1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Ümit Milli kadro aciklandi !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Öyle bir milletizki..Her cagrılmayan oyuncu için laf atıyoz...Sonucta birileri cagrılacak...

Sag bek için suanda en banko isim ugur ucar..Ugur Ayrıca Ümit millini kaptanı bilmeyen varsa söylim....

Serdar kurtulus bana göre sag bekte iyi degil..O adamı tigana Çok iyi oynatıyordu..
    Serdar' ın asıl yeri sağ bektir. Bursaspor' da da sağ bek oynadı. Çalışkanlığı ve dayanıklılığı nedenıyle Tigana onu ön liberoada oynattı. Serdar bence şu an Uğur' u kesebilecek durumda. Gerçi bir sakatlığı vardı son durum ne şu an bilemiyorum. Bu arada Kartalspor' lu Yaser Yıldız neden milli takıma çağrılmadı anlamış değilim. Çok formdaydı ve henüz 88 doğumlu mutlaka düşünülmeli.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    Serdar' ın asıl yeri sağ bektir. Bursaspor' da da sağ bek oynadı. Çalışkanlığı ve dayanıklılığı nedenıyle Tigana onu ön liberoada oynattı. Serdar bence şu an Uğur' u kesebilecek durumda. Gerçi bir sakatlığı vardı son durum ne şu an bilemiyorum. Bu arada Kartalspor' lu Yaser Yıldız neden milli takıma çağrılmadı anlamış değilim. Çok formdaydı ve henüz 88 doğumlu mutlaka düşünülmeli.
    Evet Yaser Yıldız.Beşiktaş alt yapısından yetişti.19 yaşında olmasına rağmen Denizli,M.İ.Yurdu,Uşakspor ve Kartalspor tecrübeleri var.Bu sene çok iyi gerçekten.Ligde 5 golü var...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Evet Yaser Yıldız.Beşiktaş alt yapısından yetişti.19 yaşında olmasına rağmen Denizli,M.İ.Yurdu,Uşakspor ve Kartalspor tecrübeleri var.Bu sene çok iyi gerçekten.Ligde 5 golü var...
    Yaser çok hareketli ve hızlı. Uzaktan şutları da bir hayli isabetli bir oyncu. Bitiriciliği ve güçü çok iyi değil ama topla iyi oynuyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri