Deniz kadron Çok güzel ama taktiksel olarak Servetin oynaması lazım..Sadece Carew degil..Rosenborgu sırtlayan IVERSEN de var..... o yüzden yan toplar önemli...Pedersen riise falan hep kanattan gelecek...
Semih Çok önemli bir Psv macını kaLdırdı Norvec macınıda kaLdırır oynarsa.ama Fatih de oynarsa Hiç farketmez oda görevini yapar
Tekke ve Nihat hem tecrübeli hem formda onlar 11de başlamalı ancak Terim kesinlikle Semih'ten yararlanmalı
Sende iyice oku en azından 2.yarı dedim bende... Basın bizi buralara getirmedi.. Fatih Terim övmekten başka ne yapıyor basın... Adam artık genç Semih değil daha ne zamanı en formda dönemi..
Daha Aday kadro belli degil..Semih belki cagrılmayacak....
Neyse Arkadaslar Terimin cagıracagı aday kadro belli...
Necati ates-Emre Asık-İbrahim üzülmez-Hakan şükür-Rüstü-Tümer bunları cagırır sonrada Kazancam diye bekler....
Serhat akın-Murat sözgelmez(Bu cocuk hep atlanıyor..Altenatif olarak alınmasılazım..)
Adam gelmiş 25'ine, hangi zamandan bahsediyoruz Baran![]()
(/s)
Gözüm üstünüzde.Sapmadan adam gibi tartışın.Biz uyarı,ceza vermeyeLim.Konu da kapanmasın.Dikkat edin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arkadaşlar ben Beşiktaş'tan da kimseyi almam.Merak etmeyin.
Umut formda olabilirler ama çoğunda Milli Oyuncu vasfı yok bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Doğru anlat o zaman sende Baran Semih in daha ne intiharı olcak adamın daha ne zamanı olcak formunun zirvesinde zaten Milli Takım kariyer yok adamın hadi diyelim intihar oldu değişen bişey olmicak semih için yine Fenerbahçe'de oynamaya devam edicek... Arda yı iyi formundan dolayı heman alıp kadroya koyan Terim Semih'ide en azından 2.yarı düşünmelidir bence...
Benimde demek istedeiğim bu zaman olmazsa birdaha olması zor... Adam daha ne yapsın Milli Forma için en azından maç kadrosunda olmalı...
ilk yarı oynamasın, ikinci yarı oyuna girebilir.
hadi diyelim ilk yarı oynadı kaçırdı, kötü oynadı vs. (kötü şeyler düşünelim) bizim harika basınımız bu adamı yerden yere vuracak, bu adamın morali bozulacak daha sonra FB'de ki formu düşecek.
haaa ama dediğine katılıyorum adam gerçekten formda kadroda yer almalı ama ilk yarı değil duruma göre girebilir...
Bak simdi elma ile armutu karistiriyorsun Firatcim.
Arda ne zaman oynadi ? Ilk maci ne zamandi ? Lüksemburg maci,hazirlik maciydi.Sonra Arda yavas yavas Milli takima isindi,Italya macinda patlama yapti.Milli takimda hep + isler yapti.
Semih Bosna macinda oynayabilir,ama Norvec macinda oynamasi intahar olur.Milli takimda oynamamis birisi nasil gelir de en önemli,hayati macta oynayabiliyor ?Yahu sen basinin ne diyecegini aklina getiremiyon mu Firatim ?
Hem Fatih Tekke-Nihat ikilisi de cok formdalar,ve zamaninda beraber oynadilar Milli takimda.Bence en ideal forvet Nihat-Tekke olur.
Onu bunu bilmem de forvette kesinlikle Fatih-Nihat oynamalı..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Forvette Hakan Şükür başlarsa hiç şaşırmam![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat sende su karamsar havayı bırakya
Hakan oynarsa yuh artık..Zaten Çileden cıkıyorum kacan gollere..
Gurcan Bilgic ... Soyadinin hakkini veriyor ... Bilgiclik tasliyor ... psv de ki oyun stili cok hosuna gitmis belliki avrupali gibi falan diyor da o oyun stili turkiye liginde nedense cok basarili olmuyor ...
H.Şükür'ün aday kadroya biLe aLınmaması Lazım bu kadar Formda oyuncu varken.Ama Terim'e hiç beLLi oLmaz cidden kapaLı savunmayı acacam der oynatır
Biz yenelimde kim oynarsa oynasın.
semih'e artık şans verilmeli.Nihat Semih en dogru tercih bence
Eğer milli takım Fenerbahçe'lilerin çoğunluğundan oluşursa olası bir başarısızlık medya tarafından üzerimize yıkılır.