Formda oyuncuları almış Fatih Hoca ateş dolu küvet'e girip banyo yapacak resmen![]()
Formda oyuncuları almış Fatih Hoca ateş dolu küvet'e girip banyo yapacak resmen![]()
I'm back...
defansa, hic oynamayan ibrahim kasi cagriyor her mac oynayan ibrahim toramani cagirmiyor. yasin cakmak ve ibrahim toraman , emre asik ve ibrahim kasin yerine cagirmaliydi.
Beyler Burda Beşiktaşın şu anki moral durumunu da düşünmek lazım. Toroman çok hata yaptı liverpol maçında ve moralmen çökmüş durumda ve Diğer oyuncularda. O yüzden almamıştır ama ;
Yasin Neden yok ? Gökçek Neden yok ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beklediğim Muhtemel Kadro ;
----------------------------------------- Volkan ----------------------------------------------------------------------------
---- Hamit -------------------- Emre ----------------------- Servet ---------------------------- Hakan Balta--------
-------------------------------------- Mehmet Aurelio --------------------------------------------------------------------
---------------- Gökdeniz --------------- Yıldıray Başturk ----------------------- Arda Turan --------------------
----------------------- Nihat ----------------------- Fatih Tekke ---------------------------------------------------
Yav Emre-Servet Düşünemiyorum bile göbeği..
İnş yanıLırım.
Emre - Servet yanyana.!
Kadro şöyle olmalı:
---------------Rüştü---------------
GGönül-----Emre-----Servet-----HBalta
--------------------Aurelio--------------------
Hamit-----------------------------------Arda
--------------------MTopuz------------------
------------Nihat----------Tekke-----------
böyle bir kadroyla çıkarsak yenebiliriz ama defansın göbeği çok kötü
Euro 2oo8 yolunda son şansımız.Mutlak kazanmamız gerekiyor.
Carew ve İversen bu defansı paramparça eder.
Lig maçLarı bitmeden konuLarı açmayın diyoruz.Lig maçLarını atLataLım enine,boyuna tartışırız,konuşuruz.
O zaman a kadar kiLitLi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Kritik,bizim için devam tamam maçı oynayacağız Norveç iLe.Ben eğer Fatih Terim son haftaLarda Ligde ve Avrupa da formda oLan oyuncuLardan kuruLu bir kadro iLe maça başLarsa kazanacağımızı düşünüyorum.Kadronun nasıL oLması gerektiği hakkında bir fikir ortaya atmak istemiyorum ama forvet hattında kesinLikLe Nihat ve F.Tekke oLmaLı.
Fatih Tekke kadrodan çıkartılmış.Nihat-Serhat ikilisi oynayabilir
Nihat garanti dePartneri olabilcek 4 aday var.Benim tercihim sırasına göre Tuncay-Semih-M.Yıldız ve Serhat
![]()
Valla ne yalan söyliim zerre kadar şansımız yok.
Yenileceğiz.Bu takımdan başarı da beklemiyorum zaten.
Yanılan ben olurum inşallah yine.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Topuz yerine Yusuf oynasın.. Servet yerine kim oynarsa oynasın..
Onun dışında dnz009'un kadrosu güzel..
En güzel kadro bu bence.
---------------Volkan---------------
G.Gönül-----Emre-----Servet-----H.Balta
--------------------Yıldıray------------------
------------Nihat----------Semih(Mehmet Yıldız)-----------
GK-Volkan ( m )
DR-Hamit
DL-Volkan Y
DC-Servet ( m )
DC-Emre ( m )
MR-Tuncay
ML-Arda
MC-Yıldıray
MC-Emre
FC-Nihat
FC-Mehmet Yıldız
Kafamdaki ilk 11 bu şekilde yanına ( m ) koyduklarım mecburi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
---------------Volkan---------------
G.Gönül-----İ.Kaş-----Servet-----H.Balta
--------------------Yıldıray------------------
------------Nihat----------Tuncay---
Hızlı oyuncuları oynatmamız lazım..Yani savunmanın arkasına sarkacak adamlar....Çünkü norvec takımı havadan çok iyi ama savunma agır Gerekirse Serhatta Oynayabilir tekke falan bunlar zor..Her topu adamlar alır yoksa...
-------------Volkan---------------
Gökhan----Servet---Sedat----Hakan Balta-----
--------------Aurelio----------------
Hamit--------------------------Arda Turan---
-------------Yildiray------------
---------Nihat------Mehmet Yildiz(Semih)
bu defanstan cektıgımız nedir ya şu anda hangı turku koyarsan koy hiç biri güven vermiyor umarım gelecek sene üst düzey defans oyuncumuz olabilir onun dışında nihat,g.gönül,yıldıray,aurelıo mutlaka oynamalı tuncay kesinlikle oynatılmamalı.
Nihat, Arda, Yildiray ve Gökdeniz bu is icin ideal oyuncular. Kagit üzerinde okadar cok "iyi" orta saha oyuncumuz var ki, secim yapmak da zor. Hamit, Yildiray, Emre, Aurelio, Deniz, Tuncay, Gökdeniz ve Arda. Bunlardan herhangisi ilk 11 yer alirsa mac öncesi benim itirazim olmaz. Terim´in isi de zor. O gün icin dogru olan 4-5 kisiyi sececek bunlar arasindan. Merak ediyorum, niye hic 3´lü defans denemiyoruz. Riskli olabilir ama zaten bizim defans simdi de saglam degil, belki iyi bir etkisi olabilir.
Ben takimi böyle görmek isterim:
----------------------Volkan-------------------------
Gökhan--------Deniz----------Servet---------H. Balta
----------------------Aurelio-------------------------
Hamit----------------------------------------Arda
---------------Gökdeniz-------Yildiray----------------
------------------------Nihat------------------------
Hücum oyuncularımızın sayesinde turu atlayacağız (Servet bizi yakmazsa)![]()
Senin bu yazdığın kadro iLe Norveç karşısına çıkarsak facia oLur.
Ne oLursa oLsun tek forvet başLamamaLıyız.Nihat tek forvette katı ve uzun norveç savunması arasında kayboLur.Ha dersin ki aradan pasLarLa kaçamazLar mı diye ama unutmamaLıyız ki soL ve sağ bekLerinde çok hızLı kademe anLayışı çok iyi adamLar var ve bu yüzden de aradan pasLarın pek bir faydası oLmaz.Gökdeniz ise yıLdıray ın yanında ikinci bir forvet pozisyonunda arkadan sarkacak forvet gibi oynarsa da yararLı oLamaz.
......................................Volkan...... ................................
Gökhan G. ............Servet..................Emre A..........Hayrettin
..........................Aurelio................. .Emre B. ......................
Hamit A................................................. ................Tuncay
.....................................Yıldıray..... ..................................
......................................Nihat....... ..................................
arda ile maça başlamamlıyız arda fizik olarak hiç bir zaman ahzır bir oyuncu deil ne kadar teknik olursa olsun nedendir anlaya mıyorum maximum 45 dakika oynayabilecek bir isim üstelik hava koşulları ve rakibin fiziksel üstünlükleri göze alınınca mücadeleci bir tunvay iyi bir tercih dmc de emre nin oynamsı lazım ataklara yön verecek ortasahanın beyni görevini yapıcak tek isim o dur. forvet ilk olarak tek forvet başlamalıyız ama iki forvet başlarsak nihatın yanında mutlaka MEHMET YILDIZ olmalıdır(ekmeğini veriri topunu vermez )![]()
benim kadrom
Gk-Volkan
Dr-Hamit
Dc-Servet
Dc-Emre Aşık
Dl-Hakan Balta
Mr-Serhat Akın
Mc-Emre
Mc-Aurelio
Ml-Tuncay
Fc-Nihat
Fc-Varsa Halil yoksa Semih
sol kanat ve stoperler aşırı kötü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
-----------------------Volkan---------------
G.Gönül-----Yasin Ç.-----Servet-----Volkan Yaman
------------------------Aurelio--------------------
Hamit-----------------Emre------------------Vederson Gökçek
-----------------------------------------------------------------
----------------Nihat------------Semih---
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Katı bir defans yapmak zorundayız. Rakibimize pozisyon vermeden bıktırmamız gerekiyor. Kontra ataklar ile bir gol bulup maçı 1-0 kazanmalıyız. Eğer ilk golü biz yersek büyük ihtimalle olumsuz bir sonuç ile Norveç'ten döneriz.