Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Hangi dersane??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mor Test ... hiç duymadım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by the_imam912 View Post
    Evet Serkan abi daha OKS gircem .
    Ben de geçen sene girdim OKS'ye.Süper bi heyecan tavsiye ederim, girmediyseniz girin.Kazanamadım gerçi ama.Biz değil bu sınav sistemini getirenler utansın.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    Ben de geçen sene girdim OKS'ye.Süper bi heyecan tavsiye ederim, girmediyseniz girin.Kazanamadım gerçi ama.Biz değil bu sınav sistemini getirenler utansın.
    Enes şu yazdığın yazıya kopmuş bulunmaktayım.OKS'yi bir insan süper bir heyecan olarak nası tavsiye eder yahuBir de girmediyseniz girin demişsin o da güzel.Ayrıca o kadar övdükten sonra sınav sistemini kötülemene de birşey diyemiyorum...

Bu arada ben bu sene dersaneye gitmiyorum çok mutluyum haftasonlarımı uzun zamandır doya doya yaşamıyordum...

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

FEM Dershaneleri herşeyiyle Türkiye'nin en iyi kurumudur. Dökümanları, eğitim olanakları, öğretmenleri ve sosyal ortamı bir numaradır. Hiçbir öğrenci birşey yapmaya zorlanmıyor, dersler ve eğitici konferanslar dışında kimseye zorla birşeyler öğretilmiyor.

Bu dershaneye gitmeyenler, bazı şeyleri bizlerden iyi biliyorlar nedense. Ön yargıyı bırakın, gerçekleri görmeye çalışın..

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

Quote Originally Posted by 20Alex20 View Post
    enes ne yaptın ya oks den korkacak bişey yok ben hem olsada kurtulsak diyordum hemde günler ne çabuk geçiyor ya diye sitem ediyordum.heyecanlanıyorsun ben ilk önce kalemi tutamıyordum yine de 418 puan yaptım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri