1 ile 30 arası toplam 191 sonuç

Konu: TSL 12. Hafta | Galatasaray - Gençlerbirliği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Arkadaşlar vazgeçin stadın kapasitesinden. Ben şu açıdan söyledim arkadaşımızda ilgilenmiş bırakmış. Stad kapasitesi belli,üstüne o kadar boşluk vardı. Arkadaşımızın bitanesi artık şaka yapıyor galiba. Soğuk olduğu için birbirlerine yanaşmışlar ondan dolayı boşluklar vardı diyor. Stadta bulunan kişiler 16 bin kişiyse ve birbirlerine yanaşmışlarsa boşluklara sığacak insan sayısı 30 bin felan vardı. Stadımız 50 bin kapasiteli galiba.

Ya hakem hatası yada birşey olmayınca başladık koltuk saymaya. Ne olacak bu halimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkadaşlar vazgeçin stadın kapasitesinden. Ben şu açıdan söyledim arkadaşımızda ilgilenmiş bırakmış. Stad kapasitesi belli,üstüne o kadar boşluk vardı. Arkadaşımızın bitanesi artık şaka yapıyor galiba. Soğuk olduğu için birbirlerine yanaşmışlar ondan dolayı boşluklar vardı diyor. Stadta bulunan kişiler 16 bin kişiyse ve birbirlerine yanaşmışlarsa boşluklara sığacak insan sayısı 30 bin felan vardı. Stadımız 50 bin kapasiteli galiba.

Ya hakem hatası yada birşey olmayınca başladık koltuk saymaya. Ne olacak bu halimiz.
    Ben Beşiktaş maçından bahsetmiştim,sen karıştırmışsın.G.Saray maçında 8.000 kişi vardı.16.000 kişi Beşiktaş maçında vardı dedi arkadaş.Sen karıştırdın...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben Beşiktaş maçından bahsetmiştim,sen karıştırmışsın.G.Saray maçında 8.000 kişi vardı.16.000 kişi Beşiktaş maçında vardı dedi arkadaş.Sen karıştırdın...
    Hatasız kul olmaz Hatamla sev beni.

Arkadaşlar Barış konusunda katılırmısınız bilmem. Nasıl anlatsam. Ya küçükken gider abilerinizin bir maçını izlersiniz. Sonra orda gördüğünüz bir hareketi kendi arkadaşlarını arasında sürekli yaparsınız. Barış'ta Lincoln'de idmanda mı görüyor nedir. Bazen bir hareketler yapmaya çalışıyor. Genellikle de önemli ataklarda yapıyor takım hızı kesiliyor. Bir maçta da Lincoln gibi sağa bakıp sola pas atmasını kaç kere yaptı. Birinin uyarması lazım.

Mesaj Yetkileri