Hem ligde hem kupada hem Avrupada fırtına gibi eser..![]()
Hem ligde hem kupada hem Avrupada fırtına gibi eser..![]()
So what?
Saike
Arjantinli biri gelecek haa... Matias Cahais olabilir mi?![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
basarilar besiktasimizi haketigi yere getirebilcenize inaniyorum. transferler super olmus.
Pablo Piatti geliyor!
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
transferler bomba lıgı kupayı alırsın şampiyonlar liginde ceyrek yada yarı final oynayabilirsin sanırım başarılar
Amaann Pablo Piattiii!!! nasıl aklıma gelmedibeşiktaşı yüksek uçurmaya kararlı bu ekip, tuttum
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
PabLo Aimar`ın geLecekte ki varisini Beşiktaşımıza kazandırdığımız için mutLuyuz.Bu futboLcu iLe birLikte transferi şimdiLik kapatıyoruz.Ama her an yine de bombaLar geLebiLir.Şimdi Kamp yapacağımız yer hakkında karar vereceğiz ve sıkı bir hazırLık kapı iLe sezona bomba gibi girmeyi pLanLıyoruz.
Kara KartaL geri dönüyor...
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
başarılar fenerli olmama rağmen seni destekliyorum lig tamam kupa tamam avrupa uefa çeyrek final bence
Beşiktaş Danimarka'da
Kara Kartallar, kamp için en uygun yer olarak Danimarka'yı seçti. Sıcak yaz günlerinde oyuncularının biraz da serinlemesini isteyen Aydoğan, burada hazırlık maçı ayarlamakta sorun çekmeyecek çünkü Hayrettin Karaca'nın iş yaptığı ülkeler arasında Danimarka da mevcut.
Aldığımız duyumlara göre ilk hazırlık maçı Brondby ekibi ile oynanacak.
Bu arada, Arsenal'in menajeri Coşkun Özdemir'in sadece tavsiyeler vermeye değil, kendi ekibinden de oyuncu önermeye geldiği de duyumlar arasında. Beşiktaş'ın genç bir kadro oluşturmak istediğini bilen Özdemir'in İstanbul ekibine Denilson'u önerdiği dönen haberler arasında.
Diatta ve Tello gönderildi
![]()
Bu sene genç bir kadro oluşturmak isteyen Kara Kartallarda Aydoğan temizliğe başladı bile. Takımda sadece 2-3 abi olmasını isteyen Aydoğan'ın yedekte bekleyecek yabancıyı da istemediği bildirildi. Diatta Metz'e gönderilirken Tello da Manisaspor'a verildi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ArsenaL menajeri Coşkun bey`Le geçen simit sefamızdan futboLdan,Transfere,İstanbuL`un büyüsünden herşeye kadar sohbet ettik.Kendisinden futboLcu taLebimiz oLmadığı gibi kendisi bizden Toraman,Zan ve Bobo hakkında biLgi aLdığı gibi ArsenaL gözLemciLerini sık sık bu oyuncuLarı takip etmesi için Türkiye ye yoLLayacağını ifade etti.
Danimarka kampı da takım için çok yararLı oLacak.HazırLık maçLarından itibaren pozitif futboL,saLdıran,koşan bir ekip oLacağız.
Benim Antep'e aldığım 3 yabancı Aaritalo-Angulo-Piatti 3'lüsü buraya da gelmiş.
Güzel transferler ne diyeyim.Başarılar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İyi bari diatta ve teLLo yu elinden ÇıkabiLrimişsin İLk sezonLarı oLsada..
transferLer güzeL iLk sezon Ben Avrupa'da büyük başarı beklemiyorum.ama takım oturduktan Sonra BaşarıLar geLir İkinci Sezondan itibaren
Transfer politikan güzel abi.Benzeri bir politika da ben yürütmüştüm Beşiktaş aldığımda![]()
Piatti süper transfer oılmuş...
güzel transferler lig nezaman başlıyor ?
takip ediyorum piatti de süper transfer bence bu takımın başında böyle bir yönetim varken alınmayacak kupa yok
Tebrikler süper transferler İlhan abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
yunus aynı resim:d
Evet Mert![]()
transferler çok iyi takım çok gençleşmiş ligi bekliyoruz
Lig gelecek, yakında...
Bekliyoruz İlhan abi.Şampiyonlar Ligi'nde neler olacak çok merak ediyorum.Eminim ki rahat çıkarsın.Gönlümüz seninle İlhan abi.Bir Beşiktaşlı olarak her zaman yanındayım![]()
Transfer Sezonu Özeti
Takıma gelişinden itibaren transfer çalışmalarına hız kazandıran Aydoğan ve ekibi, sezonu kısa sürede yaptıkları flaş transferlerle tamamladı. Takıma genç oyuncuları kazandıran Aydoğan ve ekibi, bu sure içinde 7 oyuncu ile anlaştı. Takımdan iki oyuncuyu bonservisi ile veren siyah beyazlı ekip, iki oyuncuyu da kardeş kulübü İstanbulspor’a kiralık verdi. İşte gelen ve giden oyuncular:
Gelen oyuncular arasında en çok göze batan ve tepki toplayanı İlhan Mansız oldu. Ancak Aydoğan’ın İlhan’a özel bir hayranlık duyduğu ve takım arkadaşlarına ağabeylik edeceğinden dolayı takıma aldığı belirtildi.
Gelen oyuncular arasında en bilinmeyeni ise Bogdan Stancu. Ancak Rumen futbolcuyu siyah beyazlı ekibe öneren ismin Hayrettin Karaca’nın en samimi dostlarından biri olan Mircea Lucescu olduğu öğrenildi. Lucescu’nun Stancu’yu geleceğin Adrian Mutu’su olarak gösterdiği ve oyun stilini çok beğendiği belirtildi. Stancu’nun bu sene ya kiralık gönderileceği, ya da paf takımla çalışacağı belirtildi.
Danimarka Kampından Notlar
Siyah beyazlı ekibin Danimarka kampı boyunca 5 maç yapacağı öğrenildi. Brondby ile yapılacak maçla başlayacak olan maç trafiği tam 20 gün sürecek. Teknik hoca Aydoğan ve oyuncuların kamp yerinden çok memnun olduğu ve oyuncular arasında arkadaşlığın çok iyi durumda olduğu elimize ulaşan haberler arasında.
Ve Kara Kartal’ın ilk hazırlık maçı:
Brondby – Besiktas : 1-3
Maçın tamamını üstün götüren Kara Kartallar, etkili futbolunu Nobre ( 2 ) ve Bobo’nun golleri ile süsleyerek sahadan galip ayrıldı.
İlhan MansızBende almıştım Beşiktaş'a , transferler aşırıya kaçmamak ile çok iyi olmuş
![]()
Tebrikler abi ilk hazırlık maçıda güzel olmuş.
Norveçte İskandinav futboLunun güçLü takımLarından Brondby ezdik adete.Bu hazırLık kampı oLayını çok sıkı tutuyoruz.Burda çok iyi hazırLanıp Lige de aynı hızda gireceğiz.
Beşiktaş`tan ayrıLmayın.Bizi izLeyin![]()
Hazırlık maçı çok güzel geçmiş İlhan abi.Transferleride çok beğendim ayrıca.İlhan Mansız efsanesi dönmüş.Umarım eski formuyla oynar.
İlhan Mansız uçurur bizi.İlk maç güzel geçmiş abi.
Brondby'i ezmişsin abi adeta.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum..