Ya Berabere biter.Ya da Sivas alır.
Sivasın yenilmesi lazım Alırız maçı
Beşiktaşın kazanamasını çok istiyorum inşallah kazanırlar..
Rahat kazanırız.
Berabere biter gibi geliyor ama Sivas'ın almasını istiyorum.
Çook zor maç olacak bizim için...moraller kötü takımımızda, bu fırsatı değerlendirmek isteyecektir sivas. inşallah kazanırız ama zor gözüküyor şu son durumda...
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Tahmin oyununda 0 verdim...
Moralsiz Beşiktaş,çok moralli olan Sivasspor'a kaybedebilir.
Ya beraberlik Ya Sivas
Beşiktaş yenecek.
(/s)
Beşiktaş kazanır ayrıca Emrah hakem kararı ile kimlerin kazandığı ortada Allah'a şükür 11 haftadır hakem ile kazanmadık çok puan bıraktık ama olsun... Sivas çok iyi takım gecen sene yenmişlerdi bizi İnönü'de oyuncular bu sefer hezimetin ardından kazanıp taraftardan özür diler...
Sivasspordan fark bekliyorum
Bu mesaja ne denir bilmiyorum artık.Yada Bu sefer Hakemler Besıktasa kazanmasında yardım edecek
Artık çokta fazla birşey beklemiyorum ancak bu maçı kazanmak zorundayız birşeylerin bitmediğini ispat etmek için.
Allah'a şükür 11 haftadır hakemlerin yüzünden kazanmadık.Bu maçıda hakem sayesinde kazanmayalım.
Sivas'ı ezip geçeriz.Bu maç tek ihtimalli oda Beşiktaş'ın galibiyeti..
Beşiktaş bu kafayla hiçbir maçı rahat alamaz, kusura bakmayın ama şu yaptığınız sallamaktır..
Zor bir karşılaşma iki taraf içinde, ancak Beşiktaş daha ağır basıyor.
Ya öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Beşiktaş sezon başından beri çok kötü futbol oynuyor."Hakem hataları" ile kaybettiğimz puanlara rağmen liderle aramızda 4 puan fark var.Ve bütün derbi maçlarımızı hemde deplasmanda tamamladık.Fikstür avantajına sahibiz.Ne demek sallamak.Dikkat et lafına.Ben belki Beşiktaş'ın Sivas'ı farklı yeneceğini düşünüyorum.Ve öylede olacak,göreceksiniz.Ertuğrul Hocamızın dediği gibi, "İyiler sendeler ama yıkılmazlar".Rahat olun...
Hakem hatası bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Önce Olaylı Fenerbahçe maçı Ardından Hepimizi Kahreden Liverpoll maçı Sonrasında lig 2.si Sivas Maçı haydi baklım hayırlısı..En iyi ihtimal Beraberlik diyorum..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sivasspor bu maci alir,Bjk son 2 macta büyük sIkintilar yasadi,kolay kolay atlatamazlar bunu,Sivas ise formda...
Sivas'ın bu ligde bende varım demesi için kazanması lazım.
Arkadaslar öyle yorumlar yapiyorsunuz ki sanki Bjk en iyi futbolu oynuyor da hakemler önüne geciyor,yani hakemler yüzünden mi Cl tarihinin en farkli maglubiyetini alan takim oldunuz ? Biraz özelestiri !
Emre ve FIRAT tabiki Besiktas hakemlerden cok cekti buna katılıyorum...Yani Bu maçı yönetecek hakemin işide zor..Demek istedigim Artık bu sefer Hakem besiktas lehine düdük calabilir...Bu maçta böyle birsey bekliyorum..Ayrıca Besıktasın yenmesi tabikide Zor degil... ..İçimden gelenleri yazdım olursada dedi dersiniz..Bazıları Yener berabere biter diyor ben analiz yaptım yazdım..Yanlıs anlamayın...
Murat hakem hatası bekliyorum demiş..Bende Besıktas lehine bir hata bekliyorum..Bakalım maçın hakemi kim olacak...
Giderler Cüneyt cakırı şimdi verirler bu maça....(Derbiye verilmeyerek hata yapıldı)
Tahmin oyununda 0 verdim bakalım..Sivasında baya sakatı var...
Bence bu karşılaşma 0-0 ya da 1-1 sonuçlanacak. Futbolda her ihtimal var ama 8-0 lık bir hezimetten sonra Sivas karşısında BJK' lı futbolcular iyi motive olacaklardır. Sivasspor' un da kendine güveni tam rakibi moralsiz bulduk yüklenelim diyecekler. Sivas hızlı forvetlere ve bombacı bir 10 numaraya sahip. Bjk' da kötü oynamıyor. Maç 0 olacaktır.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Beşiktaş Bu Maçı alamazsa vay haLine...
Muhakkak KazanmaLarı Lazım,FutboLcularda farkına varmıştır.Beşiktaş Kazanr bu maçı
Bünyamin Gezer İyi maç yönetecektir.Bu maçtan Hakem Konuşmaz Beşiktaş