İbrahim Akın da var ama doğru haklısın iyi değil, değilse bu senin de suçun değil tamamen yönetimin..

Yalnız böyle şu sağda şu solda diye kadro kurarsan olmuyor işte..

Bir taktiği taktik yapan, bölgesini bilen oyuncuların kurgudaki doğru formatları sonucu kuşbakışı izlediğindeki görünümleridir.

Yani herkes yerli yerinde, her oyuncu sorumluluklarını biliyor, bölgesini tanıyor ve bölgesinin sorumluluklarını uyguluyor demek istiyorum.
Aksi taktirde karman çorman bir şey çıkıyor ortaya..

Yani şöyle ne kadar sola koyarsan koy ne Rico ne de Higuain sola yakın oynayamaz.
Higuain içe kaçar, çift forvet olur, Delgado geriye gelir, AMC olur.
Rico ileriye gider AMC ile MC arası olur.

Oyun formatını kendi bildiği, kendi stili üzerine oynar oyuncular.
Yıllarca Tuncay'dan sol kanat olmadı işte, bir kere gelip orta yapamadı habire içeri bindirdi durdu AMC/FC gibi.Bol bol pozisyon verdi ve kanatlardan bindiremedi Fenerbahçe yıllarca.Tuncay geriye yardım ettiğinde de bu sefer hiç çıkamadı Fener..

Ayrıca Rico alan daraltamaz, kesilir çünkü.Alışmamış bol faul yapar, kondüsyonu biter.

O zaman ne olacak, ilk 20 dkdan sonra herkes kendi bildiği yere doğru kayacak ister istemez.

Bu böyledir, pointguarddan pivot yaratamazsın.
Öyle olsaydı yıllarca üç büyüklerin ŞL alması gerekirdi.Çünkü kağıt üzerinde hep üstdüzey kadrolara sahiptik ama hep sonuncu olduk, yıllarsa şerefli mağlubiyetler kavramını tartıştık durduk..

Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum, ben yıllarca bu şekilde gördüm futbolu, futbolcuları..