Sayfa 79 / 492 İlkİlk ... 2969777879808189129179 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Wenger'den 8-0'lık örnek

Wenger'den 8-0'lık örnek

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu.

Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.

Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.
    10.11.2007
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Doğru demiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Doğru demiş.
    +1.........

Yanliz burada Besiktas`i kücümsemis Arsene Wenger.Bu gibi takimlarin bu ligde olmamasini söylemis.Ya da ben yanlis anladim...

"Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır."

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

İyi Laf sokmuş arada amacı bu oLmasada.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş ve Slavia Prag'ı küçümsemiş biraz.Ama biz küçümsencek bi takım değiliz.Bir maçla değerlendirmemeli mösyö wenger!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adamın amacı küçümsemek değil bence.Burada anlatmak istediği güçsüz takımların sayısının artırılmaması gerektiğidir.Bence bu konuda haklı.Daha çok güçlü takım,daha çok rekabet,daha iyi futbol.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Laf etmiş bal kabağı yani. Takımının o "küçük " dediği takımları yenemediği günleri unutmuş. "küçük" dediği takımlardan Beşiktaş Liverpool!u yenmiş 2. maçın skoru önemli mi. Yine "küçük" Rosenborg neler yapıyor ortada.

Bence "küçük" olan birşey varsa oda sayın Wenger'in konuya olan bakış açısının darlığıdır.

İyide Şemsi Rosenborg'dan kim bu performansı bekliyordu bu sene? Senin dediğin gibi olsa ne manası kaldı olayın? Ozaman Yunanistan'ın şampiyonluğu CSKA'nın UEFA şampiyonluğu falan hikaye...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu tarz çıkışları var Wenger'in zaman zaman,zaten kendisini hiç sevmezdim...
    Kendi açısına göre haklı olabilir ama bu tarz takımlar bence turnuvaya renk katıyor,mesela geçen senelerde Thun yada bu sene Rosenborg..
    Yalnız Arsenal'in deplasmanda Slavia Prag ile berabere kaldığını hatırlatmama gerek yok herhalde kimseye..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim dediklerinden onayladığım tarafı güçsüz takımların sayısının artırılması hakkında söyledikleri.Evet orada kulüpleri küçümsemesi yanlış olmuş.Ama neyi değiştirirki.Liverpool,Arsenal,Barcelona gibi takımlar karşısında güçsüsüz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Ozaman 4. ve 3. torbayı kaldırsınlar adınada Şampiyonlar Ligi yerine Elit Lig falan desinler kendi aralarında oynasınlar. Sonuncu olan takım küçük takımdır deyip onuda çıkarsınlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok saçma konuşmuş ........

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten genelde öyle olmuyor mu abi? Son 16'ya genelde güçlüler kalıyor.Wenger'in demek istediği şu;Hani Platini diğer takımlarında bu turnuvaya katılmasını sağlayacak bir projesi olduğunu söylemişti ya.O zamanda daha az üst düzey güçte takım olacak ligte.Bununda yanlış olduğunu belirtmek istemiş Wenger.Bu örnekleri vermiş.Yanlış doğru.Zaten ben örneğe doğru demiş demedim.Fikrini belirttiği bölüme doğru demiş dedim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Klasik Wenger saçmalıkları..

Nesil
    2007
    Yer
    34

ehehe
    olaya bak
    terbiyesizlik
    2-1 lik maçta baya molaydı he
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Doğru açıklama bu büyük bir organizasyon.Daha fazla konuşmayayım tahrik olur belki bazılarıda yazını değiştir derler..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Bence yanlış anlama var, küçümsemeden ziyade. Bu ligde Avrupa'nın tüm ülkelerinden takımlar mücadele ediyor ve yıllardır süregelen bir organizasyon bu. Bunu Wenger'de gayet iyi biliyor, o nedenle yanlış anlama var diye düşünüyorum.

Beşiktaş'ın küçümsenecek bir takım olmadığını hepimiz biliyoruz zaten..(:

Nesil
    2006
    Yer
    -

Küçüğü falan bırakın siz , İngiliz , İspanyol , İtalyan takımlarına karışılmaması lazım yoksa CL tadı kalmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arsenal,Chelsea,ManU gibi takımlarda o zmn UEFA'ya gidicek.O zmnda UEFA'dakilere yazık olmuycak mı ?

Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek.
    Galatasaray UEFA Kupasını elinden aldığından olsa gerek tüm Avrupa'ya yayılmaliki finansal olarakta diğer takımlar kalkınsı Galatasaray örneğini CL den geldikleri için verdim... Ayrıca Mr.Wenger Şampiyonlar Ligini bir kere kazansında sonra uğraşsın bu tarz işlerle...

Emre 90'ı göremedi: 1-1

Premier League'de 13. hafta mücadelesinde milli futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun ekibi Newcastle United Sunderland deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrıldı. İlk yarısı golsüz eşitlik ile biten mücadelede 52 dakikada Danny Higginbotham Sunderland'i 1-0 öne geçirirken, konuk ekibin bu gole cevabı 65 dakikada son haftaların formda ismi James Milner ile oldu.

Temsilcimiz Emre Belözoğlu ilk 11'de başladığı mücadelede 88 dakika Magpies adına başarılı bir performans ortaya koyarken, geçirdiği küçük sakatlıktan sonra oyuna devam edemedi ve yerini Geremi'ye bıraktı.

N.Castle United aldığı bu sonuçla sırasıyla Reading (2-1), evinde Portsmouth (1-4) yenilgilerinden sonra beraberlik ile yenilgi serisinin uzamasına engel oldu. Roy Keane'nin ekibi Sunderland'in ise galibiyet özlemi 7 haftadır sürüyor. Lige iyi giriş yapan ve devamını getiremeyen Sunderland ligdeki en son galibiyetini 15 Eylül'de Reading karşısında 2-1'lik skorla almıştı ve o günden beri Ada ekibi 3 puana hasret durumda...

Yinede İtalya,İspanya,İngiltere gibi ülkelerden ŞL'ye giden takım sayısı azaltılmalı bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

son birkaç gün içerisinde uyarılarımıza kulak asmayan peskolik siteden atılmıştır.

tartışma yaratana aynı şekilde karşılık verip haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence doğru konuşmuş bjkyi küçümsemiş ama genel konu doğru

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O zaman dikkat et kırmızı yeme. Daha da birşey söylemiyorum. İkili tartışmaya girmeyin.
    kırmızı ne demek burda.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by lucho View Post
    kırmızı ne demek burda.
    Arada konuşmalar vardı, ben haddimi aşarım dedi, ben de dikkat et kırmızı yeme dedim. Dikkat etmeyince kırmızıyı yedi.

Neyse benim mesajımı da siliyorum. Konu ile ilgili mesajlarla devam edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saçmalık Wenger'in düşüncesi örnek veriyorum İnter maçından önce herkes Fenerbahçe'nin grupta sonuncu oalcağını söylüyordu Fenerbahçe bir sürpriz yaptı belkide bunu BJK'de yapabilir bence çok saçma bir öneri.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Adriano: "Manchester City ilk tercihim"

İnter'den devre arası ayrılması kesinleşen ve Fenerbahçe'nin iştahını kabartan golcü Adriano ilk tercihinin Manchester City olduğunu açıklayarak Sven Eriksson'a göz kırptı.

Sven-Goran Eriksson henüz Adriano'yu istediğine dair henüz bir açıkma yapmamışsa da Manchester City'nin hocasının Adriano'yu takımda görmek isteyebileceği kulislerde konuşulanlar arasında.

Adriano Manchester sürgünü olmak isteğini şu sözleriyle ifade etti:

"Kulübümle görüştüm. Ocak ayında gidiyorum. İlk tercihim Manchester City ve Eriksson olacak."

İngiliz kulübünün yeni sahibi Thaksin Shinawatra ocak ayında yeni yatırımlarla kulübün kadrosunu güçlendireceklerini ifade ederek şöyle konuşmuştu:

"Ocak ayında doğru oyuncuyu doğru fiyata bulursak kadromuza katacağız. Sven'in kafasında bazı isimler olduğunu biliyorum. Hocamıza bu konuda elimden gelen desteği vereceğim."

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Keane: "Berbatov şahane!"

Robbie Keane Dimitar Berbatov'u yere göğe koyamazken, bir yandan da tevazu örnekleri sergiledi.

Berbatov'un Totenham'dan ayrılmak istediği iddia ediliyordu. Ancak Keane tüm bu transfer dedikodularını yalanlamayı seçerek şöyle konuştu:

"Dimitar şahane bir oyuncu. Ama bu diğer santrforlardan memnun olmadığım anlamına gelmiyor. Böylesine kaliteli forvetlerle oynadığım için kendimi mutlu addediyorum.

Arkadaşlarmın yüzlerinde bir gülümseyle top koşturduklarını ve oyundan keyif aldıklarını görmek bana da keyif veriyor.

Takıma her zaman bir kredi verilebilmeli. Ama bu istisnasız, ayrıcalıksız, tüm takıma yönelik olmalı. Aksi hâlde işler düzeleceğine bozulur."

Kendisi hakkındaki övgülere de değinen Keane sözlerini şöyle tamamladı:

"Bütün bu iltifatları takımım adına kabul ediyorum. Bu, Robbie Keane'nin kişisel performansı değildir, takımımımdır."

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Default Grant’a 12.5 milyon avroluk kontrat

Chelsea'yi yeniden ayağa kaldıran Avram Grant, 8.5 milyon sterlin’e iki buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

José Mourinho’nun kovulmasının ardından takımın başına getirilen Grant, Manchester United karşısına çıktığı ilk maçta yenilmesine rağmen sonraki maçları kazanınca Chelsea yönetiminin yüzünü güldürdü.

Şampiyonlar liginde avantajlı durumda bulunan Chelsea, ligde de lider Arsenal’in sadece 3 puan gerisinde bulunuyor.
    Daha da önemlisi takımın oynadığı futbol eski menajer Jose Mourinho döneminden daha tatmin edici ve bu da Roman Abramovich’i çok mutlu ediyor.

News of the World gazetesinin haberine göre tüm bu olumlu gelişmeler sonrası Grant, Haziran 2010 yılına kadar sözleşmesini uzattı ve karşısılığında 8.5 milyon sterlin alacak.

Mesaj Yetkileri