Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Millı Takım Kadrosu açıklandı!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Default Millı Takım Kadrosu açıklandı!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Norveç ve Bosna-Hersek'le grup eleme maçı oynayacak A Milli Takım'ın kadrosu ve programı belli oldu.

11 Kasım Pazar akşamı saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak Milli Takım, 12 Kasım Pazartesi saat 10.55'te özel bir uçakla Estonya'nın başkenti Tallinn'e hareket edecek. Tallinn'de Radisson SAS Oteli'nde konaklayacak Milli Takım tüm antrenmanlarını Le Coq Arena'da yapacak.

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim 13 Kasım Salı günü saat 12.30'da Le Coq Arena'da, 16 Kasım Cuma akşamı saat 18.30'da Ullevaal Stadyumu'nda ve 20 Kasım Salı akşamı saat 19.00'da Ali Sami Yen Stadı'nda birer basın toplantısı düzenleyecek. İsimleri daha sonra açıklanacak futbolcular ise 14 Kasım Çarşamba günü saat 12.30'da Le Coq Arena'da basın mensuplarıyla buluşacak.

Norveç maçının bitiminde İstanbul'a dönecek olan A Milli Takım Swissotel'de konaklayacak.

A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray A.Ş.), Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Mehmet Yıldız (Sivasspor), Volkan Demirel, Deniz Barış, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş(Beşiktaş A.Ş.), Mehmet Topuz (Kayserispor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villareal), Tuncay Şanlı (Middlesbrough FC), Fatih Tekke (FC Zenit), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht).

Hürriyet

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    tamamda oranın baslıgında aday kadro demiyo sonucta bilemem degilmi hem sadece norvecle degil bide bosnayla macımız oldugu için onu "mac ne olur diye" tartısacagımız bi konu sanmıstım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Komedi gibi bir kadro.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Değişik bir kadro Yunanistan hezimetinden sonra çok iyi bir kadro. Rüştü ile Serhat'ın yerine başka isimler alınabilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Defans böLgesinin TercihLeri yanLış Fatih hocanın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

İbrahim Kaş'ın kadroda ne işi var anlamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

emre asik var ama yasin cakmak yok........

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu Emre Aşık inadı da ne ya ? Ayrıca İ.Kaş'ın kadroda olup da Y.Çakmak'ın olmaması ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Değişik bir kadro Yunanistan hezimetinden sonra çok iyi bir kadro. Rüştü ile Serhat'ın yerine başka isimler alınabilirdi.
    Rüstü konusunda haklısın...Serhat konusunda katılmıyorum çünkü bu aralar paso go latıyor..Sonucta o da emeginin karsılıgını alması lazım..Tıpkı Diger fenerliler gibi...

Bence Öyle Çok kötü bir aday kadro degil..Sadece stopertercihleri yanlış..Ben son anda kaşın yerine birini alıcaklarına inanıyorum kaşıda ümit milliye gönderirler...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fatih Akyel ve Alpay'ı çağırmamış.Hayret.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İbrahim Kaş tercihine gerçekten şaşırdım.. Yasin'in alınması daha mantıklı olurdu.. Ayrıca Tuncay en azından bir süre için Milli Takım kadrosuna girmemeli..

İbrahim Kaş tam olarak BJK'da da oynamıyor ne alaka anlamadım Milli takıma...

Geçen kadroya nazaran daha iyi bir kadro seçimi. Hatalar elbette var, ama en azından Yunanistan maçı kadrosu kadar berbat bir kadro değil.

Öncelikle defansa Yasin Çakmak'ı çağırmalıydı. Bence şu an Türkiye'nin en iyi ve en gelecek vaad eden stoperi. Sol bek için de Vederson'u almalıydı, ama Hakan Balta'nın da Vederson'dan aşağı kalır bir yanı yok, sol bek de geçen kadroya göre çok sağlam olmuş. İ.Üzülmez'den 100 kat daha iyi bir sol bek Hakan Balta, bence çok iyi seçim olmuş.

Forvet hattına Nihat ve Tekke'yi alması sevindirici, bir de Semih'i. 3 formda forveti almasına gerçekten sevindim. Semih - Nihat ikilisi veya Nihat - Tekke ikilisi rakibi devirmemizi sağlayabilir.

Gökhan Gönül formuyla haketmişti milli formayı, onu da artık sağ beke koyması lazım. Kale yine Volkan'a emanet olacak, yedeği de Rüştü olur.

Beşiktaş'tan sadece 2 adam alması ve bu 2 adamın da yedek olması şaşırtıcı. Bence doğru bir iş yaptı, İ.Toraman, İ.Üzülmez, H.Arıkan ve G.Zan'ın performansları içler acısı, G.Zan sakat gerçi onu alamazdı da, diğer 3 oyuncuyu almaması iyi ve yerinde kararlar olmuş.

Yine Hakan Şükür, Tümer Metin gibi isimlerin alınmaması yerinde kararlar olmuş. Deniz Barış'ın üstün performansının ödüllendirilmesi de beni memnun etti.

Gökhan Ünal da verilen şansları kullanamadı ve ondan çok daha formda forvetlerimiz var, Nihat ve Tekke gibi, bu yüzden Ünal'ın kadroya alınmaması da doğru karar.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Rüstü konusunda haklısın...Serhat konusunda katılmıyorum çünkü bu aralar paso go latıyor..Sonucta o da emeginin karsılıgını alması lazım..Tıpkı Diger fenerliler gibi...

Bence Öyle Çok kötü bir aday kadro degil..Sadece stopertercihleri yanlış..Ben son anda kaşın yerine birini alıcaklarına inanıyorum kaşıda ümit milliye gönderirler...
    Serhat nedenim ise, uzun yıllardır milli takıma uzak. Milli takımla Avrupa Kupası ön eleme maçlarına çıkmadı. En son İsviçre ile oynadı. Türkiye'de de futbol oynamıyor. Bu yüzden takıma uyum sağlayamıyabilir diye düşündüm.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Stutgart Bayern Münihi farklı yendi..Yıldıray süper futbol oynadı birde gol attı..Kesinlikle Yıldıray Forvet arkasında oynaması lazım...

Bence çıkarılması gereken kadro şöyle olmalı:

GK: Volkan
    DR: G.Gönül
    DL: Hakan Balta
    DC: Emre Aşık
    DC: Servet
    DMC: M.Aurelio
    MR: Hamit veya Topuz
    ML: Arda
    AMC: Yıldıray
    FC: Nihat
    FC: Semih

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim fikrime göre:

1-Volkan
    2-Hamit
    3-Hakan Balta
    4-Servet
    5-Emre Aşık
    6-Mehmet Topuz
    7-Arda
    8-Aurellio
    9-Fatih Tekke
    10-Yıldıray
    11-Nihat

Zaten hemen hemen bu kadronun çıkmasında herkes hem fikir.Bazı arkadaşlar Semih ve Gökhan'ın oynamasını istiyorlar.Onada Fatih Terim karar verecek artık ama bence bu 2 formda oyuncu böylesine kritik maçta kullanılmamalı.Bosna maçında oynayabilirler..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Servet - Emre göbekte oynuyor vay haLimize demekten aLamıyorum kendimi.İnş yanıLtırLar bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu Servet-Emre konusunda Fatih hocanın planları inşallah tutar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet-Emre ikilisi Almayadaki norveç macındada oynadı birlikte pek hataları yoktu.Bu maçtada olmaz sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O maçta yenilen 2 golünde iyi savunma yapamamızdan dolayı kaynaklandığını hatırlıyorum ben..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Macin kilit adamlari Servet v Emre.

iyi oynayip bizi Vezir yaparlar, kotu oynayip bizi Rezil yaparlar..

Rezil etmeyeceklerini tahmin ediyor ve umuyorum..

Genel olarak savasan bir takim sahaya cikacak buyuk bir ihtimal ile, Umarim istedigimiz sonucu elde edebiliriz.

Gökhan Gönül mutlaka oynamalı. Hamit ve Topuz ikisi de defans adamları değiller, bu yüzden sağ bekte en ideal isim Gökhan Gönül. Orta sahanın sağında ya Hamit oynar ya da Topuz.

Semih ile Nihat çok ideal olur bence, biri sırtı dönük, diğeri yüzü dönük, fırtına gibi eseriz, ikinci yarı da M.Yıldız veya Tekke girer duruma göre. Veya Semih yedek başlar, son on dakika girer gol atar Fenerbahçe'deki gibi

Hamit i sağ beke tıkamamalıyız... M.Topuz v G.Gönül var orda... Servet-Emre Aşık kilit nokta... Aurellio-Arda-Hamit-Yıldıray olsa orta alan güzel olur aslında... M.Topuz veya G.Gönül ün tarafında Riise var kitlerler Riise'yi bence... Norvec bizden kaliteli bir takım değil ama gel görkü son maçlardaki kötü futbol karamsarlığa itiyor insanı... Neyse sağdakilerin hepsininin gönlü AY YILDIZ için atıyor sonuça hepsi ister Futbol Şampiyonasına gitmemizi kim olursa olsun aslanlar gibi oynayıp kazanıcaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Kalede:Volkan
    Defans:Servet ve Emre Aşık
    Bekler:Hakan Balta Gökhan Gönül
    Ön Libero:Aurelio Deniz
    Orta Saha:Mehmet Topuz Sağ kanat:Hamit Altıntop Sol Kanat:Arda Turan
    Forvet:Nihat Fatih Tekke
    Bence kadro bu şekilde çıkmalı.Defansa beklediğim isimler bunlar çünkü Norveç çok uzun boylu hücum adamlarıyla saldıracak.Kanatlardan Rise ile bindirme yapıp orta yapmayı deniycek.Gökhan her ne kadar durdurmaya çalışıcaksa da durduramadığı toplar Carewe gelmeden önce uzun boylu defans adamlarıyla kesilmeli.Bu yüzden defans kurgusu böyle olmalı.Ben aslında çift ön libero sistemini hiç sevmem ama malesef Fatih hoca çok seviyor.Bu yüzden Deniz Aurelio ikilisi vazgeçilmez olucaktır.Orta sahada aşırı futbol zekası olan Mehmet Topuzu serbest oynatmalı.Takımı tamamen Mehmet yönlendirmeli.Sağ kanatta Hamit oynamalı diyorum ama içimde de bir şüphe var.Acaba deli gibi koşan Riiseye karşı Hamit gibi yavaş bir adamı oynatmak yerinde mi?Sonradan düşünüyorum Gökdenizi koyalım diye ama oldum olası Milli takımda başarısız hiç takıma katkısı yok.(Yunan maçında attığı gol gerçekten mükemmmeldi hakkını yemeyelim).Sol kanada gelince Emre mi Arda mı kararsız kaldım.Ama oyundan çok çabuk düşen Emre yerine Arda Turan daha iyi olur dedim.
    Forvet ikilisi ise kafamı çok karıştıran yerlerden.Nihat ve Fatih dedim.İkiside çok formda ikiside çok iyi oyuncular.Bu yüzden bu iki futbolcuyu seçtim.Ama forvet hattından yana sıkıntımız yok.Kötü oynarlarsa altarnetifi bol kadro.
    Arkadaşlar bu benim düşüncem bilmem katılırmısınız ama bence bu kadroyla çıkmamız lazım.Hem hızlı hem fizikli bir takım lazım.Eldeki malzemeyi ben olsam böyle kullanırdım.Bakalım Fatih Hoca nasıl kullanıcak izleyip görüceğiz....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kale:Volkan Demirel
    Stoperler:Servet ve İ.Kaş
    Sağ Bek:M.Topuz
    Sol Bek:Hakan Balta
    Ön Libero:Aurelio
    Sağ Açık:Hamit
    Sol Açık:Arda