arkadaşlar hadi bakalım bu yıl hangi dersaneyi tercih ettinizben izmir bilgi dersanesi çankaya şubesndeyim peki ya siz
![]()
arkadaşlar hadi bakalım bu yıl hangi dersaneyi tercih ettinizben izmir bilgi dersanesi çankaya şubesndeyim peki ya siz
![]()
ilk sene gitmicem seneyede maçlar olcak üçünü(okul-maç-dersane)bünyem kaldırmaz
o yüzden 3 ve 4 te gidicem kesin
ama mutlaka gidiceğim dersaneyi çok iyi araştırmalıyım geçen seneki gibi olmasın![]()
tekrar selçuk fen dersanesi fem sayılır kendileri söylemesi ayıp bedava![]()
Ben Kültür Dersanesine gidiyorum.
So what?
Saike
Seneye Kültür'ü düşünüyorum
Yalova / Önder Dersanesi
FinaL Dergisinin Dersanesine gidiyorum...
yaLnız dersaneLerde şuda sacma bence fem de kız erkeğin ayrıLması
bide ögrenciLere ögLe tatiLLerinde Konferas ayagına Çeşit çeşit videoLar izLetioLar bence yanLış oda eğitim yönünden bire bir destek sağLadıkLarı için abiLeri tarafından başarıLar
tamam neyse olay ı geçelim konu kapanacak yoksa ben doruk dershanesine gidiyorum![]()
Koyuyla işaretledim.O iki mesajın.
Fem Dersanesi diğer dersanelere göre iyi bir dersane.
Arkadaşlar neyi uzatıyorsunuz allah aşkına.
Resmen tartışmak için yer arıyorsunuz.
Tartışan kişileri bir kenara not alıyorum.Bakalım devam edilecek mi bu muhabbete .
Gir konuya Dershane'ni yaz çık, tartışma ortamı yaratmaya hiç gerek yok.
Ayrıca Dershane konusuna gelince bende en son kazandığım sene FDD'ye gidiyordum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende FDD ile kazandım.Final'le başaracaksınız!!!
Kazanınca tüm dershane şok olmuştu.Hocalar, arkadaşlar hepsi.
tüm dersane tanırdıda beni, sene başından beri aynı sınıfta kalmayı başaran tek kişiydim hehe.
![]()
Kavrama gidiyorum
Final Dergisi Dershaneleri
fırat eğitim merkezine gidiyorum.çok memnunum lise 1 den beri bu 3. senem .seneye gene gidicem.kafasında şüphesi olanlara da söyliim.kimsenin beyni falan yıkanmıyor. f.g. ismine dersane içinde kullandığımı hatırlamıorum.öğretmenleri çok iyi.bakıyorumda feme e gitmeyenler bizden çok iyi biliyor.bu tartışma deil sadece bilgi.![]()
İstanbul - Kadıköy Zafer Dershanesi
En iyi dersaneye gidiyorum.
FEM...
Fatih Dersanesi.
Türkiye'nin yine birincisiyiz![]()
FDD'nin Bandırma şubesi![]()
Ailemin durumu yetersiz.Dershaneye gidemiyorum malesef![]()
İnsanın içinde olması lazım. Eğer kazanmak istemezse hangi dershaneye giderse gitsin zaten kazanamaz ama gerçekten kazanmak istiyorsa bunu dershaneye gitmeden de başarabilir insan.
Daha önceki senelerde ÖSS açıklanınca gördük bu tür durumları. Sanırım Oğuzhan sen bu sene girmeyeceksin ÖSS'ye. Şimdiden planlı şekilde çalışmaya başlarsan ve gerçekten istersen başarırsın.![]()
Geçen yıl Fen Bilimleri Merkezine gitmiştim. Kazanamadık bu yıl tekrar oraya gidiyorum ve memnunum...
Evet Serkan abi daha OKS gircem.
Kültür Dersanesi
Valla kendimi bildim bileli Final Dergisi Dershanelerine gidiyorum ve memnunum.
I'm back...
3 Senedir Çözümdeyim mutluyum =)
Umarım bu sene mezun olacam...
Bu arada İstanbullu arkadaşlar bir sorum sorum olacak..Bu Mor Test diye bişey var o ne iş..Bize yollamışlar ben hayatımda bu kadar kolay soru görmedim =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.