Yetenekli bir oyuncu ama Premier Lige ayak uydurabileceğinde şüpheliyim.
Yetenekli bir oyuncu ama Premier Lige ayak uydurabileceğinde şüpheliyim.
Daha çok küçük.Kendi takımında kalıp orada kendini geliştirmesi daha mantıklı.
Bıraksan anne karnında ki bebeği de alacaklarFutbol buralara kadar geldi artık.
(/s)
yuh nerden bulmuşlar o çocugu daha 14 yaşındabelki çocuk okuyacak topçu olmayacak
![]()
Chelsea'nin Çek file bekçisi Petr Cech'in, baldırındaki sakatlık nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin kalecisi Petr Cech, yaklaşık bir ay forma giyemeyecek.
Sakatlığı nedeniyle Schalke ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ilk yarısında oyundan alınan Çek kalecinin, 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Baldırında kas yırtığı tespit edilen Cech, Chelsea'nin Everton ile, Çek Cumhuriyeti'nin de Slovakya ve Kıbrıs Rum Kesimi ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyecek.
Manchester Vidic ile yeniledi
İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester United, Sırp savunma oyuncusu Nemanja Vidic'in sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı.
İngiliz ekibi Manchester United, savunma oyuncusu Nemanja Vidic'in kontratını uzattı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Sırp oyuncunun, 2010'a kadar olan sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığı belirtildi.
2006'nın Ocak ayında 7 milyon Pound karşılığında Spartak Moskova'dan transfer edilen 26 yaşındaki futbolcu, "Böyle büyük bir takımda oynamak benim için şereftir. Umarım, önümüzdeki yıllar kazanacağımız kupalarda benim de payım olur" dedi.
Haberi okuyunca Türkçe FM oynuyorum sandım
Ferdinand ile iyi ikili oldular.
(/s)
Aynen başLık güzeL oLmuş![]()
İdeaL bir savunmacı M.United Bırakmazdı zaten onu.
Premier League ekiplerinden Everton'da forma giyen Andy Johnson, kulübü ile yeni sözleşme imzaladı. Johnson 2006 mayıs ayında imzaladığı 5 yıllık kontratının yerine, yine 5 yıllık bir sözleşme yaptı.
Son zamanlarda İngiltere'de, West Ham United'ın ocak ayındaki transfer döneminde, İngiliz golcüyü kadrosuna katacağı spekülasyonları yapılıyordu.
harbi Fmnin cümleleri olmuşMan Utd iyi iş yapmış bu zamanda kaliteli defans zor bulunuyor
![]()
O zaman Chelsea'yı daha sıkıntılı günler bekliyor
Chelsea düşüşe geçer kanımca çünkü her hafta en güzel kurtarışlar jeneriğinde var...![]()
Yerine giren Cudicini harika bir maç çıkardı. Bana göre Cech'i çok fazla aratmaz.
Resim süper
Bence Premier Lig'e ayak uyduramaz.
Geçmiş olsun.Cudicini eskiden as oynuyordu ve güzel bir performansı vardı.Umarım devam eder.
Başlıktaki gibi ödülünü almış.Böyle büyük bir kulübe böyle bir defans yakışır.
Çok kaliteli bir defans oyuncusu olacak daha ileride, ManU'dan iyi hamle..
Çok sakatlanan bir kaleci.Geçmiş olsun...
Manu'nun defansı emin ellerde olcak uzun bir süre daha...
İngiltere'de oynayabileceğini sanmıyorum...
Avrupanın önde gelen liglerinde birinde izlemek isetim umarım transfer olur...
Premier Lig'de yapar ama Newcastle'da yapamaz![]()
I'm back...
süper bir defans oyuncusu bence çok iyi etmiş manu
Man U dünyada en sağlam defans hatlarından birine sahip Vidic'te müthiş bir futbolcu....
başlık türkçe fmyi anımsattı![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..