Stadın tamamen dolmasını, hatta orda olmayı isterdim ama şu lanet olası vizeler yüzünden gidemiyorum maça ve eminim ki bir çok kişi bu yüzden gidemeyecek.. Bu maçı mutlaka almamız lazım, cepten yiyecek puan kalmadı çünkü.. 1-0 olsun, bizim olsun..![]()
Kazanmak zorundalar başka şansları yok bence......
Galatasaray, Gençlerbirliği ile yarın İstanbul'da yapacağı lig maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall sahasında basına kapalı yapılan antrenmanda, futbolcuların kondisyon çalışmalarının ardından dört grup halinde dar alanda teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.
Kasığındaki şikayetleri tekrarlayan Tobias Linderoth ile iki farklı pozisyonda sakatlanan Hakan Şükür ve Barış Özbek'in antrenmanı tamamlayamadıkları kaydedildi. Tedavilerine başlanan Hakan ve Barış'ın durumlarının yarın netlik kazanacağı, Acıbadem Hastanesi'nde MR tetkiki ve muayenesi yapılan Linderoth'un ise Gençlerbirliği karşılaşması kadrosunda yer alamayacağı açıklandı.
Şikayetleri azalan Uğur ve Özgürcan'ın tedavilerinden sonra takımla birlikte antrenmanın tümüne katıldıkları belirtildi.
Bu arada, tedavisi devam eden Hasan Şaş'ın da Gençlerbirliği maçında oynayıp, oynayamayacağının yarın netlik kazanacağı bildirildi.
Ayhan'ın, antrenör Cevat Güler eşliğinde sahada takımdan ayrı bir program doğrultusunda çalıştığı, Okan'ın ise tedavisinden sonra fizyoterapistler eşliğinde salonda özel çalışmalar yaptığı kaydedildi.
Galatasaraylı futbolcular akşam üstü tesislerde Gençlerbirliği maçı için kampa girecek.
Linderoth'un olmaması çok iyi haber![]()
Hiç bir maça as takım ile çıkamayacağız galiba bu kadar çok futbolcu sakatlanır mı yahu...
Feldkamp antreman yaptirmiyor,artik emin oldum.Bu adamin yararindan cok zarari var.
Bir maca da tam kadro ciksak,rahat oynasak olmaz zaten !
Linderoth oynamıyor sanırım ugurdada sorun var işler kötü..Kalli kesin Linderoth yerine bouzidi oynatır ugur oynamassada Hasanı sag bekte oynatır..Hiç ümidim yok maç hakkında.....
Linderoth yerine mehmet topal oynarsa o kadar kötü olmaz.. ama nerdee...
Galatasaray kazanır.
Maçta çok yağmur olacak muhtemelen, ağır sahada olursa hiç futbol beklemeyin mümkünse..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu zırt pırt sakatlanmalar canımı sıkmaya başladı artık, bu adamlar antreman yapmıyor mu yahu.. Maçlarda da yerden kalkamayan oyuncularımız var.. Bu olaya bir çözüm bulunmazsa daha çok puan kaybederiz..
G.Saray ile Gençler 73. kez
Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde yarın 73. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 72 maçta, sarı-kırmızılılar 38, kırmızı-siyahlılar ise 18 galibiyet elde etti. Taraflar 16 maçta ise eşitliği bozamadı.
Lig maçlarında Galatasaray'ın toplam 124 golüne, Gençlerbirliği 77 golle yanıt verdi.
İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Galatasaray İstanbul'da 1-0, Ankara'da da 3-1'lik skorlarla kazanmıştı.
İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR
Galatasaray, kendi evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında 23-5 galibiyet üstünlüğü sağladı.
Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında İstanbul'da yapılan maçların 8'i de berabere sonuçlandı.
İstanbul'daki maçlarda sarı-kırmızılılar 71 gol atarken, Gençlerbirliği ise buna 32 golle karşılık verebildi.
EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER
Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde etti.
Sarı-kırmızılılar ayrıca, 1992-93 sezonunda 5-2, 1961-62 ve 2000-2001'de de 4-1'lik galibiyetler alırken, Ankara temsilcisi ise Galatasaray karşısında 1960-61 ve 1962-63 sezonlarında 3-0 galip geldi.
ASLAN SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR
Fenerbahçe ile geçen sezon yaptığı olaylı lig derbisi sonrası Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 5 maç seyircisiz oynama cezası verilen sarı-kırmızılı ekip, 4 galibiyet, 1 beraberlikle kapattığı cezalı karşılaşmaların ardından yarın seyircisi önünde bu sezonun ilk lig müsabakasını oynayacak.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Aytekin Durmaz yönetecek.
Son lig maçında deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan, hafta içinde de UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu ikinci maçında İsveç temsilcisi Helsingborg'a kendi evinde 3-2 yenilerek düş kırıklığı yaratan Galatasaray'da, sakatlıkları süren Ayhan, Okan ve Özgürcan yarınki maçta da forma giyemeyecek.
Turkcell Süper Lig'de 11. haftayı Galatasaray 25 puan ve gol averajıyla lider kapatırken, sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu Bülent Korkmaz'ı göreve getiren Gençlerbirliği ise 9 puanla 16. sırada yer alıyor.
Linderoht sakatlanmış..
Bu maçı kesinlikle almalıyız.Sivas aldı 3 puanı.
o bahsettiğin uA'yı 2004ten beri takip ediyorum.
AOS'deki çoğu maçtan sonra "ulan bir daha buraya Allahın dağına maça gelirsem ne olayım" deyipte bir dahaki maça deli divane modunda giden ve maçtan sonrada "gitmeyeceğiz dedik ama yinede gittik sevdamızın peşinden" diyen bidünya adam var orda..
bul beni ptesigerçi ben sana söyliyeyim şimdiden olacakları; stad boş olur(ki bunda etken kesinlikle uefa maçı olmaz) "ben söylemiştim" stad ful çeker ya da yer yer boşluklar olur "onlar sözünde durmuyorsa ben n'apayım" (transfer dönemi tecrübeleriyle sabittir.
)
hadi selametle.
:birsıfırolsunbizimolsunsımayl:
Sil baştan
Kalede Orkun'a dönen Feldkamp; Sabri, Volkan, Barış ve Hakan'ı kesti. Uğur, Balta, Topal, Arda ve Ümit Karan ise sahada olacak.
Kalli sanırım dogruları görmeye basladı..Bu degişiklikleri yapacakmıs..Eger haber dogruysa takımdaki oyunuda göreceksiniz..
Gençler aLır
Arkadaslar o alır bu alır diyorsunuz da biraz da yorum yapın analiz yapın neye göre alır diyorsunuz...Böyle Hiç hos olmuyor..Zaten rakipler alır diyecek çünkü onlar için umut..Kalli eger Haberdeki gibi takımı cıkarırsa Galatasaray rahat alır ozaman..
Emrah abi maçlar hakkında bu zamana kadar hep böyle yorumlar yapılıyor zaten..
Gs rahat alır,Gs parçalar,Kayseri Beşiktaş'ı zorlanmadan geçer vb...
So what?
Saike
Gençlerbirliğinden her zaman çekinirim. Ve her Gençlerbirliği maçında içimdi bir korku bi sıkıntı mutlaka vardır. Galatasaray'ın şansının dönmediği takımlardan birisidir Gençlerbirliği. Aynen Gaziantepspor gibi. Bülent Hoca takımı iyi konsantre ederse Gençlerbirliği galip bile gelebilir. Bence maç sakat. Ama içimde bir his var. Maç 2-1 bitecek diyor.
I'm back...
Bülent Korkmaz'ın bu sene daha ilk yarı bitmeden Galatasaray'a karşı 2. sınavı. İlk sınavda Bursaspor ile mağlup olmuştu, bakalım şimdi Gençlerbirliği ile ne yapacak?
Gençlerbirliği çok zayıf, gol atamıyor, Beşiktaş maçında ne goller kaçırmışlardı, Isaac iyi bir santrafor değil, bence Galatasaray zorlanmadan alır.
Egemen Bencede bu maçı alıcaz çünkü Çıkacak İlkonbir Belli olmus hemen hemen bu ilkonbirle cıkıyormus...Kadroda güzel oyuncuların yerleri ilede oynanmamıs...
----------Orkun----------
-Ugur--Song-Servet-Hakan---
--------Topal----------
-Hasan--------------Arda---
--- ---Lincoln--------------
-----Nonda------Karan-------
Hayırlısı olsun..Umarım kazanan taraf Gençler olur =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Mehmet güven bu sezon oynamadı hiç hazır degil(Önemli bir mevki riske gerek yok)..Topal Bordeaux,Denizli ve bir cok macta oynadı üstelik Çok iyi oynadı fizigi ile iyi hamleler yaptı...Birde Güven tek basına oranın yükünü kaldıramaz Topal da zorlanır ama üstesinden gelir...Linderoth bile tek kalıyor zorlanıyor...
Bende Mehmet Topal'ın o yükü kaldıramayacağını düşündüğüm için söyledim.Mehmet Topal dağınık bir oyuncu.Bir iki hata yaparsa kopabilir oyundan.Ama Mehmet Güven daha dengeli ve rahat oynayan bir oyuncu.Pas alışverişide daha iyi Topal'dan.Geçen senelerde de ondan daha çok forma giydi.Daha tecrübeli yani...
Mehmetin son maçlarını Canlı izlemedin sanırım...Bu aksam izle Kesin kacırma...Mehmet güven iyi pas alıs verisi yapıyor kesicilikde önemli..Mehmet topal ileri cıkıyor sert sutlar atıyor..Neyse....