Beklediğim Muhtemel Kadro ;

----------------------------------------- Volkan ----------------------------------------------------------------------------

---- Hamit -------------------- Emre ----------------------- Servet ---------------------------- Hakan Balta--------

-------------------------------------- Mehmet Aurelio --------------------------------------------------------------------

---------------- Gökdeniz --------------- Yıldıray Başturk ----------------------- Arda Turan --------------------

----------------------- Nihat ----------------------- Mehmet Yıldız (tekke sakat) ---------------------------------------------------
Ben yine Beklediğim ilk 11'in arkasındayım.

Sadece sakatlanan Fatih Tekke'nin yerine Mehmet Yıldız' görebiliriz.

Bu oyuncular ( Stoperler harici emre-servet ) bence hepsi son haftaların formda oyuncuları.

Bu 4-1-3-2 şeklindeki anlayışla hem istediğimiz katı savunmayı hemde istediğimiz çok adamla atak organizasyonunu kolaylıkla gerçekleştirebiliriz.

Defansın sağında ve solunda bulunan Hamit ve Balta 2 side ileriye çabuk çıkan ve geriye çabuk dönen oyuncular sorun çıkmayacağını düşünüyorum.

Aurelio zaman zaman atakta genellikle servet ve emrenin ortasına geçerek hem libero hemde ön libero görevini yapabilir.

Gökdeniz ve Arda hem hızlı hem teknik oyncular zaten ileriye çabuk çıkıp defans yaptığımız zamanda alan kapatabilecek yeteneğe sahip oyuncular. Hemde kontra-atağa çabuk çıkartabilecek oyuncular.

Yıldıray ise defans yapabilme yeteneği az olmasını göz önünde bulundurarak , Burda devreye Mehmet Yıldız girer. Geriye dönerken Mehmet Yıldız dönebilir Yıldıray Nihat ilerde kalırlar. Mehmet yeterince süratli bir oyuncu çok iyi top sürüyor.Yorulmak nedir bilmiyor tabiri caizse

Ben bu maçı kaybediceğimizi adım gibi biliyorum. Çünkü Fatih TERİM böyle bir kadroyla asla çıkmaz. Diğer arkadaşların yaptığı gibi de çıkmaz. Ben yine klasik bi kadro bekliyorum Fatih hocadan. 4-5-1 şeklinde bir sistem ile çıkıcak yine.

Volkan

Hamit
Emre
Servet
Hakan Balta

Tuncay Şanlı
Emre Belözoğlu
Mehmet Aurelio
Yıldıray Baştürk
Arda Turan

Nihat Kahveci

!...