1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: Fenerbahçe-PSV / Şampiyonlar Ligi G Grubu 4.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    -

Süperdi , zevkliydi , harikaydı.

Volkan : Günün iyi adamlarındandı son dk lerde çok iyidi. 5 / 4

R. Carlos : Süperdi , ben bu adamı bi türlü çözemedim yahu insan yorulur sen hiç yorulmak nedir bilmez misin ? 5 / 5

G. Gönül : Harikasın sen adam geleceğin hatta şimdidende Carlos'u inanılmaz hızlı kısacık boyuna rağmen toplara harika kafa vuran süper adam. ( Yaşı Kaç Arkadaşlar ) 5 / 5

Yasin Ç : O da harikaydı Lugano'yu bir nebze olsun aratmadı. 5 / 4

Edu: Sahada fazla göremedim. 5 / 3

Deniz : Süper oynadı genellikle kafa toplarını kesti ve çok yararlı oldu. 5 / 4

M. Aurelio : Harika oyuncu en iyilerindendi 5 / 5

Kazım K. : İyidi çok beğendim inanıyorum ki geleceğin dünyada en iyi kanat oyuncularından olacak. Çok samimiyim. 5 / 4

Vederson: Beğenmedim sahada Edu ile birlikte görünmez oyunculardı. 5 / 3

Alex : Süper sahanın en iyilerindendi o olmasa biz ne yapardık. 5 / 5 (Bu arada Lincoln ile farkını görebilmişsinizdir. )

Semih : Forumlarda bazı kişiler Semih'i eleştiriyorlardı gülüyordum '' Semih boş kalelere atan oyuncu '' falan falan. Gördük bugün kısacık boyuna rağmen her kafa topunu aldı harikasın. 5 / 5

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    Alex : Süper sahanın en iyilerindendi o olmasa biz ne yapardık. 5 / 5 (Bu arada Lincoln ile farkını görebilmişsinizdir. )
    Al işte. Şu sataşmayı yapmadan duramıyorsunuz değil mi? Bir maçla ir oyuncu bir başka oyuncudan daha iyi olacaksa ohooo? Aynı haftada Hüseyin Kartal güzel oynayıp 2 gol 1 asist yaparsa, Van Nistelrooy kötü oynayıp skora katkı yapamadıysa Hüseyin Kartal Nistelrooy'dan daha iyi bir oyuncu mu oluyor?

Mesaj Yetkileri