1 ile 30 arası toplam 259 sonuç

Konu: Kayserispor - Fenerbahçe TSL 12.Hafta

Hybrid View

Tebrikler Kayserispor.

Maçın ilk 25'ci dakikasından sonra Fenerbahçe'de bir düşüş başladı.Özellikle ikinici yarı Kayserispor Fatih Ceylan ve Mehmet Topuz kanatları çok iyi kullandılar.

Kırmızı kart pozisyonuna gelince;Edu'nun gördüğü ilk sarı kart ağır bir karar.İkinicisi belki sarı kart olabilir.Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.Edu gereksiz yerlerde gereksiz müdahaleler yaptı.

Mehmet Aurelio takımda tek ayakta kalan isimdi.

Alex'in yokluğu çok hissedildi bugün takımda;ayrıca Zico'daki İlhan Parlak'ı oynatmama ısrarını hala anlayamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Tebrikler Kayserispor.

Maçın ilk 25'ci dakikasından sonra Fenerbahçe'de bir düşüş başladı.
    Kırmızı kart pozisyonuna gelince;Edu'nun gördüğü ilk sarı kart ağır bir karar.İkinicisi belki sarı kart olabilir.Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.Edu gereksiz yerlerde gereksiz müdahaleler yaptı.
    Arkadaşlar şu konuda bir anlaşalım. Fenerbahçe zaten düşük bir performansla başladı. Gol atması size çok iyi başladıda sonra düştü izlenimi niye uyandırıyor. Yada kırmızı karta neden bağlıyorsunuz. Karttan önce defansın arasına kaç top atıldı da hakem ofsaytla kesti. Buraya görüntü mü koyayım.

2. noktada ben maçı galiba 90. dakikadan geriye izledim. Gökhan Ünal taktı peşine 2 Fenerliyi Edu geldi topla alakası yoktu. Çünkü top onuda geçmişti. Gökhan Ünal'ın önünde duvar gibi durup adamı düşürdü. Bu sarı kart gerektiriyor. Yorumu olmaz. Gökhan Ünal topla geçiyor onu birde Edu'nun içinden geçmesini beklemek sihir dizilerinde olur. 2. sarı kartında topu elle kesmemiştir. Yanlış bir karar verildi. Siz ilk pozisyonda birşey yok ikincide elle kesti diyorsunuz.

Mesaj Yetkileri