 5

Yasin Ç : O da harikaydı Lugano'yu bir nebze olsun aratmadı. 5 / 4

Edu: Sahada fazla göremedim. 5 / 3

Deniz : Süper oynadı genellikle kafa toplarını kesti ve çok yararlı oldu. 5 / 4

M. Aurelio : Harika oyuncu en iyilerindendi 5 / 5

Kazım K. : İyidi çok beğendim inanıyorum ki geleceğin dünyada en iyi kanat oyuncularından olacak. Çok samimiyim. 5 / 4

Vederson: Beğenmedim sahada Edu ile birlikte görünmez oyunculardı. 5 / 3

Alex : Süper sahanın en iyilerindendi o olmasa biz ne yapardık. 5 / 5 (Bu arada Lincoln ile farkını görebilmişsinizdir. )

Semih : Forumlarda bazı kişiler Semih'i eleştiriyorlardı gülüyordum '' Semih boş kalelere atan oyuncu '' falan falan. Gördük bugün kısacık boyuna rağmen her kafa topunu aldı harikasın. 5 / 5

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Evet Emurafu bende duydum o demeci benimde dikkatimi çekti..Unutkanlık diyelim
    Unutkanlık oldugunu sanmıyorum nedenmi..Maçtan öncede Aynı acıklamayı nihat özdemir yaptı..
    Tamam fenerbahce bu sene Türk takımları arasında en basarılı takım..İnsallah Grubtan cıkacak ama böyle acıklamalara ne gerek var..

Galatasaray 1 keredegil 2 kere cıktı..Çeyrek final oynadı hemde .Zaten ertem senerde düzeltme yapıyorum Galatasaray Ceyrek final oynadı dedi..

Tekrar Fenerbahceyi tebrik ediyorum..

Mili takımda yeni forvet Karan ve semih olması lazım..İkiside Yıpratıcı Ve topu iyi saklıyor..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Fenerbahçeyi yürekten tebrik ederim..Acımızı Biraz azalttı

Yanlız Mahmut Usluyu Kınıyorum...

Mahmut uslu:Star tv ye verdigin röportajda aynen söyle dedi..Sampiyonlar ligi grublarından Çıkan ilk Türk takımı olmak istiyoruz bunada Çok yakınız..Takdir Sizlerin..
    Sanırım bu sezondan bahsediyor.. Yani guruptan en kısa sürede çıkmak istiyoruz gibilerinden..

Maça gelince herşey çok güzeldi.. Maçta en çok beğendiğim oyuncu Kazım'dı.. Çok koştu çok çalıştı çalımları süperdi.. Elinden gelen ve yapması gereken herşeyi yaptı.. Aurelio'da yine bir sürü adam kaçırdı ama hepsini orta sahada indirdi..Gol pozisyonların bir şekilde önledi yani..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Türkiye'de doğru düzgün beste yokki.Bir baktım BJK Liverpool maçına ilk maçta oğlan bizim kız bizim şarkısını söylüyorlar.Bizim futbolumuzda gelişmeyen şeylerden biride tezahüratlar.Her maçta aynı tezahüratları duyuyorum bıktım artık.Bu maçtada diğer maçta farklı bir maçtada hep aynı tezahüratlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

colin okadar iyyidi ki hep sağdan oynadık oyüzden verdersona pek iş düşmedi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kazanmak gelenek oldu...Artık Allaha Şükürler olsunki çok fazla ince hesap yapma gereği kalmadı malum 1 puan ile çıkıyoruz...Tebrikler Fenerbahçem...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burda sizin tribün besteLerinizi konuşmuyoruz.Dikkat edin biraz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun maçtan geldim ses mes kalmadı zaten.
    Fb süper artık takıma çok güveniyorum.Psv bizim kaleye geldiğinde hiç bir korkum yok artık.
    Süper oynuyoruz yahu diyecek bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Milli takım kadrosuna:Gökhan,Yasin,Semih,Denizbarıs,Aurellio,V ederson,Volkan cagrılması ıazım..

Yeni forvet Karan ve semih olmasılazım..

Semih baya yıpratıcı aynı sekilde karanda..İikisi Baya topsaklar..Terim akıllı davranıp sag beke Gökhanı sokarsa Hamiti ileri kaydırır hamitle gökhanda birbirini tamamlar....

Stoperde yasin sart..Yasin baya hızlı bence güvenilmesi lazım...Konu dagıldı ama Bunlarıda konusmamız lazım..

Buoyuncular degerlendirilmesi lazım...Ayrıca fenerbahceden alınan cogu oyuncu ilkonbirde oynaması lazım..Çünkü formdalar..

Fenerbahce 2.tura cıkınca daha çok zevkli maçlar olacak...2. olursa Lider olan takımlar gelecek...Barcelona Gelirse Ne maçlar olur ama..Baya heyecanlı olur...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3 büyüklerde çok iyi stoperler yetişmeye başladı.İnş. bunları Milli Takım'da görürüz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Milli takım kadrosuna:Gökhan,Yasin,Semih,Denizbarıs,Aurellio,V ederson,Volkan cagrılması ıazım..

Yeni forvet Karan ve semih olmasılazım..

Semih baya yıpratıcı aynı sekilde karanda..İikisi Baya topsaklar..Terim akıllı davranıp sag beke Gökhanı sokarsa Hamiti ileri kaydırır hamitle gökhanda birbirini tamamlar....

Stoperde yasin sart..Yasin baya hızlı bence güvenilmesi lazım...Konu dagıldı ama Bunlarıda konusmamız lazım..

Buoyuncular degerlendirilmesi lazım...Ayrıca fenerbahceden alınan cogu oyuncu ilkonbirde oynaması lazım..Çünkü formdalar..

Fenerbahce 2.tura cıkınca daha çok zevkli maçlar olacak...2. olursa Lider olan takımlar gelecek...Barcelona Gelirse Ne maçlar olur ama..Baya heyecanlı olur...
    barcelona ilk turda bize gelmiyo sanırım aynı taraftayız cünkü bize a b c ve d gruplarından birinin birincisi gelecek yada ikincisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hmmm..Valla ben Kura ile biliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

F.Bahçe'yi bir kez daha canı gönülden kutluyorum...

Tribün olayına girmemek lazım bence.Çünkü ÇARŞI ile beste ve ses konusunda hiçbir takım kıyaslanamaz Türkiye'de.Bunu kabul edin bari...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hmmm..Valla ben Kura ile biliyorum...
    A grubunun 1si E grubunun 2.si ile
    A grubunun 2.si E grubunun 1.si ile

B grubunun 1si F grubunun 2.si ile
    B grubunun 2.si F grubunun 1.si ile

C grubunun 1si G grubunun 2.si ile
    C grubunun 2.si G grubunun 1.si ile

D grubunun 1si H grubunun 2.si ile
    Dgrubunun 2.si H grubunun 1.si ile

Yanılmıyorsam eşleşmeler böyle..

Bize C grubundan bir takım gelecek, 2.lik için Lazio ve Olympiakos çekişiyor, inşallah ikisinden birisi gelir. 1. Real Madrid olması muhtemel, ama 2. olursakta Real Madrid gelecek.
    (/s)

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri