10 yıldır hocalık yapmayan feldkamp'a bırakılırsa takım sonuç böle olur. inşallah son 2 maçı alırız biraz zor görünsede...
10 yıldır hocalık yapmayan feldkamp'a bırakılırsa takım sonuç böle olur. inşallah son 2 maçı alırız biraz zor görünsede...
Bu kadro benim elimin altında olsa daha başarılı olurdu. Feldkamp kullanmayı bilmiyor.
Geçen sene Fenerbahçe 4 puan aldı çıktı gruptan Galatasarayda çıkabilir
Lincoln de vasat.KaLLi bitirdi onuda bravo.
Beklediğim gibi sonucu tahmin etmiştim.
Zaten hakemin ingiliz olduğunu duyunca olay bitti.
Larsson gol atınca bi durduk dedik ne oluyor sonra Omotoyossi'de atınca olayın farkına vardık. Hakan'ı maçta hiç görmedim,isimini duymadım.Hayalet gibi dolaştı sahada. Bir hayalet çıktı öbür hayalet Ümit girdi. Oda çok kötüydü bugün.
Kısacası Uefa hayallllll
kalli de bi işe yaramadı desenize
Tek suçlu Feldkamp değil ki
İşimiz oluruza felan kaldı yani yazık çok yazık. Bu takımı Galatasaray evinde yenemiyor ise bir sorun vardır. Oyuncular birbirleri ile küs gibiler nasıl iştir anlamadım aralarında bir soğukluk var..
Galatasaray'ı bu gruptan LİDER çıkar diye düşünüyordum ama yanılmışım. Artık kalan maçlarını MUHAKKAK kazanıp gruptan çıkmaya bakmalı, iş zora girdi ama biz zoru severiz.![]()
beşiktaşın yenilgisi kadar rezil bi sonuç gruptan çıksak bile nereye kadar
Suçlu Kalli malli değil.10 tane pozisyon bul atama sonra suçlu Kalli.Adam gibi vurda gol olsun.Kalli'ye Malli'ye suç atma.Çık sahaya görevini yap.
hakem makem bahane arkdaşlar gaLatasaray'ın evire çevire yenmesi lazımdı yapamadı.Ligdede düşüş bekLiyor Gs yi
Yaziklar olsun diyorum,son maclarda futbol oynamiyoruz.
Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin Herr Feldkamp !
ligde inş. düşer de avrupada inş. yükselir(ters orantı misali)
Kalli bu takıma antreman yaptırmıyor galiba evet evet bence böyle son 2 maçtan 6 puan çıkmaz ise ki zor güle güle avrupa....
artık hakan şükürde iyice bitmiş futbolu bırakması lazım. ruh gibi dolaştı sahada.. gerçi karan'ında ondan farkı yoktu.
beşiktaş macıyla üzüldük derken fenerbahçe nin galibiyetiyle moraller yerine geldi ama bu mağlubiyet yine moralleri bozdu. nerde lan benim rakım
FutboLcuLarın Fiziki güçLeri Sıfır.Hakan Ünsal'ın 6pasda söyLedikleri geLiyor akLıma..
Tasını tarağını toplayıp gitmesi gerekenler:
Feldkamp - Futbolcu seçimlerini hiç bilmiyor.
Sabri - Çalışkan malışkan dinlemem. Bi maçta bir olumlu hareketi olmaz mı adamın ya.
Hasan Şaş - Bu agresiflikle çok başımızı yakar. En iyisi gitmesi.
Ümit Karan - Kötü oyuna devam Ümit Efendi. Nereye kadar bakalım.
golleri nonda attı buna ne dionuz
gecen sene fenerin gurubu cok karısık oldugu için bence 4 puanla cıkabildi beraberlikle puan kaybı cok yaptı takımlar burda bordeux goturur helsinborg zaten simdiden 4 yaptı puanı insallah a.wien bugun kazanamaz yoksa oda 3 puanla baslamıs oluyo iyice zora giriyo gruptan cıkmak
Hakan Ünsal'ın dedikleri kelimesi kelimesine doğru...
Atsın bakalım. Onları afedersiniz ama ben de atarım.
o zaman yönetim müdahale etsin hakan ünsaL'ın dedikLeri dogruysa böyLe işmi oLur ?
nonda o golleri atmış olabilir ama bordeaux maçında yaktı bizi..
ne diyor hakan ünsal